- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
móóki
csendes tag
senki???????????
-
móóki
csendes tag
sziasztok nekem is ez a problémám.
a gépem indításkor kiírja, hogy checking nvram és megáll, ezután hál IStennek esc majd F1-gyel el tudom indítani a gépet és működik (kivéve az optikai meghajtók), cseréltem már alaplai elemet, kiporszívóztam mindent, de nagyon tanácstalan vagyok,please help!!!
-
Monya78
veterán
Sajna nem jut az eszembe
...pedig leveleztem is velük...
De nézz szét itt: Bővebben: link -
Ferger
tag
Már kipróbáltam ram nélkül, másik rammal, ram a másik foglalatban, vga kiszedve, proci kiszedve, meghajtók lehúzva, kicserélve, kábel csere, billentyűzet kihúzva, tehát ami eszembe jutott azt minden lehetőséget kipróbáltam.
Arra tippelek, hogy behalt. Egyébként egy ASRock alaplap, Metrós, kb. másfél éves gép. -
Monya78
veterán
Így halt meg a ECS K7s5a alaplapom...egy spéci bios töltöttem fel...és ez lett a vége
Bios égetésre már specializálodott cég Pesten valami 2-2,5eFt a javítás, csak Nekem az utiköltséggel már nem érte volna meg... -
NoNick
tag
Asus P4P800SE alaplapom van, néha nekem is ezt csinálja, megáll kb. fél percre, de aztán megy tovább.
Én megpróbálnám pl. kivenni a memókat, másik procit bele, meghajtók kábeleit megnézni, biost resetelni, valamit, hogy ne a szokott boot menjen. Talán közben az is kiderül, melyik alkatrésszel van baja. -
Ferger
tag
Sziasztok!
A fent említett üzenettel áll egy gép, és nem megy tovább. A meghajtókat nem látja, a BIOS-ba nem lehet belépni,
Törlődött a BIOS tartalma, vagy ''elromlott'' a BIOS? Mert a reset sem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged