- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Aktív témák
-
Macilaci457
őstag
válasz
mimi_bacsi #9 üzenetére
CHDK weboldalán felsorolják a használható géptípusokat. PowerShot gépekről van szó, nem az EOS sorozatról. A fejlesztőknek nem is telne olyasmire.
-
Macilaci457
őstag
Webkameraként nem tudod használni.
A géphez adott program remote fotózásra való, mást nem tud.
A mozgásérzékelős scriptet megtalálod a CHDK oldalán, csak el kell olvasni. Ajánlott megismerni kicsit a dolgot amúgy is, ha már használni szeretnéd.
Röviden annyit, hogy a scriptet a megfelelő könyvtárba egy fájlba elmented a memóriakártyára, és a script futtatásánál elindítod, megfelelően paraméterezni kell a scriptet, erről a saját oldalán van magyarázat.Én tegnap próbáltam ki villámfotózásra. Tényleg elég gyors. Majdnem minden 2. képen ott volt egy villám, és egy akkorát is elkapott, ami betöltötte a lencsét! Állati. Mondjuk a gép kissé felforrósodott a művelet közben, kint hagytam vagy egy órára.
Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest