- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- iPhone topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Mobilarena
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sikerült eltávolítani a kérdéses fájlt! Azonban a frissítések elakadnak bizonyos függőségek ütközései miatt. Célszerűbb a konzolos telepítést választani,mert itt lehetőség adódik a telepítéskor fellépő problémák megoldására.Így már sikerült telepíteni a frissítéseket!
Gondoltam leírom ezt,hátha betéved valaki.
A segítséget pedig köszönöm!
-
-
-
Megpróbáltam ismét telepíteni a frissítéseket a problémás fájl továbbra is létezik(a terminál véleményével ellentétben).A frissités persze továbbra sem sikerült.
-
-
-
-
Próbáltam törölni a problémás fájlt a Dolphinból de nem lehetséges,valószinűleg még mindig fut ez a Pacman. Van valami task manager szerűség ahol le lehet lőni?
Bocs,csak alkalmi műkedvelő vagyok nem profi!
Hozzájutottam egy notihoz,így van lehetőség mást is kipróbálni. Ki tudja lehet megtetszik! -
Frissítéseket próbáltam leszedni az appset-qt-vel de nem sikerűl.
Sem frissítést,sem alkalmazást nem tudok letölteni vele.hiba:
if you're sure a package manager is not already
running, you can remove /var/lib/pacman/db.lck
error: failed to init transaction (unable to lock database)
if you're sure a package manager is not already
running, you can remove /var/lib/pacman/db.lck
-
-
A "/" "home" "swap" közül melyik legyen primary és melyik extended?
Gondolom a labelbe kell irni a /,home,swapot (csak így vagy idézőjelbe)?Most meg egy halom szürke kockává vált az egész telepítő,nem tűnik valami stabilnak!
Kezdhetem előlről. -
-
Üdv!
Egy ThinkPad T500-ra telepíteném a Chakrát. A lemezbeállításig eljutottam,de itt nem találok olyat hogy egész lemez felhasználása mint pl:az Ubuntuban.
Hogyan kell,illetve érdemes csinálni a particionálást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Wise (ex-TransferWise)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest