- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Aktív témák
-
SanAndreas
tag
ja bocs
-
SanAndreas
tag
up
-
SanAndreas
tag
up
-
SanAndreas
tag
up
-
SanAndreas
tag
up
-
SanAndreas
tag
up
-
SanAndreas
tag
up
-
SanAndreas
tag
Én a gépemet játékokra használom. Pl.: Call Of Duty, GTA San Andreas (majd), Doom3, Driver3, Far Cry stb...
-
SanAndreas
tag
És ha veszek majd egy PCI Expresses VGA-t, és berakom egy sima PCI slotba? Az nem jó?
-
SanAndreas
tag
Én a gépemet játékokra használom. Pl.: Call Of Duty, GTA San Andreas (majd), Doom3, Driver3, Far Cry stb...
-
SanAndreas
tag
9800Pro? Akkor már inkább egy X800XL AGP.
-
SanAndreas
tag
Egyenlőre most csak alaplapot veszek. Most egy celeron 2,60GHz proci van benne egy ideig ez is lesz aztán valamikor majd kicserélem. Ja és segíts VGA ügyben! most egy geforce fx5700LE karim van. ha megveszem a ZENITH 9CJS lapot akkor elvileg ez jó bele nem? vegy kéne egy erősebb?
-
SanAndreas
tag
UP!
-
SanAndreas
tag
UP!
-
SanAndreas
tag
Mindkét lapnak AGP8X-es a VGA kari slotja. Mindkét lapba max. 4GB RAM fér. A 9PJL APOGEE-nél Prescott proci támogatés van, míg a 9CJS ZENITH-nél Northwood. Mindenesetre én a 9CJS ZENITH felé kacsingatok.
-
SanAndreas
tag
Chaintech 9CJS ZENITH vs. Chaintech 9PJL APOGEE.
Bocsessz, hogy nyitottam egy új topicot, de megvan az oka is...
Véleményeket kérek a két alaplapról!
Melyiket érdemes megvenni?
Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Kuponkunyeráló
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Könyvajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest