Keresés

Aktív témák

• Szuku

csendes tag

válasz kovi #10 üzenetére

Szeva kovi!

Látom benne vagy a témában. Olyan gondom van a lappal (amit már fentebb is irtam) hogy a hang nem akar rajta újraindítás után működni. Mit gondolsz hardver probléma, vagy esetleg driver és a későbbiekben lesz e rá megoldás. Amúgy valóban C-media van rajta (nem realtek) és a hozzá adott progival illetve a chip tudásával nem is lenne baj ha 100%-osan működne. Amúgy ami még kecsegtető a lapon van rajta optikai be/kiminet, illetve S-ata is (2db.). Emelett húzható, tudja a 333-as Fsb-t és a maga 6 USB 2.0-ás kimenete mellé már nem kell + kártyát venni. Természetesen be tudod állítani, hogy hány foknál kapcsoljon ki a lap, és önmaga tudja szabályozni a proci hűtőjét (ha esetleg az nem tudná). Az egyetlen probléma vele ez a nyavajás hangchip, de nálam okosabbak azt mondják, hogy mivel túl új a lap ilyenkor még ilyen gyerekes dolgok előfordúlnak.

Üdv. mindenkinek!

• Szuku

csendes tag

Hello!

Nekem ez a lap van. Mit is mondhatnék róla. A lap támogatja a túlhúzást és van rajta egy két olyan extra ami vonzóvá teszi. Ami nekem nagyon tetszik és ötletesnek találom az a front panel. Ezen négy USB és egy firewire kimenet van, illetve egy kijelző amin szám és betűkombinációk jelzik az esetleges hardverütközést. Most jelenleg Windows XP van rajta és amint bekapcsolom a gépet 40 mp-alatt feláll a rendszer (detektálással és egyébb hardverellenörzésekkel együtt) tehát a gyorsaságra se lehet panasz.
    Viszont az nVidia valamit nagyon elbaltázott mert az integrált hangkártya újraindítás után nem hajlandó működni, csak ha hidegen indítom. Ebben az árkategóriában ez már igen bosszantó, különösen azért mert elvileg elvesz minden műveletet a procitól és nem terheli azt. Egyenlőre ennyi!

Aktív témák