- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
KundK
csendes tag
Van valakinek tapasztalata 7njs és SATA ügyben?
Hogyan vehetném rá a BIOS-t, hogy akkor is a SATA (raid) vinyóról bootoljon, ha van IDE vincs is? -
ödönke
aktív tag
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=7834[/L] itt páran sírtak a magas hőmérséklet miatt, az egyikenk ki is cserélték miatta a lapját
Igazi hőmérsékletnek meg azt veszem ami az általánsan elfogadott, mert ha 10 lapban egyfajtát mér, akkor hogyan viszonítod a chaintechben hogy ez akkor most magas e-vagy sem?
a chipest hűtőről meg annyit, hogy mind az epoxon mind az asuson passzív hűtés van, tehát néma -
Turmoil
senior tag
A 7NJL1-es topicban leírtam sok dolgot erről a lapról is, mert ugye az ennek a butítása.
A legtöbb lapon kell bios-t frissíteni, ezen is. És nem a MHz-enkénti FSB állítás, hanem a szorzóállítás hiányzik a defaultból. Legalábbis a decemberben vett lapon az a bios volt.
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?what=/vero/7njs&how=OR&sid=&fid=[/L]
Itten vannak képek, hogy bios-frissítés után mit tudtam elérni bárminemű fizikai módisítás és feszültség-emelés nélkül. AMD még csak most adja ki a 400-as FSB-s procikat, nekem december óta az van.:)
A chipsethűtő valóban hangos-zajos, leginkább berezonál, de én lehúztam, mert nincs rá szükség egy jól szellőző házban.
Az elején ki kell ismerni, és ha sikerül mindent jól beállítani, akkor nagyon hálás jószággá válik. Én nem bántam meg, hogy megvettem, bár ha most kellene lapot vennem, akkor az EPOX 8RDA3+ lenne:)
Még egy dolog: érdemes a legfrissebb biost feltenni annak is, aki nem használja a RAID-et vagy serial-ATA cuccot, mert a detektálást ki lehet kapcsolni teljesen, ezáltal 5-10 mp-vel gyorsítani a boot-ot. Mondjuk nálam W2K van, aminél ez még nem volt szempont, így 1-1.5 perc így is elmegy rá... :)
W98, ME, stb... oprendszerszerűségeket viszont kötelező elfelejteni, driverek nem működnek. -
fLeSs
nagyúr
-
ödönke
aktív tag
válasz
Rokkerzsóti #13 üzenetére
a többi dolgot? pl hogy itt 2 embernek is volt gondja, hogy túl magas hőmérsékletet jelzett ki állandóan a lap a procira, vagy azt még hogy biost kell frissíteni, hogy az fsb-t mhz-ként lehessen állítani?
-
kovi
senior tag
Egyszerüen sirály lap. No comment. Bár egyre jobban húzok az Epox EP8RDA+ felé.
-
Rokkerzsóti
csendes tag
Ja még a Raid-et és a többi dolgot kifelejtettem!Sorry!
-
Rokkerzsóti
csendes tag
Hali!Én is ilyen alaplapot szeretnék venni!És ne csak az árat nézzétek,hanem azt is,hogy ezért a pénzért milyen extra dolgokat adnak az alaplap mellé(pl.3csökábel cca.10e forint,CBOX2)!
-
Szuku
csendes tag
Szeva kovi!
Látom benne vagy a témában. Olyan gondom van a lappal (amit már fentebb is irtam) hogy a hang nem akar rajta újraindítás után működni. Mit gondolsz hardver probléma, vagy esetleg driver és a későbbiekben lesz e rá megoldás. Amúgy valóban C-media van rajta (nem realtek) és a hozzá adott progival illetve a chip tudásával nem is lenne baj ha 100%-osan működne. Amúgy ami még kecsegtető a lapon van rajta optikai be/kiminet, illetve S-ata is (2db.). Emelett húzható, tudja a 333-as Fsb-t és a maga 6 USB 2.0-ás kimenete mellé már nem kell + kártyát venni. Természetesen be tudod állítani, hogy hány foknál kapcsoljon ki a lap, és önmaga tudja szabályozni a proci hűtőjét (ha esetleg az nem tudná). Az egyetlen probléma vele ez a nyavajás hangchip, de nálam okosabbak azt mondják, hogy mivel túl új a lap ilyenkor még ilyen gyerekes dolgok előfordúlnak.
Üdv. mindenkinek! -
kovi
senior tag
Pontosabban nem Realtech hanem C-Media/ha le van tiltva HW/.Ez egy fos chip de elmegy.
Ajánlom ezt a lapot.Nálunk ez fogy a számtechboltban legjobban.S ebből hoztunk a nagykerből legtöbbet.Viszik mint a cukrot.
Ja! A dobozban van még egy füllhallgató is. Ami nem egy fullos de ++.
Ez az MCP-T-s lapon.A sima MCP-s az kicsit gagyibb, de jo.
Megveheted nyugodtan! Ha príma árajánlat kell akkor PC-Active.hu.
Nem fogsz benne csalódni. -
Szuku
csendes tag
Hello!
Nekem ez a lap van. Mit is mondhatnék róla. A lap támogatja a túlhúzást és van rajta egy két olyan extra ami vonzóvá teszi. Ami nekem nagyon tetszik és ötletesnek találom az a front panel. Ezen négy USB és egy firewire kimenet van, illetve egy kijelző amin szám és betűkombinációk jelzik az esetleges hardverütközést. Most jelenleg Windows XP van rajta és amint bekapcsolom a gépet 40 mp-alatt feláll a rendszer (detektálással és egyébb hardverellenörzésekkel együtt) tehát a gyorsaságra se lehet panasz.
Viszont az nVidia valamit nagyon elbaltázott mert az integrált hangkártya újraindítás után nem hajlandó működni, csak ha hidegen indítom. Ebben az árkategóriában ez már igen bosszantó, különösen azért mert elvileg elvesz minden műveletet a procitól és nem terheli azt. Egyenlőre ennyi! -
mura81
senior tag
-
bélanéni
őstag
szerintem kicsit se éri meg, de ha van pénzed vedd meg. :DD
-
róland
veterán
ABIT NF7-S, EPOX EP-8RDA+, ASUS A7N8X Deluxe.
Ha az ár érdekel, akkor ez a sorrend is jó, ha a megbízhatóság/hírnév, akkor én megfordítanám. :)) -
Rawulf
őstag
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=7834[/L]
-
fanti
addikt
Srácok !
Szerintetek megéri megvenni? Valakinek esetleg tapasztalat?
Chaintech 7NJS ZENITH alaplap jó vétel?
Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- 24 Hours of Le Mans
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobilhasználat külföldön
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- További aktív témák...
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- DDR4 RAM modulok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged