- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari
Modder
válasz
fifi_addict #2 üzenetére
Szia
Az eszköz alkapból CF-ről bootolna, ha ott nem talál akkor nézi az usb-t, sajna hálózaton keresztül nem lehet ramot tesztelni. A gyári progiját el lehet ugyan érni hálózaton keresztül de mivel egy spec feladatra létrehozott oprendszer van rajta igy csak azoka tudja amit beleirtak.
Próbálkoztam még a memtest86-al a sima és a +-os verzióval is. -
Bari
Modder
Sziasztok
Adott egy eszköz ( spec ipari pc ) amiben wincsi helyett CF kártyát használunk adattárolásra, és ugyanerről töltödik be az oprendszere is ( spec linux ). Sajna úgy néz ki, hogy ennek a kütyünek hibás lehet a memóriája ( ránézésre notiba való ram de a cimkéből egyelőre nemsikerült kideritenem hogy sd vagy ddr-e, és hirtelen noti sincs amiben le tudnám tesztelni ) ezt a ramot kellene letesztelnem. Próbálkoztam a ramexam nevü progit a saját rawrite.exe -vel kiirni egy CF kártyára ( pcmcia adapterbe rakott cf, 30Mb ). A gép fel is ismerte szépen F meghatónak, amit át is neveztem B-re rögtön. Sajna a rawrite.exe nem tudott a CF-re irni. A másik ötletem az volt, hogy a ramexam cd-s verzióját irom ki valahogy a CF-re de azzal sem boldogultam. Másik ramteszt hirtelen nemvolt a közelemben, igy mással még nem próbáltam. Abban kérném a segítségeteket hogy lehetne valamilyen ramtesztelő progit egy CF kártyára vagy usb-s pendrive-ra kiirni ( ha jóltudom az eszköz képes esb-ről is bootolni ). Az eszközre floppy meghajtót nemtudok rákötni, és más ide eszközt sem, igy cd-s és floppy-s megoldások sajna nem jöhetnek szóba.
Közben utánaérdeklődtem az a megoldást nemtudjuk használni amivel az eszköz oprendszere felkerül a CF kártyára, sajna csak a gyári cucokat tudja kiirni a CF-re
Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest