- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMiklos86
csendes tag
Nem kizárt, hogy így lesz, sőt logikus. Egyútten ez esetben tényleg lenne érdemi külöbség a sima és a tactical változat között.
Egyébként szerintem egyszerűen látták, hogy sok embernek tetszik a szép színes amoled és beletették ebbe is, hogy meg tudják indokolni az áremelést.
-
MMiklos86
csendes tag
Én Epix Pro-t használok, az érintőképernyős, de azt vettem észre magamon, hogy kizárólag a térképek esetén használom, egyébként gombokkal navigálok. Mivel az Insticten nincsenek térképek, ezért számomra nem lenne negatívum a tapi hiánya.
A mindenálló design nagyon tetszik, de az meg az alap, kétszínű MIP kijelzős, napelemes, sohanemkelltölteni változathoz illik. Az AMOLED szerintem sok minden akar lenni, de semmi sem igazán.
-
MMiklos86
csendes tag
válasz
olcsoleves #7 üzenetére
Pontosan. Egyfelől érthető a Garmin hozzáállása - ha már térkép, illetve aktuális szenzor is lenne, akkor tényleg alig maradna bármi előnye a Fenixnek. Ugyanakkor szándékosan bután tartott óráért necces ennyi pénzt elkérni. Annyival egy Fenix sem sérülékenyebb, illetve ilyen árszinten már kezdi elveszeni az Instinct a "strapaóra" jellegét.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Reklámblokkolók topikja
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest