- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakisoft
veterán
válasz
lakisoft #1067 üzenetére
Találtam rá egy megoldást.
https://vlinux-freak.blogspot.com/2019/04/how-to-recover-boot-partition-on-rhel.html -
Ablakos
őstag
-
Vladi
nagyúr
válasz
lakisoft #862 üzenetére
2017 szeptember... ne foglalkozz ezzel, húzd fel a centet 7.6-ig!
Ha régebbi, akkor yum clean allt nyomass, akkor jó verzót fog találni. Uccsó háesz!Freenas freebsd nem? Elvileg zfs a bsd és más nemlinux uxin világa.
De beavathatnál mire is kell neked pontosan. Hátha le tudunk beszélni róla és problemsolvd.Jóaz, hadd pörögjön a topik.
-
sonar
addikt
válasz
lakisoft #857 üzenetére
kerneles részre nem reagálnák, már ki lett vesézve.
zfs az érdekes dolog, amennyire én tudom pár éve lett felkapott(abb) Én speciel kb 2 éve egy linuxakademias szemináriumon hallottam róla részletesebben. Sajna még nem volt időm mélységében foglalkozni vele.Viszont btrfs-t támogatja nativan az meg eléggé hasonló megoldás.
CentOS mellett érdemes az RHEL dokumentációját is olvasni. Én rengeteg hasznos dolgot szoktam ott találni. -
Vladi
nagyúr
válasz
lakisoft #857 üzenetére
"De erről részletesen be fogok számolni, hogy mi a gond. "
Hát lécives.Este ha nagyon unom magam, megnézem mit lehet bügykölni c7 alatt.
De a centos nem igazán erre lett kitalálva. Persze ha csak ez a híjja, akkor ugorj neki.Én úgy szoktam mondani, hogy kapsz x mennyiségű csomagaot és kalap. De az neked 101%, hogy a következő 10 évben működni fog.
Najó, csak 99.8
A 3.10-től meg nem kell megijedni. Ezt már sokszor fejtegettem, hogy tökmindegy, hogy 3.10 vagy 4.9. Biztonságilag javítva van, 5 éves ciklusban meg az összes drivert megkapja.
-
törölt tag
válasz
lakisoft #436 üzenetére
Megpróbáltam rekonstruálni az állapotot de nem sikerült-nem tudom mi történhetett ott a háttérben Fel se figyeltem rá ,el voltam foglalva a ram használattal
Természetesen nincs ilyen cpu load általánosan,Chrome áruház kicsit megdolgoztatja a procit ami amúgy is le van szabályozva meg alulfeszelve(athlonx2 1600Mhz-en járatva) talán átlag olyan 50% load kb. az áruház felületén.
Olvasva a topicot idle állapotban van 3-10%,most a hozzászólást írva ezen a lapon pedig valamiért 30-40% load mind2 mag.Maxthon vagy mi böngészőt próbálta valamelyikőtök?Tényleg "openChrome"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest