- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Gyors teszt Windows-os Evernote-klienssel: települ, működik. (Egyelőre lusta vagyok előkaparni újra a külső DVD-t vagy a dokkolót optikai meghajtóval, hogy játékkal is kipróbáljam - hja, eredeti CD/DVD-ken vannak meg a játékok.)
Az itt linkelt leírást követtem, az ott belinkelt Wine rpm csomagot telepítettem.
Hátulütők:
- a openal-soft-1.16.0-2.el7.x86_64 és jack-audio-connection-kit-1.9.9.5-4.el7.x86_64 csomagokat el kellett távolítani, helyette 32 bites csomagokat telepített a Wine
- következmény: VLC vagy SMPlayert nem lehet használni, a 64 bites openal csomagot követelik meg, más hátrányt nem tapasztaltam (az alapértelmezett Videók alkalmazást nem érintette a történet).Mindenesetre elgondolkodtam, hogy nem járnék-e jobban a kissé macerás telepítésű 32 bites Wine helyett egy virtuális gépben futtatott Windows XP-vel; van beépített VM alkalmazás a CentOS 7-ben, meg feltettem a VirtualBox-ot is, amit azért kiismerek. Viszont csak azért a pár kisebb játékért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest