Hirdetés
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Mobil flották
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Akkor rendre:
- Notebookra alkalmas, én t60-ra tettem 6-os centet. Elég jó.
- Egy része megvan, kell 3rd party tároló pluszban. Mázli, ha megvan ami neked kell. Konkértumokat írj, hogy mit használnál.
- rpmfusion van, de csak 6-osig. Ott se sok a csomag. Inkább epel és nux-dextop kellene helyette.
- fontok, passz. gondolom mint bármely linuxban.
- tényleg. mármint a 6-soban. Olvasd el az 1. hszt.
- jónak jó, szerintem nem fogsz különbséget tapasztalni. de lehet extet is csinálni ha az kell. nekem is ext4 van.tanács a kezdéshez: olvasd át a topikot, akkor látod az előnyeit és hátrányait is. Kicsit több ismeret és tapasztalat kellene a használathoz, ez nem ubuntu. de ha fedorában már képben vagy, akkor menni fog.
(#134) Tim82:
Nem, sima fdisk -l kellene, hogy lássam az összes partíciót. De amúgy igen, lényegében egy szimbolikus link kellene neked.
mod: jah látom már, 1 partíciót oszt szét neked az lvm. Akkor ezt lvm-en belül is meg tudnád csinálni. De ehhez nem annyira értek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi