Hirdetés
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Kicsit még foglalkoztam ezzel a 32bit CentOS 7 témával, hogy a Fedora 31-el dobta a 32bit támogatást, aminek eredményét a fenti helyre szintén feldobtam, xfce, mellet most már van lxde is még gyengébb (vga fronton) gépekhez, de a félkész epel repóban benne van pl. az lxqt is, itt pedig a mate csomagok fenn vannak, szóval van bőven low rescue választék, géptől és személyes preferenciáktól függően, még a Chromium-ot próbálom leforgatni, de az újabb (<71) verziók aminknek már devtoolset-8 kell nem forognak le az alábbi hibával;
/usr/bin/python2 ../../tools/metrics/histograms/generate_expired_histograms_array.py -nchrome_metrics -ogen -Hchrome/browser/metrics/expired_histograms_array.h -d../../chrome/MAJOR_BRANCH_DATE -m../../chrome/VERSION ../../tools/metrics/histograms/histograms.xml ../../tools/metrics/histograms/enums.xml
ninja: build stopped: subcommand failed.A 68-ast (70-esnek sajnos nem találtam forráscsomagját) sikerült leforgatnom, de jó lenne ha vmi aktuálisat is sikerülne, nem tudom, hogy a devtoolset-8 forgatásom-e a hibás vagy a konfig (4 magos Xeon 8gb ddr2 rammal 4.14 pae kenel, CentOS 7.7 i386) gyenge már a forgatáshoz, esetleg vmi függőségi probléma, itt már elfogy a tudomány...
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest