Hirdetés
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- MWC 2026: Ha itthon is kapható lesz, a Z Fold becsukhat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Kicsit még foglalkoztam ezzel a 32bit CentOS 7 témával, hogy a Fedora 31-el dobta a 32bit támogatást, aminek eredményét a fenti helyre szintén feldobtam, xfce, mellet most már van lxde is még gyengébb (vga fronton) gépekhez, de a félkész epel repóban benne van pl. az lxqt is, itt pedig a mate csomagok fenn vannak, szóval van bőven low rescue választék, géptől és személyes preferenciáktól függően, még a Chromium-ot próbálom leforgatni, de az újabb (<71) verziók aminknek már devtoolset-8 kell nem forognak le az alábbi hibával;
/usr/bin/python2 ../../tools/metrics/histograms/generate_expired_histograms_array.py -nchrome_metrics -ogen -Hchrome/browser/metrics/expired_histograms_array.h -d../../chrome/MAJOR_BRANCH_DATE -m../../chrome/VERSION ../../tools/metrics/histograms/histograms.xml ../../tools/metrics/histograms/enums.xml
ninja: build stopped: subcommand failed.A 68-ast (70-esnek sajnos nem találtam forráscsomagját) sikerült leforgatnom, de jó lenne ha vmi aktuálisat is sikerülne, nem tudom, hogy a devtoolset-8 forgatásom-e a hibás vagy a konfig (4 magos Xeon 8gb ddr2 rammal 4.14 pae kenel, CentOS 7.7 i386) gyenge már a forgatáshoz, esetleg vmi függőségi probléma, itt már elfogy a tudomány...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest