Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Sziasztok,
Bár már kint van a 8-as is, de egy régi 32bites laposra tettem 32 bites Centos 7-et Xfce-vel, ez utóbbit le kellett forgatni forrás epel rpm-ből, mert a félkész 32bites epelben nem voltak leforgatva, sok egyébbel, hogy valóban kényelmesebben használható legyen, ide feltöltöttem a csomagokat , hátha vki még hasznát veszi, minden nagyon rendben is menne, mindössze 160 mb-ot eszik alapjáraton és mégsem fapad
még az intel-phc-t (így szépen alul lehet feszelni) is felmegy rá a kernel repóból származó kernelre, egyetlen probléma, hogy a wifijét nem tudom életre kelteni, az alap 3.10-es kernellel meg sem nyikkan, mivel abból hiányoznak a hozzá való modulok, hiába teszem fel hozzá a firmware fájlokat, a repóból való 4.14-essel már betölti a drivert, viszont a 80211-es modul tkip része nem töltődik be, a network manager applet nem is látja csak a wicd, de az meg nem tud ip címet osztani neki, ill. parancssorból sem tudom életre kelteni, más disztrók (pl. Fedora, Xubuntu) alatt csont nélkül megy ez a wifi, szóval vmi driver gondja lehet, valszeg a kernel, de ha nem muszáj nem forgatnék kernelt első körben
Vkinek vmi tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest