Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
PROHARDVER! témák
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
najó, de azért gondolkodjunk már egy kicsit. IT szakmai fórumon vagyunk és 2 - azaz kettő - db - azaz darab - fájl átmásolását követően a rendszer .... szar....
Nem annyira tudlak komolyan venni éppen ezért.Vannak hátrányai ez tény. De én például pont azon vagyok, hogy fehéren feketén megmutassam ezeket. Aki jön és érdekli lássa, hogy mire számít. Plusz nem mellékes, hogy már a megoldást is megmutattam. Deszar.

Ha lesz 2-3 tag, akit rajtam kívül komolyan érdekel, akkor folytatom. Ha nem, akkor hagyom elsüllyedni. Megcsinálom magamnak és kész.
Egyébként zárójelben jegyzem meg, hogy gyakorlatilag belaktam a rendszeremet. Nem nagyon van már micsinálnom.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem annyira tudlak komolyan venni éppen ezért.