- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
najó, de azért gondolkodjunk már egy kicsit. IT szakmai fórumon vagyunk és 2 - azaz kettő - db - azaz darab - fájl átmásolását követően a rendszer .... szar....
Nem annyira tudlak komolyan venni éppen ezért.Vannak hátrányai ez tény. De én például pont azon vagyok, hogy fehéren feketén megmutassam ezeket. Aki jön és érdekli lássa, hogy mire számít. Plusz nem mellékes, hogy már a megoldást is megmutattam. Deszar.

Ha lesz 2-3 tag, akit rajtam kívül komolyan érdekel, akkor folytatom. Ha nem, akkor hagyom elsüllyedni. Megcsinálom magamnak és kész.
Egyébként zárójelben jegyzem meg, hogy gyakorlatilag belaktam a rendszeremet. Nem nagyon van már micsinálnom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem annyira tudlak komolyan venni éppen ezért.