Hirdetés
- Bemutatta a MediaTek a Dimensity 9500s és 8500 chipeket
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
radamsky
senior tag
válasz
üzenetére
válaszolok ha nem gond
1. szerintem hencegtél mert te találtál 4-5 boltot
2. Hát igen ez a kettönk közötti eltérés, én már vittem már el balhét és akkor mi van
3. sejtettem hogy nem irod, mivel lehet hogy ..... ide találd ki mit akartam irni
4. ha 50 Ft-hoz hozzáadok 10-50 forintot az már nem igazán elviselhető
5. Továbbra is az a véleményem ha szar a princo vegyél mást. Érdekes a környezetembe senkinek se szar (pl a márkás samsung az szar volt
6. Én az érzésre mondtam továbbra is. Sajnos magyarországon a névtelen felnyomás a divat, tudom melozom, itt is.
7. Anyázni nincs értelme mivel a cél hogy olcso lemezt találjunk ami nem az isten háta mögött van. Az más kérdés a véleményem megvan. Sajnos te is abba a körbe tartozzol aki a betyárbecsületett nem ismeri. Kiváncsi vagyok van e valaki aki megbizik benned.
8. Ha jol veszem ki te akarsz fenyegetni, hogy aki megfenyeget akkor te is felnyomod
Csak egy megjegyzés még és kuss lesz számomra. Amikor a szembesités lesz akkor hogy fogsz állni??? Erre gondoltál??? Itt az emberkék nem kicsibe csinálták, én a helyedben félnék és ezt most tényleg komolyan irtam. Gondoltál a következményekre is?? NEM FENYEGETÉSKÉPPEN IROM. ezt most komoly. Csak most mindenki azt hiszi hogy miattad szálltak ki a hatoságok.
Kiváncsi vagyok erre a véleményedre, hogy most ezután mi lesz.
Mert hogy tanuként szerepelni fogsz az biztos, és utána amikor megtudják hogy te voltál??
Új hozzászólás Aktív témák
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest