Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• antikomcsi

veterán

válasz #81957632 #150 üzenetére

Én igazábol csak most szembesültem a problémával, mert nem másolgatok, nem terjesztek pénzért, szóval nem ebből élek!
    Gondoltam, mivel lassan elfogy a nyersanyag beszerzek egy újabb adagot, és akkor látom, hogy a veboldaluk nem elérhető!
    Persze,biztos be lehet szerezni máshonnan is, de gondolj bele, volt egy jó hely, nem ártottak senkinek, és akik ott vásároltak, most keresgélhetnek, mint én, megint lehet menni máshova, ahol ki tudja milyen minőséget kapnak majd!
    Azért furi, hogy nekem a princoval nem volt gondom, de amikor hoztak ismerősök egy csomag (10db) arita, vagy ridata, nem tudom melyik volt lemezt 2, azaz 20% mehetett a kukába, mert hiányzott róla a bevezető rész, vagy minek hívják, elnézést nem tudom, de szemmel látható volt a (fizikális) hiba! Igaz a maradék 8 kifogástalan volt!
    Én csak otthon használom a megírt lemezeket pio olvasóm, pio íróm, pio asztali lejátszóm van! Az utóbbi nem a csúcs, csak egy dv370 24.990.- forint volt!!!
    Másrészt láttam olyat, hogy valaki szídta a princo lemezt, amit úgy írt egy lg íróval, hogy közben xp sp2-je van 256 ram és írás közben böngészget és zenébe bele bele halgat! Tudom sok az a negyed óra, míg megír egy lemezt, nem lehet kibírni, hogy addig ne buzerálja a gépet! Én hülye meg se próbáltam neki elmagyarázni, hogy lehet, hogy nem a lemezzel van a hiba!
    Valóban nem az a baj, ha 10-20 forinttal több 1 lemez, csak mondj egy helyet ahol megbízhatóan beszerezhető!
    Netán Tőled? :)

Új hozzászólás Aktív témák