Hirdetés
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A másik ami nagyon tetszik itt a fórumban, hogy mindenki a ''hű de becsületes'' kategóriába sorolja magát. Itt mindneki saját filmet meg fényképet és adatokat ír dvdre. Pedig szerintem nem ezek az emberek azok akik a legnagyobb kárt szenvedik az évi 30dvdjük mellett. Ugye mert itt mindenki azt mondja, hogy kevesen buktak a princon és azok sem sokat. Én meg erre ezek után sajnálattal csak ennyit tudok mondani: Ha találsz egy helyet ahol mondjuk 20 vagy akár 50 Forinttal drágább a lemez, mint eddig a webteamnél, hogy ez sem sok. Hiszen 10 lemeznél is csupán 200 v. 500 Ft. Aztán majd a következő hozzászólásokban kapom a fejemhez a szitkot, hogy igenis sok kicsi sokra megy meg, hogy számít az árkülönbözet. Csak azt nem értem, hogy aki megszívta annak nem volt sok az a ''kicsi''?
Szerintem a legnagyobb kára azoknak volt ezen a boltbezáráson akik ezzel pénzt keresnek. DVD-t írnak másnak. Mert így most 20 v. 50 Fortinttal kevesebb a haszon a lemezen. Na az ilyenekről meg megvan a véleményem és .... Sír a szája miközben tömi a zsebét. És írták itt, hogy lakásra meg egyébre kell a lóvé és azért ír meg, hogy nem is sokat keres vele. Kutyát nem érdelki, húzzon el dolgozni és tegyen félre abból.
Nem állítottam soha, hogy ez volt a tökéletes megoldás a dologra, de véleményem szerint az egyetlen. Én elfogadtam az érveiteket és megértem a haragot is. Némiképp jogos is. De jó lenne, ha egy kicsit más is magába szálna és elgondolkodna, hogy ő mennyire becsületes.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest