Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A másik ami nagyon tetszik itt a fórumban, hogy mindenki a ''hű de becsületes'' kategóriába sorolja magát. Itt mindneki saját filmet meg fényképet és adatokat ír dvdre. Pedig szerintem nem ezek az emberek azok akik a legnagyobb kárt szenvedik az évi 30dvdjük mellett. Ugye mert itt mindenki azt mondja, hogy kevesen buktak a princon és azok sem sokat. Én meg erre ezek után sajnálattal csak ennyit tudok mondani: Ha találsz egy helyet ahol mondjuk 20 vagy akár 50 Forinttal drágább a lemez, mint eddig a webteamnél, hogy ez sem sok. Hiszen 10 lemeznél is csupán 200 v. 500 Ft. Aztán majd a következő hozzászólásokban kapom a fejemhez a szitkot, hogy igenis sok kicsi sokra megy meg, hogy számít az árkülönbözet. Csak azt nem értem, hogy aki megszívta annak nem volt sok az a ''kicsi''?
Szerintem a legnagyobb kára azoknak volt ezen a boltbezáráson akik ezzel pénzt keresnek. DVD-t írnak másnak. Mert így most 20 v. 50 Fortinttal kevesebb a haszon a lemezen. Na az ilyenekről meg megvan a véleményem és .... Sír a szája miközben tömi a zsebét. És írták itt, hogy lakásra meg egyébre kell a lóvé és azért ír meg, hogy nem is sokat keres vele. Kutyát nem érdelki, húzzon el dolgozni és tegyen félre abból.
Nem állítottam soha, hogy ez volt a tökéletes megoldás a dologra, de véleményem szerint az egyetlen. Én elfogadtam az érveiteket és megértem a haragot is. Némiképp jogos is. De jó lenne, ha egy kicsit más is magába szálna és elgondolkodna, hogy ő mennyire becsületes.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 128Gb Product Red-felujított-10 tok-5 fólia
- Szép Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Eladó Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest