- Mobil flották
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- iPhone topik
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Fotók, videók mobillal
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Adalék:
Szokásom, hogy miközben valamit dolgozom a géppel, valami DivX-et vagy DVD-t nézek a tálcára leküldött pici MediaPlayer ablakban. Eddig ez is teljesen jól működött, de mostanában a recsegéses dolgot játssza.
Érdekesség, hogy ha PowerDVD-vel nézek filmet, akkor semmi ilyesmit nem tapasztalok, de a háttérben azt csak hallgatni tudom, mert ugye a kép nem költözik le a tálcára.
:F
((fejvakarás)) -
Lunatic
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #16 üzenetére
Najó: Szivesen! :)
Ha megy a cucc, azért majd jelezd!
Ha meg nem akkor úgyis folytatjuk a távgyógyászatot. :D -
Lunatic
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #14 üzenetére
Majd akkor köszönd, ha már megy a cucc. :DDD
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Köszönöm mindenkinek aki segíteni próbált.
-
Lunatic
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #11 üzenetére
Szedd le, prósza a winével. Alapból felismeri.
-
Lunatic
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #9 üzenetére
SBlive!
-
Lunatic
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #7 üzenetére
Gyári vagy wines drivert használsz?
-
Lunatic
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #3 üzenetére
PIO-ban sztem nincs digitális lejátszás.
Amellett ez hangkártya problémának tűnik...ha az mp3 lejátszás is szaggat. -
L3zl13
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #3 üzenetére
Nincs standard. Mindig olyan módban vannak amilyennek a win felismeri őket. Néha helytelenül.
De ha a prociterhelés elenyésző akkkor valószinűleg nem arról van szó amire tippeltem. -
bLaCkDoGoNe
veterán
A prociterhelés elenyésző...
Én egyébként az újonnan installált Bluetooth Dongle-re gyanakszom, de nem tudom, hogy okozhat-e ilyet.
A módokat nem tudom most perpill, én semmit nem babráltam velük sem beszereléskor, sem telepítéskor, tehát ha a PIO a standard, akkor abban mennek. Asszem :D -
L3zl13
nagyúr
A meghajtók nem PIO módban mennek?
Milyen a prociterhelés ezek közben a műveletek közben? -
bLaCkDoGoNe
veterán
A gond a következő: leginkább audio CD-k lejátszásánál jellemző, hogy miközben hallgatok egy lemezt, ha a másik meghajtóban levő CD-n babrálok, akkor (főleg viszonylag sok töltést igénylő esetekben - pl. digiképek nézegetése) a hang akadozni, ''nyúlni'' kezd. Van egy LG CDRW-m, ő a master, és egy Toshiba DVD a slave. A probléma független attól, hogy melyik lemezben van az audio CD. A gond az, hogy nem csak audio CD-knél jön elő, hanem sima MP3 hallgatásnél is. (Akár lemezről, akár a HDD-ről teszem ezt).
Miközben ezt a hozzászólást írogattam, bevillant, hogy lehet, hogy az a gond, hogy csak a CDRW-ben van audio kábel, és esetleg a digitális lejátszás okozza a gondot, de nem tűnik valószínűnek. Az MP3-hallgatás közben jelentkező ugyanilyen jelenségekre meg pláne nem ad magyarázatot.
A gép fontosabb paraméterei: meghajtók lásd fent, Asus A7V333, Athlon XP 2000+, SBLive!, Win XP Pro.
Köszönöm a segítséget előre is!
(Már ha lesz mit :D)
Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Formula-1
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ AKCIÓS RTX 3080 10Gb GDDR6 PC DDR5 10 Magos 14. Genes Intel Core I5-14400/16GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV
- ÚJ RTX 3070TI AKCIÓS! DDR5 10 Magos 13.Genes Intel Core I5-13400/16GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV
- ÚJ ASUS AKCIÓS! DDR5 10 Magos 13. Genes Intel Core I5-13400/16GB/512Gb Nvme SSD/RTX 2060 6GB/2ÉV
- ÚJ AKCIÓS! DDR5 10 Magos 14. Genes Intel Core I5-14400/16GB/512Gb Nvme SSD/GTX 1660 Super 6GB/2ÉV
- Új Lenovo Thinkpad T16 G2 (Gen2) AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest