- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartinIsti
csendes tag
válasz
ShadowLord #4 üzenetére
A Kaspersky-t próbáltam ki otthon, ami nem talált vírust. Igaz, az augusztus 9-ei verziót tudtam csak feltenni, illetve a frissítés nem sikerült, mert valami hiba miatt megakadt. Konkrétan nem írta ki, hogy miért.
Azért végigment, és mindössze egy veszélyes fájlt talált, de az sem vírus, hanem adware gyanús. Mindegy, kitöröltem.
Nem tudom, ez volt-e a gond, vagy csak klimaxos a gépem;o) Mindenesetre azóta a DVD átkódolás és írás zökkenőmentesen megy. Viszont a Kasperskyhez feltettem a Service Pack 1-et, ami miatt meg a hangkártya vezérlőjét nem sikerült rendesen feltenni, de ezt már egy újratelepítéssel megoldom.
Csak az a fránya Norton Ghost 2003 install verziója ne károsodott volna (a data.cab file hibás), azóta pedig nem tudtam még megszerezni. Pedig úgy megvan a rendszer partícióm elmentve mindenféle jóval.
Persze bootCD-t csináltam belőle, de az a DOS-os ghost, ami bootolásnál bejön, nem ismeri fel, hogy 3 partíció van, és nem merem elindítani, nehogy a másik két partíciómat is letörölje. Túl sok minden van azon...
Szóval kissé hektikusan viselkedik szegény számítógépem, pedig életének első 7 hónapjában semmi ilyesmi nem mutatkozott vele. Remélem hamar túlteszi magát rajta. -
MartinIsti
csendes tag
válasz
ShadowLord #2 üzenetére
Ezt már én is tervbe vettem, most letöltöttem egy pár jónak mondott vírusirtót, és az a fura helyzet állt elő, hogy remélem, találnak valamit. Akkor legalább meglesz az oka a furcsa viselkedésnek.
Köszi a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest