Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MartinIsti

csendes tag

válasz ShadowLord #4 üzenetére

A Kaspersky-t próbáltam ki otthon, ami nem talált vírust. Igaz, az augusztus 9-ei verziót tudtam csak feltenni, illetve a frissítés nem sikerült, mert valami hiba miatt megakadt. Konkrétan nem írta ki, hogy miért.

Azért végigment, és mindössze egy veszélyes fájlt talált, de az sem vírus, hanem adware gyanús. Mindegy, kitöröltem.

Nem tudom, ez volt-e a gond, vagy csak klimaxos a gépem;o) Mindenesetre azóta a DVD átkódolás és írás zökkenőmentesen megy. Viszont a Kasperskyhez feltettem a Service Pack 1-et, ami miatt meg a hangkártya vezérlőjét nem sikerült rendesen feltenni, de ezt már egy újratelepítéssel megoldom.

Csak az a fránya Norton Ghost 2003 install verziója ne károsodott volna (a data.cab file hibás), azóta pedig nem tudtam még megszerezni. Pedig úgy megvan a rendszer partícióm elmentve mindenféle jóval.
    Persze bootCD-t csináltam belőle, de az a DOS-os ghost, ami bootolásnál bejön, nem ismeri fel, hogy 3 partíció van, és nem merem elindítani, nehogy a másik két partíciómat is letörölje. Túl sok minden van azon...

Szóval kissé hektikusan viselkedik szegény számítógépem, pedig életének első 7 hónapjában semmi ilyesmi nem mutatkozott vele. Remélem hamar túlteszi magát rajta.

• MartinIsti

csendes tag

válasz ShadowLord #2 üzenetére

Ezt már én is tervbe vettem, most letöltöttem egy pár jónak mondott vírusirtót, és az a fura helyzet állt elő, hogy remélem, találnak valamit. Akkor legalább meglesz az oka a furcsa viselkedésnek.
    Köszi a hozzászólást!

Új hozzászólás Aktív témák