- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Goose-T #27822 üzenetére
Ja kb ér 2 ezer ft ot?
Egyébként a gyári driver amit én legutóbb használtam, az win7 alá olyan volt, hogy épp hogy működött, de beállítani semmit nem tudtál.
Aztán csináltak hozzá csomagokat házilag, azokat fel fejlesztették annyira hogy végül mindent tud a kártya, csak van egy probléma. 64 bites win alatt 4 giga ramnál már a record csatornák hibásak, 8 gigánál pedig tilthatod le mindet, mert csak recseg búg, iszonyat zaj jön rajtuk. Tehát hogy mikrofont tudjak használni, aktív az alaplapi kártya is, és azt használom skype hoz stb.
Szóval a csere az indokolt lenne, de nem akarok most erre költeni, mert ha veszek újat, akkor jót veszek. Na meg olyan kellene amivel meg tudom csinálni a sztereo klónozást megbízhatóan. -
Urzu_7
aktív tag
válasz
Goose-T #27796 üzenetére
Nem kizárt hogy valamilyen .net framework hibád van, vagy csak a telepítő szimplán nem 'látja' az új driver-t ezért inkompatibilitás miatt nem teszi fel a CCC-t.
Nálam általában csak úgy szokott a frissítés sikerülni hogy duplán telepítek és másodjára nem indítom újra a gépet hanem már egyből nyitom is meg a CCC-t.
Mellesleg ahogy olvasom nem egyedi a probléma -
konci79
őstag
válasz
Goose-T #26307 üzenetére
Nekem telepítés közben(miközben azt a sz..t rakta) meg sem mozdult, csak írta hogy telepíti,40 perc után meguntam és kiléptem.
Viszont ezután én is kézzel töröltem mappástól(pedig elvileg fel se települt ,mégis ott volt) és semmi gond a driver többi részével,minden jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Haditechnika, harcászat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest