- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nova96
őstag
Instagram kikerült a kép és ezek voltak rajta + egy teljesen más hero kinézett rajzolási típus.
És a képet már le is vették.Ha valakit nem érdekel a sok duma akkor:
New Hero: ? King talán Kingdom King
Torch Battle log
Warehouse expension
Hero Rebirth
New mode no talent on heros
Troop talent -
Nova96
őstag
válasz
TheHessian #9291 üzenetére
Bulwarkot akartam.
Meg egy hőst ami nincs..ennyit.
-
Nova96
őstag
5000 flame vagy fame vagy mittudom én.
5/5 flame guard2x00 gemem volt vettem még 4000-t elpörgettem 6800 gemet, kaptam 0 az nulla lilát.
IGG pls.
-
Nova96
őstag
válasz
Padawan333 #9271 üzenetére
Mino, Ice demonnal le lehet elméletileg verni, de 200 merit 8 könyv (attól függ milyen láda) és kék vagy lila hős kártya.
Vicc. -
Nova96
őstag
TH 21-re valaki tud base-t ami jó?
-
Nova96
őstag
-
Nova96
őstag
Skull knight OP arénában.
rossz minőség, de a lényeg látszódik. -
Nova96
őstag
válasz
TheHessian #9207 üzenetére
Az a skillje neve.
vagyis remélem.
Csak sima karbantartás volt nem?
-
Nova96
őstag
válasz
TheHessian #9203 üzenetére
Szerintem félre érted a skillje megszabja a max. sebzést a saját csapatában. 3000-re .
És e mellet sebzés növeli 800%-al.Vagyis én így értem.
Ha tévedek, bocsi az első fele nem igazán érthető nekem, hogy tényleg ezt csinálja e.Szerk: Miért lenne fura?
Elsőnek a max sebzés amit kaphatnak 12k (már ez is krva. OP)
Maxnál meg 3kItt a védekezésről van szó, nem a támadásról.
-
Nova96
őstag
Undead lord Unparalleled air war 1 Damage cap within the skill of the duration of each subject was 12,000, and their attack power increased by 350% for 10 seconds. (12 sec cooldown, comes eight resurrection talent.)
Undead lord Unparalleled air war 2 Damage cap within the skill of the duration of each subject was 11000, and their attack power increased by 400% for 10 seconds. (12 sec cooldown, comes eight resurrection talent.)
Undead lord Warriors gas warfare 3 Damage cap within the skill of the duration of each subject is 10,000, and their attack power increased 450% for 10 seconds. (12 sec cooldown, comes eight resurrection talent.)
Undead lord Gas 4 unparalleled war Damage cap within the skill of the duration of each subject for 9000, and their attack power increased by 500% for 10 seconds. (12 sec cooldown, comes eight resurrection talent.)
Undead lord Warriors 5 air war Damage cap over the duration of each skill by 8000, and their attack power increased 550% for 10 seconds. (12 sec cooldown, comes eight resurrection talent.)
Undead lord Warriors 6 air war Damage cap within the skill of the duration of each subject for 7000, and their attack power increased by 600% for 10 seconds. (12 sec cooldown, comes eight resurrection talent.)
Undead lord Warriors 7 air war Damage cap over the duration of each skill by 6000, and their attack power increased 650% for 10 seconds. (12 sec cooldown, comes eight resurrection talent.)
Undead lord 8 unparalleled air war Damage cap within the skill of the duration of each subject for 5000, and their attack power increased by 700% for 10 seconds. (12 sec cooldown, comes eight resurrection talent.)
Undead lord 9 unparalleled air war Damage cap within the skill of the duration of each subject for 4000, and their attack power increased 750% for 10 seconds. (12 sec cooldown, comes eight resurrection talent.)
Undead lord Warriors 10 air war Damage cap over the duration of each skill by 3000, and their attack power increased by 800% for 10 seconds. (12 sec cooldown, comes eight resurrection talent.)
Szerk : OP.
-
Nova96
őstag
válasz
vendingo #9198 üzenetére
The skill in Chinese states: Hero Name: Undead Lord
Hero skills: Warriors gas war
Skills Description: damage cap within the skill of the duration of each subject is X, and their attack power increased X%, for 10 seconds. (12 sec cooldown , comes eight resurrection talent. )
Szerk: szerintem csak karbantartás.
-
Nova96
őstag
-
Nova96
őstag
válasz
robertinyo70 #9177 üzenetére
A hőseim amiket használok nagyrészt 7,8,9/10
Így a napi dolgok bele mennek az Ariesbe, aztán a shardok 9*70 shard (HBM) + napi 5 Mesa 4 legalább 200 shard + napi 120 belépés. -> napi 950 +(Dungeon), de napi 1000+ szokott össze jönni.Aztán ez mind megy át, gyűjtögetésbe , mert a jelenlegi hősök így is elég jók.
A kék kristály meg amiatt kezd megmaradni van két százas, a többi 92-95 és, inkább tartogatom egy jobb hősre.
Szerk:
Sirent nem jó annyira, max. mightnak én egy ideig használtam, fel is toltam 6/10-re de nem ér sokat.
8k, 5k, 2x4 és 2k gemek az utóbbi időben és az eredmény tg, champ ,druid,
-
Nova96
őstag
Az érzés amikor gyűjtögetsz , essenciát, kék kristályt és mindent ami kell, hogy ha kapsz egy jó hőst, csak a hős nem jön, felbecsülhetetlen .
Több a lila essenciám mint a kék... 600 piros, 594 kék,530 zöld, (+10k shard) és 5 milla kék kristály. -
Nova96
őstag
válasz
IMIIKE1998 #9091 üzenetére
Külön szerver mint például. Ios, amazon.
-
Nova96
őstag
válasz
TheHessian #9066 üzenetére
Succubusnak a skillje sok helyen korlátozva van.
-
Nova96
őstag
válasz
Tyutyu88 #8973 üzenetére
Kész is van. Új hős statok
-
Nova96
őstag
válasz
hádzsime #8927 üzenetére
HBM
Orc
life drain (tenacity ), revive
Druid
berserk, revive , slow down
Cupid
Revit minél magasabban, reviveA többi sebzőnél:
Vlad,Santa,Immo, Snow etc.
revive+ wargod / bulwarkAréna:
Sprint másodiknak minél magasabb.Lost Real:
Nem kell revive ,se life drain, se tenacity, csak pure damage.
Orc, life drain, berserk
bár szerintem nem kell oda az pl. én csapatom Vlad,Snow,Cupid, PD, AriesA többi, ami van berserk vagy war god ,bulwark.
Szerk:
Írsz konkrét csapatott és mik vannak egyszerűbb mondani. -
Nova96
őstag
5/5 life drain kire?
A fizetősök , molti, dk santan, warlock kivül megvan minden.
Vladon egy 4/5 life drain van oda wg akarok.
PD, nem berserk van.Ötlet?
Én Snowzillara gondoltam. -
Nova96
őstag
válasz
Depression #8842 üzenetére
Még mindig csak, ha őt támadják.
Ez meg szerintem elég nagy mínusz mert erre nem lehet építeni, de én leálltam, azt csinál mindenki anut akar,ez nem olyan jó talent.
-
Nova96
őstag
válasz
pcpunisher88 #8837 üzenetére
16% esély hogy energiát 3 ellenségnek 50-nel (%) (?) csökkentse amikor megtámadják! Az utolsó fontos.
Én might bonusnak csinálnám. -
Nova96
őstag
válasz
TheHessian #8801 üzenetére
A legjobb a wargod 5/5 , bulwark 5/5 lenne. Bár szerintem a wargod/bulwark és mindenképp revive a jó nál.
Elégé fájna ,sokat healelne magán, de szép magyar szó . -
Nova96
őstag
Lila hősöket húzom magasabb szintre, ezt pedig úgy, hogy 60->100-as szintre + 40 insrib
-
Nova96
őstag
válasz
Padawan333 #8779 üzenetére
Talent majdnemhogy fontosabb mint a hős.
Az a hármas full revit team, max revit aries és annyi, de egyébként bármely revites csapat megbukik.Ha meg nincs simán nyered azt a kört, vagy bénán van lerakva.
-
Nova96
őstag
válasz
pcpunisher88 #8709 üzenetére
Az utolsó hát... mint fb-nél?
Gemet meg ilyeneket át lehet vinni aztán annyi?
Akkor nekem annyi volt a játék.A többi meg várós.
Szerk:
új bombák, új szerkeztési bázis, mesa chat, klán értesítések (zászlóm elérhető stb)
torch ki támad kit, talent csere hősök között, új klánharc, 1 év kell hogy minden 25-ős szintű legyen. Troop megújítás?
És egy szerver mindenhol. -
Nova96
őstag
válasz
Csillagkuty #8694 üzenetére
Ha meg sebezne ú,gy lenne az igazi
így egy support.
-
Nova96
őstag
-
Nova96
őstag
válasz
TheHessian #8670 üzenetére
Kevesebb az esély,hogy ha nem 3 csillagos.
-
Nova96
őstag
Reggel talent refersh nincs kártya, unalmamba rámentem ,mit adott?
5/5 Berserk
Első jó talent több mint 1 év után. Örül a fejem szóval a
PD max szintű, Insribbe is, már csak az a talent van hogy 5/5-ős legyen és teljesen maxos lett a pd.Bár jön a 10/10 szóval.
-
Nova96
őstag
válasz
TheHessian #8651 üzenetére
Szerintem lassítani fog, sebzes csökkentés kizart.
Vagy stun? Olyan mint a magic Tower. -
Nova96
őstag
-
Nova96
őstag
Szerk:
Hős vagy boss,de én hősnek mondanám inkább. -
Nova96
őstag
Így inkább felhúztam mindenkin egy szintet.
7/9-> 8/9 Cupid, Vlad
5/9-> 6/9 DruidEddig tartogattam a dolgokat.
Bár így is a
760,360,486-ból maradt (zöld,kék,lila csiga)
188,172,199, és 10k shard.A három új talant megváltozott teljesen. [link]
God Punishment: Being attacked, have X% chance to stun enemy.
Cursed: Being attacked, have X% chance to decrease enemy's attack speed.
Corroding: Being attacked, have X% chance to reduce enemy's energy.*All these talents are PASSIVE!*
*Which means you need to be attacked first in order to trigger the talents* -
Nova96
őstag
6900 gem
Cupid 2 lila csiga
Én is inkább várok 20kig -
-
Nova96
őstag
Előző bázis amit linkeltem
P
48/ 45
Nem sikerült 3, a troppik miatt.Új eddig
Q
6/5(Bár ha fejlesztenék biztosra meglenne szerintem, de megnézzük így menni fog e)
Majd ha beválik azt is belinkelem,ha kell valakinek.On:
3 új talentet láttátok, elég OP-k lesznek. -
Nova96
őstag
válasz
TheHessian #8598 üzenetére
Oda csak egy 5/5 aries kell, nem molti.
Ahhoz is sok sikert -
Nova96
őstag
válasz
TheHessian #8592 üzenetére
Ha ez megnyugtat van olyan, hogy valakinek esik simán ingyenes pörgetésből.
Nyugi nem nekem, voltam egy klánba és ott.
-
Nova96
őstag
Ha elolvastad volna rendesen érthetnéd ténylegesen amit mondtam, mondom testvéremnek kiemelem mert elsiklott felette a szemed. Is megy lazán a P vlad nélkül:
PD,Cupid,Ork,Druid, TG, SnowzillaErgo tévedsz.
Én se vitázok, csak elmondom hogy ez a bázis most nagyon jó. És van, hogy jobban számít a bázis mint a hős majdnem. Mondom nekem eddig nem ment vagy nem biztosra ment.
-
Nova96
őstag
Talent kártya amit 5/5-ős és egy 5/5-öst lehet 6/6 -ra fejleszteni elméletileg. Szóval újabb P2P cucc.. [link]
-
Nova96
őstag
Olvastátok , hogy milyen újítások jönnek majd a patchekben? Nem a következőbe, hanem hogy mik a tervek?
Boss 4, új guild harc, Troppokkal csinálnak valamit, talent kártya amivel lehet cserélni () stb.[link]
És érdekel valakit az a bázis amivel megy lazán a P?
Eddig az előzővel 10/5 biztos 3 bombával lett meg 2 nem lett meg.
Most 40/ 39 meglett, 1x a tropp elment egyedül rambozni. -
Nova96
őstag
válasz
DomanVilii #8505 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani tesóm 1 évig nem kapott semmit, még a TG-t is vette, most kap néha hőst egyre többet. Várni kell ennyi.
-
Nova96
őstag
Szerintetek a 10/10 -nél lesz nagyobb skill változás vagy ugrás?
A 10 csillagos hősnél a paladin attack speedje csökken akkor a többinek is fog változni, vajon a skilljük is fog?
Épületek kinézete?
És trop talentek vajon mikor jönnek már?
-
Nova96
őstag
válasz
TheHessian #8466 üzenetére
A másik SM-től a pályán elég valószínű.
-
Nova96
őstag
aries, pd, cupid, ork/druid/pixie magas képeségen , és innentől ami van . Legjobb lenne egy Molti , Warlock, Santa.
-
Nova96
őstag
Magasabb szintű majd ha egyszintu akkor az ABC szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest