- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsonesz
tag
Nos igen ez volna a normális minden klánban, hogy a nagyok miután rávágtak a bossra 30% sebzést, utána egy picit leállnak. Evvel segítve a kisebbeket, hogy több hb-hoz jussanak, és ezáltal ne menjen számukra kárba a beadott shard. Többek között nálunk is így megy. Lépj be a fő accountoddal is abba guildba.
-
dzsonesz
tag
válasz
killer1203 #4107 üzenetére
Vedd meg immot. Egyrészt nagy segítségedre lesz minden téren, másrészt a következő frissítésben a guild wars(torch battles) jön, ami már megjelent a facebook-verzióban.
Itt olvashatsz róla bővebben:[link](#4109) admi99: Szia!
Én a helyedben ráfeküdnék PD és Cupid skilljének a fejlesztésére. Előbb Pd, utána Cupid sorrendben.
Minél magasabb a két hős skillje, annál könnyebb lesz a dungeon farmolás, boss battle stb.
Az ajánlott skill szint mindkét hősnél 7/9, ezen a szinten már nagyon durva párost alkotnak együtt. -
dzsonesz
tag
Értem, ezek szerint csak pd-n nem működik egyáltalán a berserk.
(#4090) Nova96: Most olvastam én is az eventet, nem hiszem, hogy kamu lenne..
Minden nap 0:00-23:00 között, ha 15 percet vagy többet tartózkodsz a játékban, akkor nyerhetsz egy sárkányt. (persze kb. 1millió az egyhez az esélyed rá.)
-
dzsonesz
tag
Nos ezek nem új hősök sajnos. A Kínai szerveren régóta futnak, illetve semmilyen megerősítés nem volt róla, hogy ezek valaha is lesznek más szervereken.
Általában minden update a Taiwani szervereken jelenik meg legelőször, és ott sincsenek meg ezek hősök tudtommal.
Nem akarom letörni a lelkesedésed, de annyira ne éld bele magad előre ebbe.
Ha biztosra akarsz menni, akkor vedd meg inkább immot, vele nem járhatsz rosszul. -
dzsonesz
tag
Elvileg csak sima karbantartás volt androidon.
Feltűnt sajnos.
Ezért is is várok félve minden frissítést.
Viszont az is feltűnt, hogy a berserk 4/5-től látványosan jobb lett mint update előtt volt. Viszont 3/5-ig meg rosszabb mint volt. Ez valószínűleg az atk speed miatti variálás miatt van, amit az optimalizáció jegyében követtek el.
Díjaznám, ha minden update után, lenne egy részletes leírás a változtatásokról, és nem nekünk kéne mindent kitalálni.(#4081) Nova96: Milyen új hősökről van szó?
Én nem olvastam semmilyen hivatalos közleményt erről, vagy csak elkerülte a figyelmemet... -
dzsonesz
tag
válasz
killerhagyma #4068 üzenetére
Ios update volt, szerintem azért kaptatok Ti is.
-
dzsonesz
tag
Egy kis infó, egy admintól a bugról, ami valójában nem is az. Sajnos tudatos attack speed módosításról van szó valójában. Elmondásuk szerint, erre azért volt szükség, mert ez által jobban fog futni a készülékeken a játék, kevesebb összeomlás, túlmelegedés stb..
A berserk nem változott, csak a hősök base atk speedje. pl mondjuk paladinnak volt az update előtt 1500, most 1600 stb..
Röviden összefoglalva erről van szó, és így már érthető is a sebzésbeli különbség.A véleményemet inkább le se írom erről az egészről, nyilvánvaló anélkül is.
-
dzsonesz
tag
A legszebb az egészben, hogy vannak teszt szerverek, ahol hetekig tesztelnek egy frissítést, élesítés előtt.
Hihetetlennek tartom, hogy ennyi bugból egyre se figyeltek ott fel.
Aztán az is lehet, hogy ez nem bug, hanem tudatos elhatározás. Ahogy a dolgok állnak azt sem tartom lehetetlennek, hogy pd-t, marauder szintjére akarják hozni.
Ha ez a cél, akkor ez még csak a kezdet pd-nél.ps: Felfoghatatlan számomra, hogy újabban hibát-hibára halmoznak...
-
dzsonesz
tag
Sajna az a gond, hogy az IGG nem ismeri el a bugot, még meglévő videó bizonyítékok alátámasztásával sem.
Ez a helyzet picit emlékeztet engem grizzly reaper attack speed bugjára. Ott ugyan ez volt, hogy csupa butasággal reflektáltak a bug riportokra, és nem ismerték el. Több hónap telt el ez miatt, míg javították... -
dzsonesz
tag
Ha az Igg továbbra is ilyen etikátlanul tolja, akkor bizony sose lesz.
Tojás eventen volt olyan aki 256 tojást tört fel és egy darab sárkány se jött neki.
Míg pd jött kb olyan 5-7% al, addig a sárkány kb olyan 0,08%-al.
Szemét egy társaság, nem picit lehúzták a támogatóikat, avval, hogy manipulálták az esélyeket.
Persze senkit sem kényszerítettek arra, hogy pénzt adjon ki, de valljuk be, azért ez egy csöppet etikátlan húzás volt tőlük.
Ezek után aki pénzt áldozna egyetlen hős miatt, az előtte jól gondolja át, hogy megéri-e, és ne bosszankodjon ha nem kap semmit. -
-
dzsonesz
tag
válasz
bokorugró #3754 üzenetére
Parancsolj, ez a hbm elrendezésem.
-
dzsonesz
tag
Nos ahhoz akkor gratulálok!
Én ios-en tolom, így alkalmam még nem volt kipróbálni, talán majd olyan 2 hét mire megjön ez az update.
Viszont sokat olvastam utána, és sok videót láttam, ebből vontam le a következtetéseket.
A látottak alapján pd és cupid wave teljességgel lehetetlennek tűnt. -
dzsonesz
tag
Persze, kis eséllyel lehet nyerni hőst, csak azt nem tudom biztosan, hogy azt kapod-e, ami jön ellened.
Illetve ha így volna, akkor elképzelni nem tudom, hogy hogy takarít le valaki egy pd-csapatot.
Persze még az elején vagyunk a dolgoknak, a későbbiekben tutira születnek jóféle bázisok is hero trialra. -
dzsonesz
tag
Valóban szívás a cucc, főleg ha csak pd,cupid, gr, tg stb. jön ellened.
Ami főként problémás, hogy egy csöppet elszámították az ellenfelek hp-ját, sajnos irreálisan sok. Így sajna full garrisonnal is cseszheti az ember.
Csak egy példa.. full paladin csapat L3, az egyik palának 5/5 life steelje volt, és 5400 hpkat gyógyított magán, ami olyan 110-120k hp-nak felel meg. A srác szerint aki így járt, írta, hogy nem tudta leütni azt az egy palát.
Ellenben a jutalom lehet durva. Eltekintve a hb és gem jutalomtól, állítólag van aki pd-t is nyert hero trialban. Remélhetőleg nem kamuzik. -
dzsonesz
tag
Hali!
Shardokat használd el, Tg és Immo skilljére, legjobb ha 5/9 mindkettőé.
Szerintem immot húzd 120 főlé. Succubusnak konstans a skill sebzése, nem érdemes pazarolni rá a hb-t, illetve ninja se halna nehezebben, ha húznád.
A talent roll nem rossz ötlet, ezeknél úgyse tudsz nagyon rosszabbat pörgetni, szal' előnyből indulsz.üdv
-
dzsonesz
tag
válasz
Mazda6_2.0D #3172 üzenetére
Hidd el a magic tower nem segít rajtad. Kicsi sebzés, kevés élet ergo egy pillanat alatt leszedik.
Az a sok felesleges benti épület csak nehezíti a dolgod, továbbá a towereid sincsenek megfelelően elhelyezve, túl közel vannak a falhoz, így a ranged troopok, pl. centaurok falon kívülről is tudják lőni.
Sorolhatnám még, hogy miért rendezd át másképpen, de hosszú lenne.
Ha kell kép a megfelelő elrendezésről, szólj, és küldök.szerk: 2 perc múlva nézd meg a privát üzeneteid.
-
dzsonesz
tag
válasz
Mazda6_2.0D #3169 üzenetére
Ha az a jelenlegi bázisod amit feljebb is láthatok a képen, akkor mondom mit változtass.
Nem kell magic tower, kevés az élete, hamar leverik. Mind a 4 torony legyen arrow. Hbm nél pakold ki azt a sok felesleges cuccot bentről. Csak a 4 arrow tower, és 2 gold vault legyen bent, de ne ebbe az elrendezésbe ahogy a képen van. A bejárat felőli oldalakról tedd valahova máshova az army campeket, mert miután leverik őket, nagy valószínűséggel a hőseidre fognak agrózni.
-
dzsonesz
tag
válasz
IIIZIII #3158 üzenetére
Egyrészt remélem, hogy ez is csak kamu, másrészt a buff stack kivételét nem hinném, hogy meg merik lépni. Szerintem, ha tervbe lett volna, már meglépték volna. Csak gondold el, hogy milyen felháborodás lenne, és milyen visszaesés gem-vásárlásban.
Ha amit linkeltem igaz lesz, akkor ez egy ésszerű nerf lenne ellensúlyozva a buff stack-et. Belegondolva sokkal kisebb kárt okoznának vele. -
dzsonesz
tag
válasz
Shokkolo #3155 üzenetére
Röviden:
A fejlesztői-teszt szerveren játszott a többi tesztelővel. Megdöbbenve tapasztalták, hogy a frissítésben amelyet teszteltek, de már megerősítést nyert, a druid skillje többé nem ad sebzés buffot.Elmondása szerint ez a következő updateben várható, bár én valahogy nem hiszek neki.
-
dzsonesz
tag
Ha a srác igazat ír, és nem csak trollkodik, akkor ez elég szomorú. [link]
Röviden összefoglalva, a druidnak elképzelhető, hogy elveszik az a sebzés buffját, valamelyik jövőbeli updateben.
.
-
dzsonesz
tag
válasz
IIIZIII #3057 üzenetére
Ez se egy vérbeli játékos. Ilyen magas szintű épültek, és ilyen alacsony szintű hősök.
lvl 62 paladin lol. Nem volt talán olyan nehéz dolgod letarolni az egészet.
Egyébként szép zsákmány, grat!Szerk: Máskor érdemes bekészíteni a zászlót is, ilyen nagy mennyiségű cuccnál már szépet dobna.
-
dzsonesz
tag
Üdv mindenkinek!
Gondolom mindenki emlékszik még a hős készítő versenyre...
Nos a győztes, név szerint Kahar-nak íme egy új alkotása; Spirit Mage
Érdemes végignézni, elképesztően jól nyomja. -
dzsonesz
tag
válasz
Shokkolo #3032 üzenetére
Nos, a hősök kiugrálása több módon is kiküszöbölhető. Vagy távolabb rakod az épületeket a bázistól, vagy ha már levertek mindent és a fal mellett mennek, de még így is kiugrálnak a hősök, akkor ez is kiküszöbölhető 1db plusz fal-elem berakásával.
Diamondnál mind a négy sarkára raksz egyetlen darab kiálló fal-elemet, az annyit fog eredményezni, hogy az ellenfél úgy fog viselkedni, mintha egy komplett fal-blokk lenne berakva.
Itt egy kép a bázisomról, hogy érthetőbb legyen mire utaltam. Itt nincs mind a négy oldalon kiugró elem, csak jobb-lent (ha továbbra is diamondot szeretnél használni, akkor tedd be mind a 4 oldalra) , ill. bal-fent, de ez nem is diamond, hanem 40:1 átvariálva.
Próbáld ki, hogy ezeket az elemeket berakod, és az ellenfél plusz egy fal távolságnyira fog menetelni a bázisodtól, így a hősök se fognak kiugrálni.Szerintem a boxot ne erőltesd még, teszteld le a 40:1 valamelyik verzióját inkább, avval is simán megy F, ill. G. Persze a hősökön is sok múlik.
-
dzsonesz
tag
válasz
Mystic303 #3030 üzenetére
Szia!
A diamond elrendezés szerintem már E-nél se működik tökéletesen, nemhogy F.
A box, deathbox, caxia elrendezés, TH17-nél ajánlott, mert akkor lesz elegendő fal a tökéletesítéséhez. Itt találsz képeket a különféle box elrendezésekhez, TH17 alatt keresd őket.
Amíg nincs meg a TH17, addig a 40:1 elrendezés az ideális, F illetve G lepucolására.üdv
-
dzsonesz
tag
Érdekes egy update ez. Amennyi újítás/hibajavítás lett, jött vele jó pár bug is.
Pajzs gondok, betöltési próblémák, és a legújabb, ami miatt sokak bosszankodnak, hogy egyáltalán nem működik a berserk talent, pumpkin duke-on.
Kíváncsi leszek milyen gyorsan orvosolják majd ezeket a gondokat. -
dzsonesz
tag
Na még ilyen se volt, hogy egymás után 2hbm-nél is előjön ez a buta visszaszámlálási bug, hogy nem áll meg a számláló, és nem történik semmi.
Kíváncsi vagyok, hogy vajon az update orvosolja majd ezt. -
dzsonesz
tag
válasz
sodokan #2944 üzenetére
Immo nem szokott könnyen halni. Egy igazi takarítógép, nagyon megéri az árát, ha gem-rollból nem jönne ki.
Nos Grizzly...
Megmondom őszintén én nagyot csalódtam benne. Az egyetlen előnye, hogy repül és a földi egységek nem tudják támadni. A skillje sajnos előnyben részesíti az egységek támadását a hősök helyett, így azokat takarítja először le. Épületeket nem sebez a skillje sajnos.Továbbá legalább lvl5-re kell húzni a skilljét, hogy érjen valamit, és akkor is csak 4 ellenfelet támad. Ha ki kéne farmolni, én 1600 shardnal nem adnék többet érte, de akkor is csak azért, hogy meglegyen. Ez magánvélemény, elnézést attól aki máshogy érzi. -
-
dzsonesz
tag
Raidnél bevált szokás, hogy a bázis közepére, vagy minél közelebb a bázishoz pakolják le a legendeket. Ezután rájuk dobnak egy guardian angelt, esetenként ares frenzyt, és lehet búcsúzni mindentől.
A virágok segítségével ki lehet küszöbölni, hogy a bázis közelébe pakoljanak.
Ennyi a lényegük. -
dzsonesz
tag
-
dzsonesz
tag
válasz
Logeeen #2928 üzenetére
Talán, de 100+ nál már biztos menne, 4-5 skill szintekkel garrison nélkül is simán.
immo lvl 5 skillnél már nagyon durva sebzéseket oszt, tg szintén, plusz több target minél magasabb a skill.
Druid is jó volna minimum lvl4, hogy mindenkit gyógyítson, ill buffoljon. Champion nál nem fontos a skill szint, maradhat ahogy van. -
dzsonesz
tag
Grat az Ac-hez!
Nos én ezt használom. 40:1-et alakítottam át saját szájíz szerint. F megy vele 100% ba garrisonok nélkül.
Hbm-nél, jobb és bal gold vaultot ki szoktam szedni. Én nem húztam túlságosan a tornyaimat, csak lvl7-es mind. A hősök lvl 120, TH lvl 16 lesz két nap múlva, ezután a bázis is majd picit tovább lesz fejlesztve falakkal.
A cél most hbm-g garrisonok nélkül. Teszteld le, nálam bevált. -
dzsonesz
tag
Akkor ok, kösz a megerősítést!
Más...
Diamond elrendezés nem túl javallott E illetve annál magasabb hbm-nél. A lényeg az volna, hogy a ranged troopok, pl centaurok ne tudják lőni a tornyaidat falon kívülről. Alap-helyzetben E-re elég lenne lvl6 os tower is.
Sztem mihamarabb építsd át a bázisod. -
dzsonesz
tag
válasz
Mazda6_2.0D #2898 üzenetére
Szia!
A wikiben az ajánlott talentek vannak felsorolva. Ac-nak revitalize a legjobb talent. Berserk nem sokat ér rajta, sokkal gyorsabban nem fog ütni úgy sem.
Ha szeretnél sima Hbm- köröket futni, akkor egyértelműen immortepre gyűjts. Ac max arénába jó, vagy bossnál, de nem szükségszerű.Üdv
-
dzsonesz
tag
válasz
Mazda6_2.0D #2893 üzenetére
Szia!
Nem, ez egyszeri alkalom. Egy nap elteltével nullázódik.
Vagyis minden nap venned kell minimum 230 gemet, hogy megkapd naponta a 30 shardot.üdv
-
dzsonesz
tag
válasz
KohanTroon #2871 üzenetére
Cooldown, annyit tesz, hogy amíg az az idő le nem telik, addig nem tudja újra elsütni a skilljét(ha jól emlékszem 6 másodpercről van szó). Hiába van tele az energy bar, akkor sem. Ergo ez egy skillen belüli feltétel, aminek teljesülnie kell a skill újbóli feloldásához.
-
dzsonesz
tag
válasz
Thorus22 #2864 üzenetére
Akkor menj, pénzt, manát rabolni. Nem olyan bonyolult ez a játék, mint amilyennek látszik.
Illetve nem árt utánaolvasni dolgoknak, hogy tisztább képet kapj mindenről.
Ajánlom figyelmedbe: [link]
Miután a fent linkelt wikiben nem tiszta valami, akkor érdemes kérdéseket feltenni, akár itt a fórumba. -
dzsonesz
tag
Megértem a csalódottságod, és egyet is értek, viszont sajnos arra nincs, és nem is volt garancia, hogy x 10000 gemből kijön bármely gem only hős. Minden a szerencse kérdése. Én is hasonlóan szerencsétlen vagyok(csekély vigasz, de tény
)cc-ben, nekem még PD sincs, de ki fog jönni az előbb-utóbb.
Ne dönts elhamarkodottan, szerintem már így is elég ütőképes csapatod van. -
dzsonesz
tag
Már sokadszor történik meg velem, hogy hbm-nél leírtok mindent, de a számláló csak megy tovább.
Amikor eléri a nullát, csak villog, és nem történik semmi. Nézhetném napestig, baromi idegesítő ilyen hülye bug miatt elbukni 35 shardot.Más..
Tört már valaki tojást sikerrel?
Úgy értem, hogy kapott már valaki cupidot? -
dzsonesz
tag
Haha, ez nem is grizzly reaper, hanem egy gépágyú.
[link] -
dzsonesz
tag
válasz
KohanTroon #2742 üzenetére
Igen jól érted. Egyenlő arányban oszlik az xp független attól, hogy az adott hős elérte a szinthatárt, akkor is elszívja a fejlődésben lévőktől a részét. Ha megy a hbm garrison nélkül is, akkor mindenképpen érdemes kiszedni belőle a hősöket, feltéve ha az aktív hőseid fejlődésben vannak.
-
dzsonesz
tag
válasz
KohanTroon #2736 üzenetére
Here be monsters a legjobb xp. Illetve persze a raid meg a dungeon, de mindkettő eltörpül hbm-hez képest.
-
dzsonesz
tag
válasz
skorpio6369 #2696 üzenetére
Ezt nem is értem miért írtad le. Egyrészt ez elég nyilvánvaló, másrészt az itt jelenlévők mind tisztában vannak evvel.
-
dzsonesz
tag
No, azt írják, hogy a TW szerver holnap kapja a frissítést (6. hero base).
A jó hír, hogy állítólag az arénában is 6 hőssel lehet majd támadni, viszont ahhoz, hogy 6 hőssel mehess az arénában, nem fog kelleni a 6. hero base. -
dzsonesz
tag
Más,
hasznos olvasmány PD-tulajoknak.
ATK speed kalkuláció, hiteles adatokkal,
[link] -
dzsonesz
tag
válasz
rolikafaszik #2573 üzenetére
Az első volt a jó, kár volt magad javítani, de sebaj.
-
-
dzsonesz
tag
Ez a húsvéti update egy nagy vicc lesz...
Aki még nem olvasta annak itt egy kis infó:Minden megvásárolt 1000 gem után a játékosoknak lehetőségük nyílik, hogy feltörjenek egy tojást.
A tojások tartalma, a következő lehet:1. Pumpkin Duke
2. 200 Gems
3. 1,100 HB
4. 60 shards
5. 150 Gems
6. 1,000 HB
7. 50 Shards
8. 500 HB + 25 Shards
9. 100 Gems
10. 900 HB
11. 40 ShardsMekkora lehúzás már ez az egész, ha egy picit elgondolkodik az ember, látva a "jutalmakat".
PD kivételével nagy szemét az egész, legalább a többi jutalomnál ne lennének ilyen minimálisak az adott mennyiségek.
Csak pár példa:
2*230 gem= 60 shard
50 gem = 1000 hb
stb-stb... -
dzsonesz
tag
válasz
IIIZIII #2545 üzenetére
Az a baj vele egyébként, hogy mindenki lebecsüli a többi gem-only hőshöz viszonytva és így nem is foglalkoznak vele. Pedig tanúsíthatom, hogy érdemes, csak húzni kell a skilljét. Lvl 5-6 skillnél már iszonyúakat sebez. Főleg ha van mellé egy PD, akkor durva igazán.
Konkrétan rajta kívűl nem láttam még másik hőst, aki képes kiosztani 8*30k+ sebzést 4 másodperc alatt.
Ebből kiindulva én nagyon nem becsülném őt alá... -
-
dzsonesz
tag
Azért könnyebb mert minél magasabb a might, ellenfélnek is hasonló szintű játékost sorsol a játék.
Tegyük fel, hogy neked vannak ordinary, illetve elit hőseid mondjuk úgy lvl60 as szintűek.
Viszont van 6000 mightod, ami főként az épületeid, spelljeid, magasabb szintű troopjaidból ered.
Mennél raidelni és azon kapod magad, hogy az ellenfeleknek rendre legendás hősei vannak, akik szétkapják a csapatod egy pillanat alatt...
Sokak estek már ebbe a hibába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest