- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
Nem is értem miért kell ilyen baromságokat írogatni... Főleg ha nem ismered őket.
És igen, 5610-en is lehet természetesen kézzel az időt állítani.
Egyedül olyanról hallottam újabb g-shock-oknál, mint pl feleségem ana-digi baby-g-jénél, hogy az analóg rész nem állítható a digitálistól függetlenül. -
chatran
őstag
Hasonló órám van nekem is. Nálad előjött az a hiba, hogy megáll a másodperc mutató? Visszavittem garanciában, állítólag cseréltek benne szerkezetet, de hamarosan ismét előjött a probléma. Ha izomból nekivágom valami puhának, párna, matrac, akkor egy darabig ismét működik, de pár nap után megáll.
A Casio-val én először kb. 7 éves koromban kerültem kapcsolatba, mikor Karácsonyra kaptam egy ilyen kvarcjátékot.
Nagyon sokáig működött, de sajnos már nincs meg.
Aztán olyan 5-es koromban vettünk egy F-91W-t, ami annyira bevált, hogy nem is cseréltem le egészen 2010 februárjáig. Cikiztek is vele az ált iskolás osztálytársaim, hogy még mindig megvan. De nem szégyelltem, mert a gimnázium igazgatójának is ilyen volt, pedig megtehette volna, hogy Rolexet hordjon.
Aztán 2010 elején lecseréltem a fent említett wave ceptor-ra. Nem volt rossz, de a fentebb leírt bosszantó hiba miatt nem volt az igazi.Ezért meg fogtok kövezni, de olyan 2015 nyarán véget ért nálam a Casio korszak, mikor lecseréltem egy Mi Band2-re.
A Mi Band1-et még megúszta, mert azt még a bal kezemen hordtam. A 2-től kezdve viszont már kijelzője is volt, így fölöslegessé vált a külön óra.
Onnantól meg már csak Mi Band-eket hordok.
Mindkét Casio-m megvan a mai napig, jövő héten az F-91W-t elviszem elemcserére. Kell egy kis nosztalgia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest