- Netfone
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsu_
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség a Casio ex-s100 és az ex-s500 között??
Azonkívül persze, hogy az egyik 3.2 megapixel, a másik pedig 5...
Ezenkívül van valami lényeges különbség egy átlagfelhasználó számára?
Ja, és mégegy kérdés... miért jó ez a dokkoló-egység? úgy értem, hogy miért nem teszik a kimenetet egyszerűen a gépre... nincs hely?
[Szerkesztve] -
oceanearth
őstag
minnél kisebb az 1/ utáni szám annál nagyobb CCD mérete. pl. fuji s7000-ben 1/1,7''-os CCD van az s100ban meg 1/3,5''
''mi számit normális F értéknek?''
ez kó kéréds kinek mi. szerintem normális F érték az F2,8 és min. F8.0 között állítható nagylátóban telében pedig olyan F3,5 és F8.0. de ez magánvélemény. -
oceanearth
őstag
előszöris a CCD méretét kell nézni, azt, hogy milyen nagy. aztán, hogy adott CCD méretre mennyi piuxelt zsúfolnak rá. pl. canon a510/a520nál a CCD mérete meggeyezik csak az a520ra több pixel van rázsófolva így nem lesz sokkal szebb a kép csak egy picit. ezután a 2. fontos dolog az objektív és ennek felépítése. a jó objektívnek tér kell és a jó obi az nagy is. tehát általában ami az ultrakompaktokban van az nem olyan jó. mivel általában nagyon rossz a fényátersztő képességük ez az F érték. továbbá elég sok a CA a képeikben. ha gépet aakrsz venni akkor meg kell nézned az adatlapját és onnan tudod eldönteni, hogy jó-e neked.
-
oceanearth
őstag
szerintem sx100, bár ezt neked kell eldönteni. előbb is le lettem baszva, hogy miért technikai szemmel nézem a gépeket, ezért nem írom le miért azt váalsztanám
mod: megnéztem az sx100 adatlapját és nem hittem el tényleg tudnak rossazbb obit csinálni, akkor fz50, bár én inkább a canont ajánlanám, de ha ennyire a casiot szeretnéd akkor megveheted azt is
[Szerkesztve] -
oceanearth
őstag
natehát, mivel kicsit lejjebb adtad az igényeid ajánlok más típust is. 60ezer forint a canon a 520, a casio exlim s100as, panasonic dmc-ls1, canon digital ixus 30, nikon coolpix 5600.
árak: www.edigtal.hu
te is eldöntheted, neked melyik kell: Bővebben: link
mod: link javítva
[Szerkesztve] -
oceanearth
őstag
nem. olyan gép nincs ami ultrakompakt tehát kényelmesen elfér a zsebedben, 60ezerve kerülne és ráadásul gyönyörű képeket csinálna. illetve gyönyörű képet midnen szar csinál napsütésben, viszont a kompaktok, ultrakompaktok egy kicsi szürkületnél és telénél már halottak.
ami nem annyira kompakt mégis jó kis gép az az a520, ixusok is vannak ilyen árban, de azokban már tényleg nagyon szar a CCD és az obi, azt nem ajánlom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Opel topik
- Xbox Series X|S
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Netfone
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- További aktív témák...
- Dobozos, garanciális HP Color Laserjet nyomtató FÉLÁRON!!!aKCIóó!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Panasonic DP-8035 Multifunkciós nyomtató
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Gyári és utángyártott TONEREK (DELL, HP, Samsung, Xerox, Kyocera)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest