- Magisk
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
Aktív témák
-
Den
veterán
Akkor már leírom a másik mod ötletem is. :)
Azt tervezem, hogy kiteleítem a tápegységet a házból. Tenném ezt úgy, hogy a tápot egybeépíteném még néhány 220-as aljzattal, így gyakorlatilag egy nagyobb méretű elosztót kapnék amibe lehetne csatlakoztatni a monitort, nyomtatót, stb. Ez szépen meglenne az asztal alatt, és innen vezetném föl a 12, és az 5 voltot, egy kábellel, és azt a házban osztanám szét úgy ahogy most van. Hát nagyjából ennyi. -
Den
veterán
Van egy mod ötletem, de egyelőre nincs szívem szétbarmolni a házat. A lényeg hogy a ház oldallapján vágnék egy barominagy kerek lyukat, úgy 30-35 centist és abba valahogy beleaplikálnék valamilyen nem túl mély motorral meghajtott, 3 lapátú asztali ventillátort. Persze az egészet szépen esztétikusan kívül belül ráccsal (belül nehogy valami vezeték beleakadjon). Ezzel nyomatnám befele a levegőt a házba, ez halk lenne és jóval nagyobb légmennyiséget lehet vele juttatni a gépházba mint a kis 8 centisekkel és még az is lehet hogy a processzor hűtőt is el lehetne hagyni (mármint a ventillátorát). Nagyon tutin nézne ki a gép a diszkrét ráccsal takart, 30 centis, mondjuk sárga ventivel az oldalában.
Aktív témák
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Synology NAS
- Bestbuy játékok
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest