- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
Den
veterán
Akkor már leírom a másik mod ötletem is. :)
Azt tervezem, hogy kiteleítem a tápegységet a házból. Tenném ezt úgy, hogy a tápot egybeépíteném még néhány 220-as aljzattal, így gyakorlatilag egy nagyobb méretű elosztót kapnék amibe lehetne csatlakoztatni a monitort, nyomtatót, stb. Ez szépen meglenne az asztal alatt, és innen vezetném föl a 12, és az 5 voltot, egy kábellel, és azt a házban osztanám szét úgy ahogy most van. Hát nagyjából ennyi. -
Den
veterán
Van egy mod ötletem, de egyelőre nincs szívem szétbarmolni a házat. A lényeg hogy a ház oldallapján vágnék egy barominagy kerek lyukat, úgy 30-35 centist és abba valahogy beleaplikálnék valamilyen nem túl mély motorral meghajtott, 3 lapátú asztali ventillátort. Persze az egészet szépen esztétikusan kívül belül ráccsal (belül nehogy valami vezeték beleakadjon). Ezzel nyomatnám befele a levegőt a házba, ez halk lenne és jóval nagyobb légmennyiséget lehet vele juttatni a gépházba mint a kis 8 centisekkel és még az is lehet hogy a processzor hűtőt is el lehetne hagyni (mármint a ventillátorát). Nagyon tutin nézne ki a gép a diszkrét ráccsal takart, 30 centis, mondjuk sárga ventivel az oldalában.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest