- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
Aktív témák
-
Den
veterán
Akkor már leírom a másik mod ötletem is. :)
Azt tervezem, hogy kiteleítem a tápegységet a házból. Tenném ezt úgy, hogy a tápot egybeépíteném még néhány 220-as aljzattal, így gyakorlatilag egy nagyobb méretű elosztót kapnék amibe lehetne csatlakoztatni a monitort, nyomtatót, stb. Ez szépen meglenne az asztal alatt, és innen vezetném föl a 12, és az 5 voltot, egy kábellel, és azt a házban osztanám szét úgy ahogy most van. Hát nagyjából ennyi. -
Den
veterán
Van egy mod ötletem, de egyelőre nincs szívem szétbarmolni a házat. A lényeg hogy a ház oldallapján vágnék egy barominagy kerek lyukat, úgy 30-35 centist és abba valahogy beleaplikálnék valamilyen nem túl mély motorral meghajtott, 3 lapátú asztali ventillátort. Persze az egészet szépen esztétikusan kívül belül ráccsal (belül nehogy valami vezeték beleakadjon). Ezzel nyomatnám befele a levegőt a házba, ez halk lenne és jóval nagyobb légmennyiséget lehet vele juttatni a gépházba mint a kis 8 centisekkel és még az is lehet hogy a processzor hűtőt is el lehetne hagyni (mármint a ventillátorát). Nagyon tutin nézne ki a gép a diszkrét ráccsal takart, 30 centis, mondjuk sárga ventivel az oldalában.
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest