Aktív témák
-
szék
csendes tag
Nekem is pont ez a probléma merült fel!!
Szerintem a progi-val van a gaz!
PRobald meg a windows movie maker2-t, hogy te tudsz-e normalisan felvenni!!!!! -
szék
csendes tag
Igen, én mindent normálisan látok a Pinnacle-ban, de az Ulead Videostudio is jo!
Azert nem ezeket hasznalom, mivel pinnacleban egy normalis minosegu video
(5-10sec) kb 500 mega, ami nem tulsagosan jo.
A windows movie maker2 szerintem meg a divx kodeket is veri!
MiniDV kamerat dugtam a firewire portra, es movie makerben majdnem ugyanazt a kepet kaptam mint a kamcsin, csak nagyon kicsit volt rosszabb, de a meretet nezve (1 perc kb 5-6 mega) rendkivul jo! Azert akarom mindenfelekepp beloni a drivereket. -
szék
csendes tag
ja es xp-m van
-
szék
csendes tag
Én is a wdm 1.19-et hasznalom + 40.78-as display drivert!
Nalam is ezeket irja ki a virtualdub, hogyha elsore nyitom meg!
A Pinnacle studio 80 mega korul van. -
szék
csendes tag
mármint beállítani belehet, csak soha nem éri el a 20-at, hogyha mindent max-ra veszek.
-
szék
csendes tag
A virtualdub + a többi progi azért akad ki, mivel elötte el kell indítani egy másik capture progit (én pl.:Pinnacle Studio-t inditok) es abban kell benyomni a capture-t, es utana mar minden progi mukodik! Nalam legalabbis ez a problema!
De a virtualdub nekem nem jott be, mivel 720x576-ban soha nem lehet normalis fps szamot beallitani! -
szék
csendes tag
Az IUVCr nem rossz, csak valami errort ir ki wmv-nel.
Esetleg ismer még vki más capture progikat? -
szék
csendes tag
Üdv!
A problémám a következő: van egy TNT2 (asus v3800 ) kartyam.
A capture mukodik tokeletesen, azonban ha a windows movie maker 2-vel szeretnék
digizni, akkor a kép össze-vissza ugrál, viszont a többi programban tökéletesen müködik.(virtualdub,pinnacle,stb.)
A movie maker 2-ben rendkívül jól lehet digizni, mivel codec nelkul, 640X480-ban 1 perc kb.
4-5 mega körül van, köszönhető a WMV fájlformátumnak.Gondolom hogy nálam a wdm
illetve a display driverekkel lehet probléma.Tudnátok ajánlani valami normális drivert, amivel a Movie Maker2 tökéletesen felvesz, vagy olyan programot, ahol be lehet allitani a
wmv fajlformatumot capture-nal (Az Ulead Videostudio-val nem lehet custom értéket beállítani WMV-nél)
Elöre is köszönök minden hozzászólást!
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest