Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
Hát ezt nem hiszem el! Akármit próbálgatok, nem akar összejönni. Még az ASUS Live-ot is letöltöttem, azzal azért már illene mükődnie. Én is kipróbáltam az 1.19 wdm-et, azaz egy, ami rendessen fel is megy. Az ASUS Live-ban is volt egy capture driver, az sem volt jó. Még azt akarom megkérdezni tőled, hogy a Pinnacle studio -val mükődött a capture, tehát a képet láttad, csak azért használsz más progit, mert azok többet tudnak? Mert nekem az IuVcr-el elméletileg mükődnie kéne, mert nem ir ki hibát, csak az a baj, hogy egy nagy feketeséget látok. (Az ASUS Live-al meg csak egy nagy lilaságot látok :) )
Megpróbálom beszerezni a Pinnacle studiot, hátha jó lesz. -
szasza_1
senior tag
Most felraktam 1.19 -es wdm drivert, az rendben fel is ment. De utánna PL elidítom az IUVcr-t, akkor csak feketeség van a képen, akármit csinálok. Próbáltam rákötni videómagnót, fényképezőgép TV-outját, hátha az a probléma, hogy nem kap jelet, de hiába.
Most kripróbáltam a Movie Maker-el, de azzal is csak feketeség van.
A VirtualDub meg ezeket írja ki:
VirtualDub cannot connect to the desired capture driver. Trying all avaible drivers.
Error 418: A rögzítőeszköz nincsen megfelelően telepítve.
PANIC: VirtualDub cannot connect to any capture drivers!
Ez a innacle Studio hány megás, hátha nálam is mükődne. De attól félek, hogy túl nagy, azt' soha nem jön le vodaNet-tel.
Aktív témák
Hirdetés
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest