Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_voodoo_
tag
A 610-esen (és sztem a többin is) mi értelme van a menüben a vörösszem csökkentésnek? Négy éve megvan de még mindig nem jöttem rá...ugyanúgy egyet villan, mint kikapcsolva...

-
pozsgayb
csendes tag
Hibás, törött gépet vennék!
PowerShot a610 / a620 / a630 / a640 bármelyik jó lenne -
philoxenia
MODERÁTOR
-
|AP|
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Hát igen, én is ezt látom...
Mennek az ultra-ultra zoomok, meg a 1x megapixelek...
Kompromisszumos gépet keresek utazásokhoz, mindennapi használatra. Tehát tükröset nem szeretnék, viszont ha nem is tökéletes, de normális képminőséget igen. Plusz utazásokhoz jó lenne mondjuk egy HD videó felvételi lehetőség is.Amivel már boldog lennék:
-5-6x optikai zoom
-rendes méretű képérzékelő
-stabilizátor
-nagylátószög (min. 28)
-manuális beállítások
-szűrők, előtétek használatának lehetősége
-HD videoA kihajtható LCD hasznos, de ha minden más meglenne arról még le is tudnék mondani.
A G10 már majdnem jó volt, de nincs HD video, érthetetlenül soknak tartom a 14,7Mp-t és az ára sem kevés valóban...
Vagy túl sokat akarok?

-
-
|AP|
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Ez csak külsőben hasonló... ez gyengébb gép.. nincs kihajtható LCD, és ami a legfontosabb: kisebb képérzékelő.
-
|AP|
veterán
Hello!
Ha jól látom 650IS-t már nem is lehet kapni, pedig jó kis gép (volt).
Nincs valakinek fülese valami utód-féleségről? -
firewolf
tag
Hello!
Van 1 A610-es gépem, ma akartam vele csinálni 1 fotót, de amikor bekapcsoltam a vakut egyszerűen nem volt hajlandó megcsinálni a képet. Exponálógomb félig lenyomott állapotában csak villogott a kis villám és nem csinált semmit. Kikapcsolt vakuval gond nélkül megcsinálta a képet. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a baja?
Köszi előre is a segítséget
Firewolf
-
joakedvem
csendes tag
Köszi szépen! szerintem hamarosan utánajárok

-
papugaja
csendes tag
válasz
joakedvem
üzenetére
Megkérdheted a Camera Kft-t, hogy mibe fáj: info@camerakft.hu
Ha nem tetszik, rendelhetsz alkatrészt mondjuk innen:
http://shop.thefotogeeks.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=5964
Ha ügyes vagy, te magad is el tudod végezni a cserét, vagy megkérsz rá egy gyakorlott szakit. (pl. Kalocsay mestert: 06-30-948-20-54) -
joakedvem
csendes tag
Hello!
nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy betört( megnyomódott) az A630-as gépem LCD kijelzője, és hogy lehet-e ezt cserélni, mivel neten nem találom sehol..
valaki segítsen, köszi -
khron
tag
Én meg 630-at eladok.
Azt hittem jobb lesz mint a 650is, de nagyjából ua, kivéve az optikai zoom, ugyhogy mégis megtartom az utóbbit.Szerintem az igényeim emelkedtek, mert egyik se jön be igazán. -
VINIKOR
senior tag
Eladó Canon PowerShot A630-t keresek. PÜ-ben jelezd. Köszi.
-
lordring
aktív tag
Sziasztok! Nem tartozik pont a tpic címében felsorolt gépekhez, de minap cseréltem le a Powershot 520-t egy 560-ra. Vmi oknál fogva a menüben a Dátumbélyegző opció inaktív, tehát nem tudok rajta változatni. Ha jól emlékszem, az 520-ban még lehetett. A kézikönyvben nem találtam erről semmit. Nincs vkinek ötlete vagy infója ezzel kapcsolatban?

-
khron
tag
Sziasztok!Egy kérdés,ami lehet volt már.
A650IS -em van, és javulhat-e a képminőség (képzaj), ha a felbontást 12Mp-ről lejjebb veszem, mondjuk a felére.Vagy ez máshogy működik? -
lujo2
csendes tag
Bocs' a két számot felcseréltem, a gépem:
Canon powershot a460
Így lehet h nem jó topicba írtam, de hátha -
lujo2
csendes tag
Lenne egy kérésem. A Canon powershot a640 fényképezőgép mellé adott CD-t, amin a magyar nyelvű kezelési utasítás, meg még két pdf fájl van, sikeresen elveszítettem.
Akinek ilyen gépe van, és megvan ez a CD-je, és netán nem esik nehezére, elküldhetné nekem az alábbi címre:
asboth@freemail.hu
Nem kell mind a hármat, elég csak a gép kezelésével, beállításával foglalkozót.
Szívességét előre is köszönöm.
Amúgy a gép az árának megfelelő tudású. Ha zoomot használom, a képek picit életlenek, és amikor ugyanabból a pontból, ugyanakkor körbe felvételeket készítek, hogy képszerkesztő programmal panoráma képet csináljak, akkor sajnos az egyes képek tónusa más, sőt a képek széle felé kicsit sötétebb, mint középen.
Másod-, tanulógépnek elmegy, de túlzott elvárásai senkinek ne legyenek. Tetszik kis mérete, ára, könnyű kezelhetősége -
törölt tag
Na megkérdeztem a exterme digitált és ott nem camera kft-s a gari és 1+1év.
De azért kapnak nálam egy b.nagy fekete pontot mert, nem volt rajta az lcd-n a fólia.
Asszem többet nem veszek online.
Szóval vettem egy PowerShot A720 IS, elösször nem voltam vele teljesen megelégedve, de már egyre jobb képeket csinálok(asszem).
Meg van pár bosszantó dolog a gépben, pl. nem lehet webcamnak használni, kamera két csatlakoztatva mondjuk a tv-hez nem küld hangot.
Ha van valakinek ilyenje és megtalálta a RAW beállítást, akkor írja már le pls hogy hól van! -
TeeJay
félisten
el tudja nekem valaki mondani érthetően hogy egy Canon A550-es gépről hogy lehet a fotókat PC-re másolni?
mert sehogy se látszik a sajátgépben a kártya és nem lehet róla copy-val lemásolni a fotókat...
-
Bunny01
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék gépet venni, és láttam, hogy a 7-es szériából kijött a a720is. van valakinek valami véleménye, vagy hogy mennyivel jobb mint a a710is? Csak mert először azt nézegettem. Szóval melyiket érdemesebb megvenni?
Előre is köszi!
-
kutyuska
aktív tag
Lassan kibővíthetnék a topic nevét az A650IS-sel

-
tomimidi
tag
Tulajdonképpen engem is érdekelne, hogy az A570IS vajon jobb gép-e az A630-hoz képest. A papírforma szerint nem lehetne, de a tesztképek szerint igencsak sokat segít a DigicIII a kisebb CCD-nek. Van aki már próbálta mindkét típust?
-
jeni
félisten
Hello
Tudom,hogy ez a Canon 6-700 sorozat topicja,de bátokodtam ide irni a Canon A570 IS fotó masinát.Mi erről a véleményetek? -
hkari
őstag
Sziasztok.Egy olyan kérdésem lenne hogy van egy a630-asom,és hogy lehet-e webkameraként használlni? üdv:Kari
-
Kalmania
csendes tag
SZiasztok!
Gépcsere miatt eladó lett kedvenc A620-om. Még 13 hónapig garanciás, gyakorlatilag karcmentes, kb 600 kép készült vele. Természetesen teljes tartozékkal, dobozában. 55.000-ért szeretném eladni, gondolom reális. -
yvsmad
őstag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Megtettem, köszi!
-
yvsmad
őstag
Ellopták a Canon PowerShot A620 típusú fényképezőmet.
A gyári szám: 212436202000.
Kérem, aki találkozik vele, értesítsen a junggy@freemail.hu címen! -
Macilaci457
őstag
Jaja, ez a szemcsésedés engem is megőrjített...
Kint természetben maihoz hasonló verőfényes napsütésben készültek képek (A640) és iszonyat hogy elveszti a dinamikáját a gép (vagyis nincs neki) ISO 80-ban egyes részeken ISO 400-hoz hasonló képzajt produkált, még a gépet is előkaptam, hogy megnézzem nincs-e télleg rosszul beállítva, és nem volt. Még histogrammal is lehetetlen olyan képet csinálni amit bír dinamikával. Ez szomorú, na de 75000 pénzért nem várok csodát, csak hát...
-
Longeye
tag
Ja! Az A520-as már rég nem volt garanciás.
-
Longeye
tag
Sziasztok!
Volt egy Canon PS A520-as fénygépünk. Megadta magát
. Beadtuk a márkaszervizbe, ott azt mondták:
Olyan részgysége (CCD) hibásodott meg, amire a Canon cég örök garit vállal
.
Felajánlottak cserét PS A630-ra
.
Kb. 0 mp.ig gondolkodtunk ... de végül elfogadtuk
Canon cég rulez
Ezután DSLR-ben szóba se jöhet más csak Canon (majd 20 év múlva, miután kifizettük a házat
)
2007. Magyarország, még van remény...
Készítettem pát fotót vele (2-300 db) Nekem az nem tetszik benne, hogy a képeknek azon részei, ahol gyengébb a megvilágítás, kicsit szemcsések. Megfelelő megvilágításban azonban lélegzetelállítóan gyönyörű, részletgazdag képeket készít.
Kihajtható LCD-nek előbb nem láttam értelmét, azután mikor tudtam olyan szögbe hajtani, hogy ne tükröződjön benne a nap és normálisan láttam mit fényképezek, megörültem. Nem is olyan rossz dolog.
Videót is rögzítettem néhány másodpercet vele. Szerintem szép, de azért nem veszi fel a versenyt egy 3CCD-s Panával. Zoomban közben csak a digi-zoomot engedi.
De hát elvégre ez egy fényképezőgép.
Szerintem az automatikus funkciói nem rosszak, de manuális módban néha még én is jobban beállítom, pedig én nem sokat értek a fotózáshoz.
Tetszik, hogy ennél a vaku erejét is lehet állítani (vagy csak a másiknál nem találtam meg). -
Bunny01
csendes tag
Hali!
Tudna nekem valaki segíteni? A710-es géphez szeretném magyar használati utasítást! Honnan lehet szerezni? Valami tipp?
Előre is köszi! -
firewolf
tag
válasz
Macilaci457
üzenetére
Neten rendeltem és fogalmam se volt h jár hozzá...
-
firewolf
tag
Én edigitálnál rendeltem a neten, de nem kaptam hozzá ilyet

-
Bunny01
csendes tag
Köszönöm szépen, hogy ilyen gyorsan válaszoltál! Sajnos nem ott veszem, de majd megoldom!

-
Macilaci457
őstag
Ha Extreme Digitalban veszed, adnak is hozzá egyet (amúgy 3000.- Froint)!
![[kép] [kép]](http://www.edigital.hu/files/kepek/d_13852.jpg)
No, nem azt mondom, hogy nincs jobb, de én átpörgettem, én oda is fogom adni a barátnőmnek, hogy nézegesse, mert vannak benne érdekes dolgok.
(persze részben arra megy rá, mi mindent vásárolhatsz még a boltban) -
Bunny01
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni mostanában egy a710-set, és szeretném megkérdezni, hogy tudtok e nekem ajánlani valami jó digitális fotózáassal kapcsolatos könyvet. Mivel ez lesz az első digit gépem (eddig mindig csak kölcsönkértel fotóztam), szeretné belőle mindent kihozni. Mármint a beállításokból...
Szóval nem photoshop-os könyv kellene.
Előre is köszi a segítséget! -
biggamer
veterán
Sziasztok.
ÁPRILIS 15.-én vasárnap fotóstalálkozó Budapesten !!!
( nem '' csak fotósoknak '' )
A Fűvészkertet és vonzáskörzetét ( + - 100 km
) fogjuk betámadni.
A Fűvészkert lerohanása után megtekinthetjük tehetséges fotós barátunk, ROBOTER első kiállítását : [link] ,
melyre szeretettel meghívott minket.
![[kép] [kép]](http://img228.imageshack.us/img228/8886/image00002mp2.th.jpg)
Eddigi biztos befutók ( nem elhalálozási sorrendben ) :
Jeannie
adik
Allien
BEE
Hydra SR
Predator... és né ( + a Predátor klán tagjai )
zsiga667
biggamer
Még labdába rúghatnak csoport szereplője :
( reméljük nem lesznek igazolatlanul távol - saját haláleset elfogadható indok - )
werttzui
Várjuk a további érdeklődők jelentkezését.
Jelentkezni lehet itt : [link]
biggamer
[Szerkesztve] -
kutyuska
aktív tag
Sziasztok.
Mennyit érhet egy 1 év 3 hónapos, megkímélt , már nem garis A610? -
Macilaci457
őstag
válasz
Hydra SR
üzenetére

A helyzet az, hogy nem a peorgramozóik a gyengék.
Nyilván nem készül különbőző elektronika minden különböző képességü hardverhez, legyen az bármi. Csak szoftveresen nem használják ki. Parasztosan szólva ''lebutítják''.
De az amcsi árazókészüléket én is díjaznám.
(Már a vámmentesség se lene rossz buli.) -
Hydra SR
addikt
válasz
Macilaci457
üzenetére
Japán-orosz koprodukcióban kéne fényképezőgépeket gyártani. Japán vas, orosz firmware. Esetleg amcsi árazókészülék

-
Dare2Live
félisten
válasz
Macilaci457
üzenetére
még nemtudom fog e müködni de istencsászár, megakirály....:
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM HOGY EZT IDE BELINKELTED!
neki is esek... .
-
Macilaci457
őstag
Ha valakit érdekel: orosz programozó barátaink megcsinálták pl a620-hoz is a RAW-ba fotózást, élő RGB hisztogramot, és hasonlókat.
Link: [link] -
deb
csendes tag
válasz
Fryskitt
üzenetére
Hali!
Közben megvettem a 710is-t. Nagyon baba.
AF-ban is tökéletes képet csinál, 6x zoomnál is éles, képstabi nagyon sokat számít,
és minden manuálisan is állítható. A kihajtható lcd eddig még nem hiányzott, bár makrózni csak egyszer probáltam.
Ez a S3 IS is nagyon jó, és nem is sokkal drágább (+20).
Egyelőre a 710 bőven elég nekem, amíg beletanulok a fényképezésbe. -
Macilaci457
őstag
A640-el kapcsolatban lehet kérdezni.
Laci -
Fryskitt
addikt
Szia!
Bocs, rég nem jártam erre.
A kihajtható LCD jó dolog, én pl. apró virágok makróinál használom. Esetleg jó lehet tömegben felülről fényképezve is, de ilynre még volt alkalmam. Valamivel nagyobb a CCD mérete is (A6xx sorozat: 1/1,8, A7xx sorozat: 1/2,5). Ezek szólnak mellette.
A 710 IS pedig 6x zoom plusz képstabi. Hát nehéz kérdés!!!! Amikor én vettem, még nem volt 710 IS, de most lehet, hogy azt venném.
De ha spórolsz egy kicsit, már 100e alatt van az S3 IS = Képstabi, 12x zoom, kihajtható LCD. Hm?
-
hkari
őstag
Szia.Nem jött semmi.Hova küldted?:S
-
hkari
őstag
Sziasztok.Vettem ma egy A630 as kütyüt,de az a bajom hogy nem adtak hozzá magyar leírást
Valaki nem tudna segíteni? -
deb
csendes tag
válasz
Fryskitt
üzenetére
Szia!
Most szeretnék gépet venni.
640 vagy 710 lesz. Kb egy árban van a kettő.
Te mennyire használod ki a kihajtható lcd-t? Mert szerintem csak ez szól mellette, és én is csak ezért venném meg a 640-et.
Néztem képeket és a 710 kicsit jobb képeket csinál, köszönhető ez a képstabilizátornak és a 6x-os zoomnak (gondolom). -
norbi55
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy a610-es gépem, nagyon meg vagyok vele elégedve, de szeretnék vmi komolyabbat. Úgyhogy ha valakit érdekel -valószínűleg garancia nélkül, mert nem találom-
akkor dobjon egy mailt a norbi55@totalcar.hu címre.
Üdv -
stb
csendes tag
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül kéznél egy A80-as és egy A630-as? Gondolkodok egy A630-on és jó lenne látni hogy milyen képet csinálnak ugyanakkor, ugyanarról gyenge fényviszonyok mellett. -
Shinoda
csendes tag
sziasztok!van egy gondom.Van egy Canon PowerShot A610-em, nagyon jol mukodott egy ideig, de most oant csinal hogy mikor bekapcsolom mindent mutat az LCD-n kiveve a kepet.S nem is lehet vele kepet csinalni, azaz ha probalom akkor egy tiszta fekete kep lesz belole. Mi lehet a gond, s mit tudnek csinalni vele? Koszi elore is, Zoli
-
bored
tag
válasz
Fryskitt
üzenetére
58-as kell neki. Talán a Raynoxnak
van egy 52-es adaptere vagy mi az a cső aminek egyik vége a gépvázra megy, másik meg menetes. Állítólag az is elég neki, mert nem olyan nagy az obi látószöge, hogy az 52-es takarjon a széleken. A G2-re való adapter is jó lehet hozzá, az meg 52-es. Ez nem tuti info, csak rémlik, hogy olvastam valami ilyesmit, mikor polárszűrőt akartam az enyémre, aztán lemondtam a dologról, mert így a hordozhatósága csökkent volna a gépnek, és pont azért vettem, mert viszonylag kicsi a tudásához képest.
A gyári cső 58-as, ez biztos. Menj be valami nagyobb fotós boltba a gépeddel meg a szűrőddel, hátha engednek kicsit próbálgatni. -
Fryskitt
addikt
Vettem egy 52mm-es szűrőt a 610-hez, mert azt írták, hogy ekkora a menete. De nem jó rá? Valakinek valami tapasztalata?

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Beadtuk a márkaszervizbe, ott azt mondták:
.
)