- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Visszatér a Pebble
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! Kb 2 hete használok egy A530-ast, van pár apróság, amin meglepődtem. Automata módban szobában ha besüt a nap, vagy erős a neonfény, nem használ vakut. Szerintem kéne, mert ilyenkor zajos képeket készít, viszont a vakunak automata, vagy tiltás állapotot lehet beállítani, tehát nem vehető rá hogy vakuzzon. Próbáltam megnézni az exif adatoknál, hogy milyen ISO-val dolgozik neonfénynél vaku nélkül (szerintem 400), de nem találtam semmi infót az exif adatokban. Furcsa. Úgynézem, ''P'' állásban kell használnom, nagyjából ez is automata, de ilyenkor legalább szabályozhatom, hogy kellene a vaku.....
A másik furcsaság, amit már más is említett itt a fórumban, hogy a vörösszemhatás csökkentés semmit nem ér. Ilyenkor folyamatosan megy az AF segédfény fókuszálás után is, de a gyakorlatban a képeket megnézve (Nálam) hatástalan. Az is furcsa, hogy a számítógép nem ismeri fel meghajtónak, ha a windows beépített varázslójával böngészem a memóriakártyát, akkor hatalmas windows fagyások lesznek, ha letöltöm a képeket akkor nincs fagyás. Előbbre valaki linkelt totalcommander plugint, mindjárt ki is próbálom, jó lenne ha működne. Ennyi ''furcsaságot'' tapasztaltam, ha valamelyik dologra van megoldás, én vagyok lúzer, szóljatok. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 + Lowepro táska ( Canon )
- Canon EOS 2000D gépek, kiegészítők, objektívek (1835 vagy 700 expo, újszerűek)
- Canon EOS 1300D gépek tartozékokkal, objektívekkel
- Canon EF-S 55-250mm IS II és Canon EF-S 55-250mm STM objektívek
- GARANCIÁS Tamron SP AF 70-200mm f/2.8 Di LD (IF) Macro Canon EF
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest