- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
nor
csendes tag
válasz
szeva000 #798 üzenetére
Ahm, szoval a te logikádat követve, ha valaki megvette a koliban, az azért nem fogja visszaküldeni, mert gondolom lesz@rja a pénzt, elvégre a kolisok mind gazdag emberek, akiknek nem számít az a pár ezer forint, és egyébként is, évente 1x tartózkodnak a koliban, csak azért, hogy egy csomagot átvegyenek, és utána még a közelébe se menjenek.
Valóban nem akarom szétQrni a topicot, úgyhogy többet nem írok ha nem provokálsz, és kéretik az alaptalan rágalmazásokat mellözni a jövöben. Én sem megyek a többi márkát fikázni ...
és ha hiszed, ha nem, elég sokminden megy a németekhez is a magyaroktól ...
De ne menj messzebb, keress rá a neten hogy HYSON IP 4200 ...
Gyanusan a találtatok több mint fele magyar ... Utána jön a lengyel, majd a német oldalak része. nomeg ott a forgalmazónak is az oldala az alibaba-ról, elég szegényes termékekben ... -
nor
csendes tag
válasz
szeva000 #794 üzenetére
Nos, itt látszik hogy csak hazudozol.
Ugyanis tölünk senki nem ''utaztatja'' haza 200 km-re a patront, mivel az egész országban házhozszállítás van, és ha garanciális probléma van, azt is a futár hozza el ...
Valóban, amúgy mindenki 200 darabot szokott egyben venni, úgyhogy az áraid teljesen reálisak, minden otthoni felhasználó számára.
Érdekesnek tartom amúgy, hogy a HYSON-t ''márnkának'' nevezed, amikor SENKI, de senki nem ismerte amikor megjelent, és magyarországon kívül szinte sehol nem lehet megtalálni.
Ismerem amúgy aki importálta ...
És a ''HYSON'' mint gyártó, elég kevés cuccal rendelkezik, mondhatni bérgyártásra kiadja a megrendeléseket ...
Engem nagyon nem érdekel hogy mit és mennyiért árulsz, csak azt nem szeretem amikor hazugságokat terjesztenek valamiröl. -
nor
csendes tag
válasz
szeva000 #791 üzenetére
Tudod, elég érdekes, hogy több mint 1000 eladott garnitúra után, ami alatt még senkinek nem volt ilyen jellegü problémája, neked hirtelen mindennel problémád van.
Persze elhiszem, hogy érdeked füzödik hozzá hogy drágább procolor / hyson patront árulj. (vagy a haverod)
Mindenesetre akik kipróbálják a patronunkat, nem fognak drágábban venni ugyanolyan minöséget töletek, megértem hogy ez aggaszt ...
Egyébként pedig a patronokra is vonatkozik a garancia.
Ha valóban lett volna ilyen problémád, jelezted volna felénk.
De mivel ilyet nem tettél, ezért egyértelmü hogy csak hazudozol ... -
nor
csendes tag
Közkinccsé tétetik: Múlt héten megérkeztek a CHIP nélküli IP 4200-ashoz való patronok, igen jó áron:
PGI-5 bk + CLI-8 bk + CLI-8 C + CLI-8 M + CLI-8 Y: 2200 Ft/készlet. (440 Ft/patron)
Elérhetö: [link]
CHIPES patronra még kb. 1-1.5 hónapot kell várni, de legkésöbb szeptember végére igérték.
Amint elérhetö lesz, az is felkerül a weboldalra. -
nor
csendes tag
válasz
Terapeuta #506 üzenetére
Jelenleg nem tudom hogy vissza vennék a 4200-ashoz a patronokat valahol, bár már én is gondoltam erre az opcióra.
Ez nem olyan CHIP mint a HP esetében, itt ugyanis nincs nyomtatófej ami miatt értékes lenne a patron, szoval nem biztos hogy a jövöben fizetnének érte, pláne hogy itt vannak az utángyártott patronok nemsokára chippel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest