Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fefe1968
csendes tag
Hali! Nekem S820 volt, a toner ua. mint az ip4000-é. A jelenség is. Kifogyott a gyári, raktam bele 1 garnitúra G&G-t aztán nem nyomtatott sárgát. Tettem bele másik patront, azzal sem, aztán mostam, jó volt kb. fél órát. Tettem bele Pelikán márkájút, csak szórtam a lét bele, mert a sok pucolásba fogyott a többi toner is ki. Szóval kezdett rámenni a gatya, mire beláttam, hogy a fejnek annyi és a nyomtató kuka... Jellemzően nem nyomtatott sárgát, de nem volt beszáradva, mert a fejen (ha kivettem), ott csurgott ki alul. Sőt szabályosan átfolyt rajta. Az enyém is új volt még.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Drón topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vivaldi (böngésző)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Gyári és utángyártott TONEREK (DELL, HP, Samsung, Xerox, Kyocera)
- hp digital sender flow 8500 fn2 scanner
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Brother QL-1110NWBc vezeték nélküli szállítási és vonalkódos címkenyomtató
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest