- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaliber
aktív tag
válasz
ferkoboy #2390 üzenetére
Igen sajnos a nagy feketénél a fúvóka sor eldugult, nekem is ez volt.
Úgy használtam a nyomtatót kb: fél évet, hogy a profilnál a glossy photo paper beállitást jelöltem be (így nem kellett minden egyes nyomtatásnál újra beállítani), így a nyomtató a nagy feketét nem használja kicsit lassabb a nyomtatás a fekete meg halványabb, de legalább még használható a nyomtató sajnos mostanra a piros is megadta magát, úgy hogy cserére érett lett a nyomtató. -
Korte123
csendes tag
válasz
ferkoboy #2390 üzenetére
A jelenség nagyon hasonló ahhoz, ahogy én jártam. iP4300-as egyszercsak nem nyomtatott szöveget, csak színes ábrákat. Mindezt normál papírnál csinálta. Ha az alapanyag mondjuk nagyfelbontású papír vagy más volt, akkor minden jó volt. CD-re is tökéletes.
A szövegnyomtatáshoz használatos, PGI-5 patront használó, hosszú fej nem működött. A fúvókateszten semmi nem látszott belőle, csak a színesek fogtak. CD-re és fotopapírra azért nyomtat szépen, mert olyankor a vékony fekete patront használja.
Tuti, hogy nem beszáradt, mert gyakran volt használva, ráadásul gyári patronnal.
Aztán volt olyan, hogy 1 napig nyomtatta a feketét, semmi baja nem volt a PGI fejnek. Másnap megint rossz volt. Végül már sosem volt jó. Visszaküldtem garanciába, és adtak egy új nyomtatót.
(szerencsére még nem lőttem ki egyetlen chipet se, így garancia volt még rá)Ha nálad is kontakthibás a fej, és nem beszáradt, akkor garancia, ha pedig nincs már rá, akkor szerintem nem tudsz mást tenni, mint a normal papírra is "nagy felbontású papír" beállítással nyomtatsz. Vagy valami olyannal, amikor a vékony feketét használja. Tapasztald ki, melyikkel dolgozik szépen, hogy még nem folyik meg a tinta a papíron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest