Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
szia, nekem a 4500-öseimen ezzel a bealitassla nyomtatott középre! hátha ez segit, mert ens eme rtem mennyivel van elcsúszva anyomtatott képed...
-
afterburner_
őstag
válasz
s7evcsenko #2019 üzenetére
nem, ahogy irtam vateran csere. valakivel cserélsz vagy ilyesmi! vagy veszel egy újat. esetleg ott van az ajanlatom vateran
-
afterburner_
őstag
amugy nem mindig a dugulas a gond van hogy a festék eltomodik benne de van hogy lelevegősödik a fej nincs meg a folyadékoszlop, beszorul közé egy buborék és nem tud akkor a tinta áramlani a fejben ezért kell sokszor megnyomni fecskendővel de csak óvatosan. másik gond amikor az a szűrő felül eltömődik, és nem enged át elég tintát, iylenkor jön a kiszúrás, de sajna iylenkor mehet mocsok is a fejbe.. ami csikozashoz vezethet.
-
afterburner_
őstag
válasz
Norbi27 #2008 üzenetére
nekem 6 ft-ban van egy lap ez a tinta költsége persze utangyartottba.
ahogy olvaslak ha eredetivel akarod ugyan ezt....akkor mélyen a zsebbe kell nyulnod..
eredetivel kb 200 ft vagy több telitettségtől függően..
amugy... általában azert döglik meg a nyomtató utangyartott patronoknal mert akkor az emebr eszetlenül nyomtat, és előbb utóbb meghal, canon eredeti patronnal nem fog az átlagember sokat nyomtatni, szóval sokkal tovább birja a nyomtató.. látszólag!
ha veszel két garnitura eredeti tintát, azon már egy nyomtatót veszel... érdemes eredetivel nyomtatni ha sokat nyomtatsz?!
-
afterburner_
őstag
chipnek nagyon sok köze nincs hozzá, vagy nyomtat a nyomtató, vagy pedig ha barmi gondja vna a chipnek rinyál
jah nezd meg amit kaliber irt ha rarakod többrétegű papirra a fejet, akkor ha felülről nyomsz rá vizet (bár inkább alkohol jobb lenne mivel nem vizbazisu a tintája a nagyfeketének gyárilag) akkor elvileg kiderül beszáradt e vagy sem. bár nem ritad konrketan miylen patron? mert vannak ratyi utanygartottak, ami egy deka festéket nema d a fejnek át...
-
afterburner_
őstag
válasz
imichip #1999 üzenetére
ez így van, vannak olcsó patronok de lehet egyenlok a sz..rral (pl ecotec) és a fejet meg hazavághatja a gány tinta ha utangyartott patronban gondolkodik az ember sztem procolorral nincs különösebb gond, vagy amit még itt ajanlanak a forumban azt szabad belerakni.
es az tény hogy a régebbi 2 pl-es nyomtatók, ip3000 pl azok jól birtak a strapat, nekem egy mp700-as van most a sarokba abba kellene szereznem egy ip3000-es fejet, merthát meghalt szegenykében a fej. viszont! sebességre azert az újabb canonok 4300/4500 már jóval gyorsabbak mint elődeik, masreszt a 3000-as szerianal ott asszem nincs kulon fekete patron fotóknak szóval a 3 szinbol kikevert fekete sok esetben nem az igazi...
-
afterburner_
őstag
válasz
Sandormaster #1993 üzenetére
érdemes ha mast nem matt fotopapirt az olcsó, és picit vastagabb mint az a4-es, 120 g-s koruli mar jó, és az mar eleg pöpec képet ad, de ha fenyes fotopapirra nyomsz az meg brutalabb
-
afterburner_
őstag
válasz
Sandormaster #1991 üzenetére
nekem van egy fotóm, a polcomon, hp 5150-essel lett nyomtatva, és a mai napig gyönyörű ha hp alá raksz jó minőségű papirt ,meg persze fotót akkor azert az is tud, meg a canon is tud szar minőséget ha szar felbontasú képet nyomtatok vele
nahde azert majd szamolj be mennyire birja satrapat
-
afterburner_
őstag
válasz
Sandormaster #1989 üzenetére
en is oldalszamot szamolgatok csak en a4-es fotókat
kb 2 hete van meg az uj 4500-ösöm, eddig 100 ml tintat tuti elhasznaltam, kb 250 lap a4 fotó, hp-mmel azt tudom egy töltéssel kb 20 a4-es fotót tudtam kinyomtatni az 56-os/57-es patronnal..
hp az jo egyket dokumentum kinyomtatására, meg ha kevés fotót nyomtat az ember..bár anno sajnaltam a penzt egy canonra inkább kinlodtam a patronvétellel ha beszart , az meg még költségesebb volt, vegül tavaly 1 éve döntöttem úgy hogy csere... igaz azóta kimentem 3-4 ip4300 / 1 4500-ösnek a hátán
de egyre jobban kezdem kiismerni őket.
-
afterburner_
őstag
válasz
Sandormaster #1987 üzenetére
ha canon csikoz akkor ott mar soke setben nems egit az alkesz sem
amugy nagyon soakt kiribnak, msot szamolgatom majd mennyit bir az uj 4500-ösöm
bar 2-3 honapnal nalam nem mennek többet.
nyomtatofejtisztitas gyakorisaga?amit automatan tisztogat azt nem tudod allitani sztem..
-
afterburner_
őstag
válasz
Marwell #1983 üzenetére
lehet szar a szivacsa a patronnak és lelevegősödött a fej, at kellene msoni desztilaltvizzel a fejet hogy mindket fuvokabol jöjjön a tinta alul, azt ugy tudod hogy rarakod egy többretegű nedvszivo papirra a fejet, aztan felülről nyomast csinalsz fecskendővel mondjuk a piros tintatfelszivó kupakra (fémhalos kupakra) és ha alul két csikban jön a piros akkor nyertél, de lehet ezutan erdemes lenne megprobalkozni masik patronnal..
sandormaster, a fejtisztitó műveletek ahogy írod, zabaljaka tintat de nagyon, szóval azt kerüljed ahogy irtad is
-
afterburner_
őstag
jaja nekem is alapbol photopaper prora nyom minden papirra:-) bar en csak matt fotopapir meg fényes fotopapirra dolgozok.
mondjuk en ketoldalast 4 oldalas arlistakat nyomok szóval ott nem kell nagyon forditgatni meg iylesmi, abbol is a 4 lap 1 duplaoldalnak felel meg mert el van középen hajtva.
-
afterburner_
őstag
amugy erdekes mert en csak fotot nyomtatok és ugye a cis tartalyaiból a nagy fekete ugyan ugy fogy mint a kis fekete...de amikor meg töltögettem is eszrevettem hogy a nagy feketét nem is használom de fogy
, tisztogatas megette belőle a festéket, marmint az automata tisztitas, amikor nyomtatas közben tisztitgatja a fejet
amugy en a ketoldalas nyomtatást nem hasznalom, sztem tetű lassú
amikor ket oldalas a4-es kepből kell 100 oldalt nyomtatnom akkor estere se vegeznek vele ha ugy nyomtatnám
-
afterburner_
őstag
sajna ebben nincs benne a tied de hátha műkszik!
nekem mx300-ashoz kellene valmai resettelő kütyü
-
afterburner_
őstag
válasz
Sandormaster #1964 üzenetére
lehet nyomtatni, csak éppen ki kell akkor kapcsolni a tintafigyelést, és ennyi
-
afterburner_
őstag
hp nekem is jo volt addig amig egy évben nyomtattam vele kb 1000 a4-es fotót, igaz ahhoz jópár patron csere kellett, mert nem sok töltést birtak az uj patronok.
de amióta canonnal nyomtatok van hogy egy nyomtataskor kiszórok 100 oldal a4-es fotót
de volt már hogy 300-at is kiszórtam, itt a hp mar kidöglene... és nekem is 5150-esem volt, meg is van még a masik szobaban a mai napig, csak mar nem hasznalom
-
afterburner_
őstag
-
afterburner_
őstag
nekem 75-ös, de pl elmult ket napban 300 oldal a4-es képet kinyomtattam..azert itt is már sokkal kényelmesebb hogy csak nyomtat az ember, minthogy allandoan azt nezze mikor fogy ki a patron...
gondolom te is nyomtatsz akkor rendesen?
és azt neztem hogy az ip4500-ösnél ha kiszedem felülről a canon feliratot (alulról megfúrom) akkor a tetőt is lecsukhatom, szóval tök jó
kiszedtem, át is lehet ott huzni a csöveket ha kicsit megfúrom, az emblema meg siman eltakarja ha visszarakom. ha kesobbiekben eladom a nyomtatót.
-
afterburner_
őstag
-
afterburner_
őstag
egybe van a patronokkal a rendszer, van hozzá egy kis muanyag "csőtartó" és az tartja a csövet, 9000 ért ismerősöm sztem elpostazza neked.
5*75 ml tinta van benne gyárilag, , nekem a 4500-ösbe semmit nem kellett vagni, a ismim 4300-asába is tökéletesen megy átalakitás nélkül.chip nincs rajtuk, azt at kell rakni, és a patronjai kisebbek mint a gyári hogy elferjen könnyen a fej felett a cső.video róla
tegnap mar kezdesnek ki is nyomtattam vele 200 oldalt, kb 1 centit esett a sárga
a kék/piros fél centit
-
afterburner_
őstag
legbuborekot nem kell szivni, csak a egybefejeseknél, ezt megtölti az ember és mehet tovább, nah meg ha jol felaztatja az ember tintavala szivacsot is akkor még többet kibir a patron, aki sokat nyomtat mint en annak jobban megéri az ilyen , ha én is pár lapot nyomtatnék akkor nem kinlodnék a töltéssel:-)
na majd beszámolok a CIS-ről ha megvan, egy jóbarátom elvileg hoz magának is meg nekem is
-
afterburner_
őstag
válasz
hajnal1973 #1813 üzenetére
ha kiürül a tinta aqkkor tudod kikapcsolni, miutan a patronjelzőnél piros x kerül a patron fölé
5 mp-ig kell nyomni a resume gombot.
-
afterburner_
őstag
How to RESET the printer code 6502
1, With the printer unplug, remove the ink cart to the right ,
2,Plug in the printer ,Press the POWER button, Do not release the POWER button ,and then press the RESUME button twice in succession .Now release the POWER button ,press the RESUME button 4 times .
3,The beeper may sound once ,Then With the printer unplug ,after that reset the printer electronics ,open the printer and this process is finished. -
afterburner_
őstag
procolor...
amugy egyszerű... nagy fekete - normal papirra nyomja anyomtató, de csak korom feketénél, szűrkés árnyalatot a szinesekből keveri
szürkeárnyalatnál ott csak a nagy feketét normal papir esetén.fotopapirnal (ha azt valasztod ) akkor a feketét a 3 szinből keveri..ilyen eccerű nem kell a patronokat ki be venni
a nagy feketét azért nem hasznalja iylenkor mert a pigment fekete festék lefolyna a papirról.
ha fotopapir szurkeárnyalat akkor 3 szinből keveri ki szintén a szürkeárnyalatot
-
afterburner_
őstag
válasz
Szempistrédi #1790 üzenetére
nalam meg 2000 Ft
5 db meg 9000-ért odaadom + pk:-)
-
-
afterburner_
őstag
-
-
afterburner_
őstag
válasz
fefe1968 #1766 üzenetére
ink-mate pigment tinta van benne ( 5PA )? mert az hajlamos arra hogy belesűrűsödika fejbe, én ezert hasznalom csak a dye tintát, amugy időnként érdemes patront is cserelni mert én már jártam ugy hogy hogy a patron szivacsa nem volt megfelelő és nem adott át elég tintát a fúvókáknak....
nalam a piros fuvoka szarakodott eddig az összes nyomimba (2 ip 4300, 1 ip 4500 ) 2 honapot birnak (kb 600 full a4-es lap nyomtatást) utána, barhogy szívom..vagy fújom át a fejet, akkor lesz csak tintaáramlás ha kiszurom picit a szivaccsal érintkező fém kupakot..csak utana az a gáz csak maximum felbontásban nyomtat szépen
-
afterburner_
őstag
válasz
fefe1968 #1757 üzenetére
nalam 2 honapot bir aztan elkezd dugulgatni a piros...utana egy kis trükkel még megy de mar sajnos elkezd csikozni...
ahogy márton kollega mondja desztilaltviz, és kicsit valahogy nyomast produkalni a kupakban ami kinyomja a dzsuvát... amugy msot ez melyik fuvóka a pgi5bk-é?
-
afterburner_
őstag
konkretan az ink-mate-ra gondolok, de volt egy srác aki anno küldött nekem egy linket hogy tinta összehasonlításnál az ink-matet hoztak ki a gyári utan a 2.-nak
szal nekem bevallt bár tény hogy most nyomtattam képeket ismerősömnek 3 megás képek voltak , de sajnos ez sem tudott mit kezdeni a szemcsés képekkel... szóval nagyon fullos fényképező kell gondolom hozzá hogy tényleg hozza azt a fotolabor minőséget.
netről meg elszedtem pár háttérképet kinyomtam és valami káprázatos -
afterburner_
őstag
válasz
BaGeBrain #1737 üzenetére
nekem egy mp700-asom van majd megnezem en is hogy megjavul e egy ido utan mert ott is sargan villog a lampa , fejcserés lesz
...nekem egy 4300-as fejjel volt ugyan ez, csíkozott de rohadtul a piros, beraktam egy ures szobába , állt vagy 1 hónapig, hozzá sem nyultam, erre meg utana nyomtatok es megjavult
amugy lehet kontakthibás is a fej, vagyis az erintkezők elkoszolódtak. és msot éppenséggel jol erintkezik...
-
afterburner_
őstag
jobban jarsz, még utangyartott tintával is nagyon szépek a képek, pl sztem jobbak mint a gyári tintával sok esetben
amióta nekem megvan a 4500-ösöm kb 2 honapja 250 a4-es fotopapirt nyomtattam + szinten 250-et arlistát előbbinél 80-90%-os lefedettség kb utóbbinál meg olyan 40% és ehhez eddig durvan 6-7szer töltöttem a 4db cli8-as patront.
-
afterburner_
őstag
-
afterburner_
őstag
válasz
donceleger #1679 üzenetére
meddig birta ugy hgy allitolag megcsinaltad?miylen hibakodokat ir?
-
afterburner_
őstag
hat fotopapirnal a cli feketét hasznalja normal papirhoz meg a nagy feketét, én csak foto pairra nyomok de elobb utobb mindig kifogy a nagy fekete, mert sajnos tisztogatasnal elhasznalja a gep, igaz en annyit szoktam bele rakni hogy nedves legyen a szivacsa a nagy feketének
-
afterburner_
őstag
Canon i560, i850, IP3000, MP700, MP730 iylen nyomtatófej érdekelne ha van valakinek valamilyen gépe ezek közül
-
afterburner_
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- War Thunder - MMO Combat Game
- Medence topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged