Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Visszatérek egy kis kérdés erejéig, szóval üdv all!
Egész régóta foglalkoztat a dolog, csak inkább fotózgattam mint videóztam a géppel
Az 550D adatlapján többek között szerepel a videó 1280×720 60fps és 1920×1080 30fps...
A valóságban miért csak 50/25fps van? 60Hz-es monitoron egyik katasztrofálisabb mint a másik... 100/75Hz-es panel meg sztem "when it's done".Voltam traktorpull versenyen és tévedésből 1280-ban maradt, amit utólag nem bántam meg mert a képélességet sikerült optimálisan felhúzni és az 50fps-ből 60-at, ami lassabb mozgásoknál sima mozgást ad, csak a gyorsabbaknál zörög kicsit. Egyáltalán nem lehet helyszínen 30/60fps-t kihozni, úgy hogy a váz is kibírja
?Van Magic Lantern, de úgy van felrakva, hogy minden kikapcsolásnál eltűnik teljesen és ha kell firmware update-l töltődik be a videózás idejére, de csak az automata hangerőszabályzást kapcsolom ki vele. Lehet fel kéne rakni ahogy szokás a további opciók miatt, de ha nem biztonságos hagyjam a picsába az egészet és vegyek majd egy kamerát? Előköszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ingatlanos topic!
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?