Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Apple Watch
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Elég ijesztő amiket írsz (illetve amit a dpreview ír, illetve amit a Canon jelentett be). Csupa haszontalan dologban fejlődött és semmi hasznosban. ISO12800 15megapixelen, inkább ISO50 lenne...és maradtak volna meg max. 12 megapixelen.
6,3FPS, ez enyhe visszaesés a 40D-hez képest, ha jól csalódom.
9 pontos AF, eddig is ennyi volt
Digic 4, hurrá de vajon ennek milyen jelentősége lesz fotózás szempontjából? A sorozatlövés nem gyorsult, az már kapásból kiesett. Az LCD marad ugyanaz a gagyi ha jól látom.
Live AF, na ez egy kis fejlődés a 40D-hez képest, igaz, hogy a 450D is tudja szóval nem nagy meglepi.
Full compatibility with Canon EF and EF-S lenses and EX-series Speedlites: úgy legyen
a hangsúly az első szón legyen 
Magnézium ötvözet váz, szenzortisztítás, ahogy eddig is. Environmental protection nem tudom pontosan mit takar de Canonnál nem szokott probléma lenni a környezetállóság a nem kimondottan környezetállónak hazudott vázak esetében sem.Egyébként valahol (talán épp itt) olvastam már, hogy a Canon áttér az 1 éves termékciklusra szóval nekem az sem meglepetés.
Ebből a rövid listából nem úgy tűnik nekem, hogy az 50D beváltja a hozzá fűzött reményeket, várakozásokat. De legalább még lejjebb nyomja a 40D árát, szerintem kifutó szériából beszerzek majd egyet de az még a jövő zenéje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a hangsúly az első szón legyen