- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Elég ijesztő amiket írsz (illetve amit a dpreview ír, illetve amit a Canon jelentett be). Csupa haszontalan dologban fejlődött és semmi hasznosban. ISO12800 15megapixelen, inkább ISO50 lenne...és maradtak volna meg max. 12 megapixelen.
6,3FPS, ez enyhe visszaesés a 40D-hez képest, ha jól csalódom.
9 pontos AF, eddig is ennyi volt
Digic 4, hurrá de vajon ennek milyen jelentősége lesz fotózás szempontjából? A sorozatlövés nem gyorsult, az már kapásból kiesett. Az LCD marad ugyanaz a gagyi ha jól látom.
Live AF, na ez egy kis fejlődés a 40D-hez képest, igaz, hogy a 450D is tudja szóval nem nagy meglepi.
Full compatibility with Canon EF and EF-S lenses and EX-series Speedlites: úgy legyen
a hangsúly az első szón legyen 
Magnézium ötvözet váz, szenzortisztítás, ahogy eddig is. Environmental protection nem tudom pontosan mit takar de Canonnál nem szokott probléma lenni a környezetállóság a nem kimondottan környezetállónak hazudott vázak esetében sem.Egyébként valahol (talán épp itt) olvastam már, hogy a Canon áttér az 1 éves termékciklusra szóval nekem az sem meglepetés.
Ebből a rövid listából nem úgy tűnik nekem, hogy az 50D beváltja a hozzá fűzött reményeket, várakozásokat. De legalább még lejjebb nyomja a 40D árát, szerintem kifutó szériából beszerzek majd egyet de az még a jövő zenéje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a hangsúly az első szón legyen