Hirdetés
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Elég ijesztő amiket írsz (illetve amit a dpreview ír, illetve amit a Canon jelentett be). Csupa haszontalan dologban fejlődött és semmi hasznosban. ISO12800 15megapixelen, inkább ISO50 lenne...és maradtak volna meg max. 12 megapixelen.
6,3FPS, ez enyhe visszaesés a 40D-hez képest, ha jól csalódom.
9 pontos AF, eddig is ennyi volt
Digic 4, hurrá de vajon ennek milyen jelentősége lesz fotózás szempontjából? A sorozatlövés nem gyorsult, az már kapásból kiesett. Az LCD marad ugyanaz a gagyi ha jól látom.
Live AF, na ez egy kis fejlődés a 40D-hez képest, igaz, hogy a 450D is tudja szóval nem nagy meglepi.
Full compatibility with Canon EF and EF-S lenses and EX-series Speedlites: úgy legyen
a hangsúly az első szón legyen 
Magnézium ötvözet váz, szenzortisztítás, ahogy eddig is. Environmental protection nem tudom pontosan mit takar de Canonnál nem szokott probléma lenni a környezetállóság a nem kimondottan környezetállónak hazudott vázak esetében sem.Egyébként valahol (talán épp itt) olvastam már, hogy a Canon áttér az 1 éves termékciklusra szóval nekem az sem meglepetés.
Ebből a rövid listából nem úgy tűnik nekem, hogy az 50D beváltja a hozzá fűzött reményeket, várakozásokat. De legalább még lejjebb nyomja a 40D árát, szerintem kifutó szériából beszerzek majd egyet de az még a jövő zenéje.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4260
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a hangsúly az első szón legyen