- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amper
tag
A képek ''P'' módban készültek. Csak az ISO érzékenységet állítottam be, illetve bekapcsoltam a vakut. A többi beállítást a gépre bíztam. Állványt a vaku használata miatt nem tartottam fontosnak. Természetesen manuális beállításokkal nagyon jó minőségű képeket lehet készíteni, de én nem vagyok olyan tapasztalt, hogy a témától függően ezt pár másodperc alatt megtegyem.
-
Amper
tag
Gondoltam, megosztok pár képet. Ezek a kit-obival készültek:
[link]
[link]
[link]
Ezeket a másik obival csináltam, az egyik itt sem sikerült:
[link]
[link]
[link]
Az összes képen az objektívekre fókuszáltam (elvileg).
Az obik közül az EF 80-200mm és az EF35-80mm teljesített legjobban, a Sigma és a kit objektívet inkább nem jellemezném. Tudom, hogy ezek gagyik, de csak ezek voltak. -
Amper
tag
Én csak a saját tapasztalataimat írtam le. Valóban nem használom a gépet, csak szerettem volna venni egyet. Két hét próba után már nem szerettem volna megvenni. Úgy gondolom, hogy ez az idő elég volt arra, hogy alaposan kipróbáljam. Nem 400%-on, hanem 100% méretben nézegettem a képeket. A távolság sötétben max 3-4 méter volt és általában (nagyon gyenge fényviszonyok mellett a lakásban) nem sikerült az autófókusz. Ezen a távolságon van olyan fényképező, amelyiknek a segédfénye elegendő. Én adnék egy kis pluszt egy jobb gépért, főleg ha azt nézzük, hogy a végösszeg megközelíti majd normális objektívekkel és egyéb kiegészítőkkel az alapgép többszörösét.
-
Amper
tag
válasz
Kalandor #1532 üzenetére
Én a 400D-t vennék - habár nem sikerült még kipróbálnom, de csak fejlesztettek a régebbi modellen. Módomban állt tesztelni egy 350D-t. 4 féle objektívvel próbáltam, egy hét után már szenzort kellet volna tisztítanom rajta. Biztosan én voltam a béna (vagy az objektívek), de igazán jó minőségű éles képeket alig tudtam vele készíteni. Közelről megnézve a képeket kissé homályosnak tűntek. Ami nagyon hiányzott belőle, az a segédfény. Félhomályban nem volt képes fókuszálni, villogott a beépített vaku, de hiába. Olyan kicsi a kereső, hogy manuálisan pontos fókuszt szinte lehetetlen beállítani rajta. A beépített vaku kevés. Egyedüli pozitívumnak a viszonylag zajmentes képeket mondanám. Egyszerűen nem voltam elégedett a géppel, engem nem győzött meg, pedig én is sok jót olvastam róla.
-
Amper
tag
válasz
ThufirHawat #1357 üzenetére
Köszi!
Akkor még halogatom a vásárlást. Van még egy (két) jó gép a mezőnyben. -
Amper
tag
Sziasztok!
Canon EOS350D vázzal mennyire kompatibilis a Canon EOS300 objektív?
Sajnos a pontos típust most nem tudom megadni. Annó a 300-as objektívvel együtt lett vásárolva.
Érdekelne, hogy szerintetek érdemes-e kitobival megvenni a 350D-t? Az összes tesztben kissé életlennek találtam az ezzel készült képeket.
Thx.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Gumi és felni topik
- DOOM - The Dark Ages
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- További aktív témák...
- Apple TV eladó
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest