Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szten Márs
üzenetére
Igazából tényleg lezárhatjuk a vitát, mert nem viszi előre a géppel ismerkedni szándékozókat.
Azzal vitatkoznék még, hogy mennyi idő kell a gépek kiismeréséhez. A saját példámat hozom fel, nálam ez a vita világított rá arra, hogy a 300D és a 350D keresőképe nem ugyanakkora. Mivel volt mindkét gépem, sőt kb. 3 hétig párhuzamosan volt meg a két gép, azt hittem, hogy a keresőjük teljesen egyforma. Most jöttem rá, hogy a számok alapján a 300D keresője elvileg lényegesen jobb.
Mondjuk ezután másodpercek alatt rájöttem arra, hogy miért nem láttam különbséget. A 300D-n egy KIT objektív volt (a régi IS nélküli EF-S 18-55), míg a 350D-hez egy sokkal fényerősebb objektívet vettem, egy Sigma 24-135-ös objektívet, aminek a kezdő fényereje 2,8 volt (míg ugye a KIT obi 3,5-től indult).
Ez majdnem egy teljes fényérték különbség, szóval a 350D kisebb keresője lényegesen jobbnak tűnt a valóságosnál a jobb obi miatt.
Azért persze azt hozzá kell tenni, hogy egyik digitális gép keresője sem ért a Canon EOS30-as analóg gépem keresőjének nyomába sem

(Ebből gondolom, hogy látod, hogy abszolút Canon fan vagyok, volt egy Olympus, meg két Pentax filmes gépem, nem a gépekkel volt bajom, de a Canon olyan rendszert adott, amit nagyon könnyű volt lefelé vagy felfelé kiegészíteni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Macska topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest