Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
"Nos, a crop értékeket azért pontosítottam csak, mert te írtad, hogy 2-3 tizedesre szeretsz számolni, gondoltam akkor segítek"
Köszönöm, egyrészt tudom magamtól a pontosabb értéket, másrészt úgy fogalmaztál az általad írt értékekre, hogy "helyesen", magyarul félrevezetted az olvasóközösséget, mert közel-távol nem a ténylegesen helyeset adtad meg, csupán egy másik kerekítéssel éltél az én kerekítésem helyett
(Segíteni akartál... ugyanmár, kötözködni akartál, csak nem jött be
)Én is néztem az 1000D és 450D keresőjébe, én a különbségre szubjektíve az icipicit vitatnám, nem véletlenül írtam lényegesen nagyobbat. Nyilván ez alkat, szem, holdjárás, stb kérdése, hogy ki mekkorának látja. És a lényeg: Az első dolog, amivel maximálisan egyetértek az irományodban, és amit én is csak ajánlani tudok:
"Ajánlom mindekinek, hogy menjen el, vegye kézbe a gépeket egymás után"
Ennél nincs jobb módszer, ezzel azt hiszem zárhatjuk is a témát
. (Illetve van: ha kölcsön tudja kérni valahonnan az adott gépeket, mert a pár perces ismerkedés nem elegendő a tökéletes kiismerésre, de azért igen sokat megmutat így is. )
Új hozzászólás Aktív témák
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- DAHUA 16GB DDR4 2666 MHz laptop RAM
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Segíteni akartál... ugyanmár, kötözködni akartál, csak nem jött be
)
. (Illetve van: ha kölcsön tudja kérni valahonnan az adott gépeket, mert a pár perces ismerkedés nem elegendő a tökéletes kiismerésre, de azért igen sokat megmutat így is. )