- Google Pixel topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Cotty0
kezdő
válasz
SilentNight #1 üzenetére
Hali, ha probalod vilagositani a fekete kepet, akkor latsz fuggoleges (A4 hosszabb oldallal parhuzamos csikokra gondolok) csikokat?
Mert ha igen, akkor halott a "letapogato" Contact Image Sensor (CIS). ha em akkor is valoszinu olyan gond van a geppel, ami javitast igenyel.Javaslom keresd meg a gari papirokat es juttasd el a hivatalos markaszervizbe... hatha kicserelik neked gariba.
-
SilentNight
csendes újonc
Sziasztok!
Először is ne haragudjatok ha van már ilyen téma, én még nem láttam most hogy szét néztem, és szeretném a segítségeteket kérni hátha ti kitudnátok segíteni, kedves fórumozók
Szóval van ez a csoda amit a Cannon gyártott és elkeresztelt Lide 120-as típusú scannernek. A mai napon scannertem több lap egyenkénti beolvasására dokumentum beolvasásra és gond nélkül működött körülbelül 2-3 lap erejéig. Amikor ez megtörtént és újra használni szerettem volna csak több lappal akkor az vettem észre hogy amikor végeztem a be-scannelt lapok mérete nagyon kevés. Kemény 23kbye-t volt, megnyitottam a PDF-doksit ami készült és csak full fekete képernyőt láttam... Nem scannelte be a lapokat amiket szerettem volna csak full feketén... Leszedtem/újra felraktam a drivert, a scanner zsír új 4-szer volt eddig használva 4 hónap alatt és Újonnan vettem! Valamint mindíg por mentes környezetben tartom. Nem értem egyszerűen mi lehet a hiba. Elromlott volna a letapogató? Vagy túl sok kemény 11 lapot bescannelni egyenként neki? Ami egyébként vicc mert eddig nem volt semmi ilyen probléma. Van valami ötletetek tippetek mi lehet a hiba, vagy találkoztatok már hasonlóval? Már ott tartok hogy semmit sem tudok be-scannelni mert feketén scannelni be pár kilobyte-os fájlba, és full feketén... Ha van valami ötletetek segítsetek légyszi!
Aktív témák
- Epson TM-T20II USB-s Blokknyomtató,címkenyomtató 48,64,80mm,gyári adapter,kábel,számla,gar
- Eladó HP438N multifunkciós nyomtató
- Nagyteljesítményű, profi Kodak gyorsscanner!
- Canon i-SENSYS LBP226dw ultragyors mono lézernyomtató,gyári 10000 oldalas tonerrel,számlával,garival
- HP Deskjet 5275 multifunkciós nyomtató és 2db HP652-es patron
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest