- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TKSTAR TK905
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
szgabor12
tag
válasz
boogie84 #943 üzenetére
Szerintem ez már egy egyénenként változó, kinek mi fér bele. Természetesen megértem, ha ezt valaki csalásnak tekinti, nálam ez még belefér, ilyennel én is összefutottam, de ez nem legyőzhetetlen glitch, köszöntem szépen neki az ingyen killeket. Azt már én is csalásnak tekintem, ha valaki mondjuk a föld alá jut glitchel és onnan lő szét mindenkit. Januárban áttértem Apex-re Warzone-ról, majd valamikor az év közepén visszaugrottam nosztalgiázni, haverokkal kicsit játszani, pont amikor a stadion környéki glitch volt, hogy be lehetett menni alá. Belefutottunk egy ilyen csapatba, akik közül mindenki lent volt, körülbelül 2 másodpercig éltünk miután kiszálltunk a kocsiból. Ott töröltem le végleg a Warzone-t.
-
szgabor12
tag
válasz
boogie84 #940 üzenetére
Amiről képet tettél be, az egy glitch, és nem cheater, amiről beszéltünk és amelyik témához kapcsolódóan betetted. De mondom, nekem teljesen mindegy, csak remélem nem ezzel lesz teleszemetelve ez a topik is, hogy a mocskos cheaterek minden meccsen jelen vannak (nincsenek).
És csatlakozva Laby kollégához, továbbra sem azt állítja senki, hogy egyáltalán nincsenek cheaterek, csak hogy közel sincs annyi, mint amennyinek azt beállítják sokan, és akikre rámondják, mert nem értik hogy lehet ilyen szinten játszani.
-
szgabor12
tag
válasz
venom8888 #923 üzenetére
Az anti-cheatről nem tudok nyilatkozni, de személy szerint én pár óra játék alatt még nem találkoztam olyannal, akire akár csak rámondhatnám, hogy gyanús volt. Nyilván majd ha több óra lesz benne, változhat ez a dolog, de egyelőre nekem rendben van a játék, nem bántam meg a vásárlást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest