Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
pRoject22
üzenetére
Ha az emberi természet így működne, nem lennének csalók - elunnák szegények, hogy mindig csak nyernek, és mindenkit lebeszélnének arról hogy egyáltalán ki is próbálja, milyen is ez. Annyi ilyennel találkoztam már. Jah, nem
Másrészt olyan nincs egy ekkora közösségben, hogy egyvalaki mindig nyer - ahogy mondani szokták, mindig van egy erősebb. Az SBMM hiánya nem jelenti azt, hogy egy jobb képességű játékos onnantól minden meccsét meg fogja nyerni - ellenben tőle sokat tanulhatnak a kevésbé tapasztaltak.
Mindezzel együtt Spizzi -vel értek egyet: "Én alapvetően nem vagyok ellene az SBMM-nek, csak nem így kellene ezt csinálni, hogy akármit indítasz egy manipulált meccsbe kerülsz." Nagy +1! Erről a szerről kellene lejönni az Activisionnak, egy jó, korrekt, nem manipulatív SBMM -et szerintem több játékmódban szívesen látnának a playerek.
Én egyébként eddig nem érzlékeltem a játékban a korábbi okosságait a rendszernek, lehet azért, mert már nem próbálok semennyire "jó játékos" lenni, és fogcsikorgatva küzdeni kamokért, egyebekért, csak a fun faktort keresem. Játszok ha élvezem, ha meg nem, akkor több hónapra is szögre akasztom. Így próbálva egész szórakoztató akár ez a rész is. Nekem eddig meglepően bejött, pedig voltak fenntartásaim (no jó, azért még mindig van pár
).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).