Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Acheron

őstag

válasz pRoject22 #233 üzenetére

Ha az emberi természet így működne, nem lennének csalók - elunnák szegények, hogy mindig csak nyernek, és mindenkit lebeszélnének arról hogy egyáltalán ki is próbálja, milyen is ez. Annyi ilyennel találkoztam már. Jah, nem :N
    Másrészt olyan nincs egy ekkora közösségben, hogy egyvalaki mindig nyer - ahogy mondani szokták, mindig van egy erősebb. Az SBMM hiánya nem jelenti azt, hogy egy jobb képességű játékos onnantól minden meccsét meg fogja nyerni - ellenben tőle sokat tanulhatnak a kevésbé tapasztaltak.
    Mindezzel együtt Spizzi -vel értek egyet: "Én alapvetően nem vagyok ellene az SBMM-nek, csak nem így kellene ezt csinálni, hogy akármit indítasz egy manipulált meccsbe kerülsz." Nagy +1! Erről a szerről kellene lejönni az Activisionnak, egy jó, korrekt, nem manipulatív SBMM -et szerintem több játékmódban szívesen látnának a playerek.
    Én egyébként eddig nem érzlékeltem a játékban a korábbi okosságait a rendszernek, lehet azért, mert már nem próbálok semennyire "jó játékos" lenni, és fogcsikorgatva küzdeni kamokért, egyebekért, csak a fun faktort keresem. Játszok ha élvezem, ha meg nem, akkor több hónapra is szögre akasztom. Így próbálva egész szórakoztató akár ez a rész is. Nekem eddig meglepően bejött, pedig voltak fenntartásaim (no jó, azért még mindig van pár :B ).

Új hozzászólás Aktív témák