- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MikeWazowski #8 üzenetére
Egyetértek. Jó volt, egynek elment, de semmi extra. A zombis részek meg kifejezetten felb_szták az agyam, úgy kellettek a kampányba, mint mókusnak az erdőtűz. Annak ellenére is, hogy sikerült a lehető legértelmesebb módon integrálni a történetbe, de nekem végig olyan érzésem volt, hogy:
1. MINEK???!!!!
2. Ezt láttam már valahol.Utóbbival kapcsolatban pár perc után leesett, hogy a 2017-es Prey egyértelmű nyúlása volt a mimic boss, de igazából annak a pályának a teljes designja olyan, akár a Prey-t látnám ismét. Ez mondjuk nem rossz, sőt. Elég para volt a 4 kártya begyűjtése, de valahogy olyan "játék a játékban" érzésem volt végig, és nem tudtam ettől szabadulni. A főhős után lopakodó próbababákat viszont kifejezetten jó ötletnek tartom, az kemény rész volt.
A sztori a végére elfáradt, a legnagyobb poént ellőtték a felénél, onnan már lefelé vitt a sodrás, és még csak azt se mondhatnám, hogy a darálás lekötött volna. Ráadásul túl sok lett már a halucinálás is a sztori utolsó órájára, kifejezetten untam azokat a részeket. A gyermekkort felelevenítő sztorit is teljesen agyoncsapta a flesselős, tükrös baromkodás.
Gémpasszba jó volt, ennyi. Jöhet a STALKER.
-
válasz
MikeWazowski #8 üzenetére
Nem vagyunk elkényeztetve sajnos hagyományos shooterekből mostanában.elég jó minőségű lett szerintem a mostani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- PlayStation 5
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kutya topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- PlayStation 4
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Apple IPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest