- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
Hoppá-hoppá.. Ha elindítom az Exitlag-ot, azonnal kijelentkeztet a játék a Battle.net accountomról. Másnál is él ez a jelenség?
-
nutella1
őstag
válasz
BandiHUN #2222 üzenetére
Az SBMM már csak ilyen. Elhiszed magadról egy röpke pillanatra (majdnem
), hogy überkirálycsászár vagy, aztán mégsem. Mivel a következő lobbyban az ellenfél csapatának oszt CSAK lapot. Ezért voltak jobbak a régebbi COD-ok. Hagyták érvényesülni a jobb reflexekkel rendelkező játékosokat. Itt minden tehetségtelen érvényesülhet. Amíg ott volt az évad végére + 50.000-100.000 killem, az itt megvalósíthatatlan a system miatt, elképzelhetetlen.
-
nutella1
őstag
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron #2190 üzenetére
Mi is toltuk rendesen anno, de azért kultúráltan.Tényleg. De ezek, amit műveltek, több a sokknál. Életcél, nulla.
Szilánkosra(!) törték az egyik wc-t, és egy csaj magára vállalta. Abszolút hihető.
Majd gyere be hozzánk valamikor egy pizzára, amikor lesz időd, vendégem vagy. 100% biga.
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron #2187 üzenetére
BUÉK! Nekem időm nincs játszani, amit egyáltalán nem bánok. A játék maga nálam heti 4-5 órára van kalibrálva. A szilveszteri party reggel 06.00-ig tartott. Kortyot nem ittam, cserébe egy átlag magyar dolgozó 1 évi fogyasztása jött be a pizzeriaban és a bar-ban, egyetlen éjjel alatt, 300 fővel. Mondjuk, a sok egyetemista alkoholista, nem volt egyszerű eset.
-
nutella1
őstag
válasz
BandiHUN #2169 üzenetére
Egyébként, szerinted, bármilyen multi játéknál érdekli a kiadót, gyártót, forgalmazót, stb. azon kívül, hogy a pénzt kifizeted a játékért és a haszontalan kiegészítőkért, hogy megvan-e bármilyen megfelelő kill szám egy skin eléréséhez? Ugye ezt te sem gondolod komolyan.?
Szerinted ezt valaki komolyan monitorozza? Például ez a hatékony Ricochet? Azért ne legyünk ennyire naivak, ha lehet.
-
nutella1
őstag
válasz
BandiHUN #2166 üzenetére
De, nagyon is más. Ezért a játékon belül meg kell dolgozni. Mitől lenne más? Áruld el nekem. Ez nem csalás? Én lexarom hol csinálnak maxos accokat(tudok róla, sok szerencsétlen kis vietnami napokat görnyed a gép előtt aprópénzért, az elhízott, dagadt gamertársadalmat kiszolgálni. Olyan is akadt, aki leszédült a székről játék közben emiatt, meghalt). A tiszta játék a lényeg, legalábbis részemről. Mindig is az volt. Aztán lehet túl maradi vagyok. De ha mindenki így lenne ezzel, mi értelme volna a játékon belül bármiféle célt is elérni?
-
nutella1
őstag
Ezek már ilyet is árulnak(sok egyéb mellett):[link] Akkor nem tudom mi a faxon "csodálkozom". Hány ember névre nem méltó vehette meg ezt?
-
nutella1
őstag
Azt jól látom, ugye, hogy a Battle Pass-t már nem sikerült betenniük most már a dupla xp-be? Vajon miért?
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron #2121 üzenetére
Én már felszedtem sokat, mégis most írt ki két darabot, hogy megvan. Apropo: Ma egész nap játszottam, és csak pozitív stat-tom volt Nuketown-on. De, hogy milyen agresszíven működik az SBMM azt még a fax innenső oldaláról nézni is szörnyű. Mikor engem 10 lobby-ból tízszer bespawnoltat az ellenfél csapata elé, és halomra lövöm őket.. Tényleg sajnálom őket! Honestly. Főleg úgy, hogy 4 napig a másik oldalon álltam. Kitekerném a nyakát, aki ezt a system-et kitalálta.
-
nutella1
őstag
válasz
Raymond #2116 üzenetére
Szerintem meg nem megy át amit írok. Senki nem állította, hogy utána x napig nincs egyetlen csaló sem. Ma egész délelőtt sikerült játszanom, végre. Egyetlen egyel sem találkoztam. Ahogy gondolom, most napokig nem is fogok. A nagy számok törvénye alapján, nyilván változik a matek. Időnként.
-
nutella1
őstag
válasz
BandiHUN #2113 üzenetére
Én éreztem különbséget, és minden nap érezni. Ha épp olyan lobbykba dob be, sorozatban egymás után, ahol nincs csaló, szerencse. Én is járok úgy, nem egyszer. Viszont ha sorozatban egymás után tolja ezeket a lobby-kat, nem a "jókor jó helyen"-t, mikor amúgy is kevés időm van, hát na.. Volt ennél durvább persze, mindenki emlékszik a COD4, MW2, MW3 időszakokra. Amúgy telibe tojom én is. Csak idegesítő, amikor 3-4 nap egymás után olyan partykba dob be, arra a pár órára, ahol csak a hülye meg a vak nem látja, hogy az ellenfél csapatából minimum 1, olykor 2-en, 3-an aimeznek, whz-nak.
..és erre írtam, hogy ilyenkor semmit nem ér az exitlag, sem mellé bármilyen méregdrága kütyü. Placebo. Ebben az esetben.
Aki kieső területeken, falun lakik, annak biztos jó, itt a belvárosban, ahol én lakom, semmit nem ér. Nulla. Nem tudom élvezni az előnyeit olyan tiszta meccsekben, ahol senki nem csal. ..és távolról sem a K/D arány ami felmérgel, hanem, hogy agybeteg, nulla embereknél nem létezik fair play, még egy játékban sem.
-
nutella1
őstag
válasz
BandiHUN #2107 üzenetére
Nekem a belvárosból semmit nem számít az exitlag. Most, ahogy általában minden napközben, egyetlen csaló sincs. Ellentétben az esti, éjszakai órákkal. Nincs ebben semmi negatívizmus. Ezek tények. Örülök, ha kieső övezetekben, falun segít, igazán, kolléga. Itt semmit nem ér. Ahogy jó headset, egér, egérpad, és a jó kontroller, még 144hz sem. A cheaterek ellen.
-
nutella1
őstag
Bárki szeretne előfizetni az Exitlag-ra, kérem NE tegye! Nagy kamu, butaság az egész, Semmiről nem szól, nem vezet eredményre. Komplett lehúzás. Placebo. Segíteni próbálok, hogy az ablakon ne dobj ki felesleget. Haszontalan, Értelmetlen a software.
-
nutella1
őstag
válasz
BandiHUN #2077 üzenetére
Nem a ráfeszülésen van a hangsúly, hanem a három estén, két alkalommal, szinte az összes ilyen előfordulással. Én elhiszem, ha valakinek tengernyi ideje, vagy napközben ideje van játszani, az jól telik. De délután 18:00-tól, és éjjel, ha többször belefutsz ilyen alkalomba, az nem épp kellemes. Ez a trágyadomb, éjjel gyakorlatilag teljes mértékben játszhatatlan. Kivéve, ha valami jég és halvérű ember próbálkozik eredményes lenni az esti időszakban. Mondjuk, ez eddig is, az ezt megelőző években, szintén így volt
-
nutella1
őstag
Egyébként az egész játék, így ebben a formában egy nagy darab rakás xar és vicc.Teljesen mindegy, hogy használsz exit-lag-ot, avagy sem, ha este és éjjelente tele van aimbotos, wh-s seggfejekkel a lobby. Hiszen mindegy. Itt is kezdenek úgy elszaporodni, függetlenül pc-től, konzoltól, hogy az már nevetséges. Olyan emberfeletti rárántások mennek, hogy "öröm" nézni. Ilyen reflex nincs, ahogy sohasem volt. Ergo, tökmindegy az exitlag használata, mert a csalók áradata földbe gyalulja azt. A sok hülye, füves, narkós, való életben totálisan eredménytelen, alkoholista, kishitű csaló, úgyis tönkreteszi a játékot. Mindig segédprogramokhoz fognak folyamodni. Innentől kezdve pedig teljesen mindegy, hogy te nagyvárostól távol, falun, településen, vagy akárhol használod az exitlag-ot.
-
nutella1
őstag
válasz
BandiHUN #2064 üzenetére
Tökmindegy, hogy kábelnet, nem kábelnet. Nekem optikai Telekom, Budapest központjában. Minimális az érzékelhető, "tapintható" különbség. A többi az csak a valós reflexidő. Felesleges a "megváltást" várni ettől a programtól. "Ez nem cheat nem leszel tőle jobb játékos", hogy a kedves fórumtársat idézzem.
-
nutella1
őstag
Ez az Exitlag biztos, hogy nem egy jó nagy kamu? ..mert ma este, ahogy próbáltam, ugyanúgy jó stat-okat produkálok nélküle is. 30-as pinggel. Ti hogy vagytok ezzel?
-
nutella1
őstag
Srácok, ezzel a grafikával nincs semmi baj, szerintem. Legyen alá hardver és problem solved. De most ezt komolyan szimpla jóindulatból írtam.
-
nutella1
őstag
Jelentkezzen, akit ilyenkor, az esti játékok alkalmával, nem szándékozik standard 1.0-ás sta-ton tartani a rendszer. Egyből reportolom.
-
nutella1
őstag
Az előbb nem lehetett Kill Confirmed-ben felvenni a címkéket. Beállítások megint eltűntek.Szinte, már modhatni, szokás szerint. Mosolyogtam.
-
-
nutella1
őstag
Az hogy létezik, hogy 10 vagy 13 karakterből álló kódot kér a redeem kód beváltásához az Acti oldala, de a Monster nyitófülön csak 12 karakter található?
-
nutella1
őstag
A Specialty Perk-ek közül melyik a legjobb? Pillanatnyilag a Strategist-et használom.
-
nutella1
őstag
Esetenként, főleg esténként-éjjelente, szerintem mindenkivel így van. Már aki nem csal. Most például nálam 4 napja csak full pozitív stat, és mindegy milyen játékmód. Még negatívból is visszahozom 1.30, 1.40-re, a legrosszabb esetben, ilyenkor. De jól tudom, mint az előző COD-oknál is, majd az algoritmus ezt szépen megunja, és jön a hidegzuhany egy ideig. Aztán megint fordul a kocka. Persze belemagyarázzák ezt a képesség alapú faxságot, aminek semmi köze nincs a a valósághoz, ahhoz, hogy a játék szépen és szándékosan próbál meg szinten tartani.
-
nutella1
őstag
Ez a Stakeout például egy siralmas, egysíkú hulladék, minden kreativitást nélkülöz. Csak mész és nyomod a bal klikket. Agyatlan idiótáknak való.
-
nutella1
őstag
Kőkeményen működik az SBMM itt is. Aki lobby közepébe csöppen be, azt egész egyszerűen bedarálja. Pláne, ha a PC-s, vagy éppen Konzolos résztvevő cheatel. Ez megint nem az a játék, ami képességfüggő, hanem inkább az, ami cheat letagadó. Ergo, nem létezik az a mutatvány, hogy valaki pozitív stat-ot produkál hosszútávon. Csak rásegítéssel. Ki kell, hogy mondjam, aki másvéleményen van, az nem erre a világra való. Csal.
-
nutella1
őstag
..hát, azért most is vannak, a több tízezer csaló után, csalók, na.. Nem egy-kettő..
-
nutella1
őstag
Segítség fegyver húzáshoz, ha valami nem lenne egyértelmű: [link]
-
nutella1
őstag
válasz
IntelKiller7 #1695 üzenetére
A kibannolt 19k-ból 38k újramutálódik estére.
-
nutella1
őstag
Ha találkoztok ilyen gyökérrel, hogy: "Canabizz". Azonnal reportoljátok. Full-House-téboly cheater.
-
nutella1
őstag
Egyébként tényleg nulla a különbség, AKKOR, ha a képességeid nem haladják meg a 60Hz határát. Az, hogy néhány lobby alapján beképzeled magadnak 60Hz felett, hogy jobban játszol, placebo. Rengeteg tényező alapján képesek a játékosok beleképzelni valamit a semmibe. Ha full bénákkal tesz össze a lobbyban a rendszer, teljesen mindegy, hogy 60 Hz, vagy 144 Hz. Fordítva, ez ugyanúgy igaz. Akkor érdekes csak ez a dolog, amikor a készségeid már szinkronban vagy felette állnak a képfrissítés határával.
-
nutella1
őstag
Az előbb találkoztam egyik lobby-ban egy játékossal, az volt a neve: "Apád Álnevén".. Bexartam a röhögéstől.
-
nutella1
őstag
A Goblin MK2-nak van automata tüzelőmódja?
-
nutella1
őstag
válasz
pRoject22 #1523 üzenetére
Igen, tudom én is, egy kaptafa. Tegnap éjjel, mikor leültem a gép elé, olyan volt a Nuketown, mintha rászabadították volna a szerverekre az összes létező csalót. Gyakorlatilag mozogni nem lehetett, több házfalon átlőttek egyszerre, aim-wh, vicc. Úgyhogy valóban elkelne egy kis tisztogatás már.
-
-
nutella1
őstag
Elvileg azért nem ajánlott, mert microlaggol a játék, és erősen droppol. Olvass utána külföldi fórumokon. Erről írtam pár napja is a 4080-al kapcsolatban. A 4080 nem 4k natív felbontásra való kártya, kevés a minimum FPS. De DLSS-sel sem volt fényesebb multiban. Hiába volt meg látszólag a kívánt FPS szám. Nem jelentett semmit. Sajnos valóságos volt a jelenség MW3-nál. Itt nem tudom mi a helyzet, mert jobban optimalizált a játék.
-
nutella1
őstag
válasz
LackoMester #1461 üzenetére
Ennek örülök, hogy nem adtad fel! Fontos a sikerélmény. Nekem nagyon tetszik a HC gyorsasága. Épp ezért tetszik jobban, mint az MW3. Játék közben pörög az Adrenalin. Jótanács: Nuketown-on, mivel szinte minden fából van, akkor is lőj, amikor nem látod az ellenfelet, csak gyanítod, hogy ott van. Garantáltan lelövöd.
.. és dehogy koptál el, kicsit több játékidő kell, és ennyi.
-
nutella1
őstag
válasz
WhiteAngel89 #1455 üzenetére
-
nutella1
őstag
Nálatok is visszavette a rendszer az MW3-ból áthozott, összes CP-t? Most néztem rá. Pár napja még megvolt, most eltűntek.
-
nutella1
őstag
válasz
pRoject22 #1449 üzenetére
Nyilván utána olvastam, többeknek volt hasonló problémája/microlaggja. A 4080 cseréje után, 4090-el tõkéletesen smooth a natív 4k. Nem a hardverkörítés volt a szúk keresztmetszet. Ott az MW3 optimalizálatlanságával volt a probléma. A Black Ops 6 pedig sokkal jobban optimalizált, nem véletlen a 160+ FPS, vajsimán.
-
nutella1
őstag
válasz
pRoject22 #1437 üzenetére
5080 azért bírni fogja natívban, bár még teszteket nem néztem/láttam, de szerintem a 4090 szintjét majd bátran és lazán hozza. Nekem DLSS-sel erősen és bosszantóan microlaggolt/akadt a 4080. Mikro másodpercekről beszélek csak! Ami bizony számít. Nem mindegyik lobbyban, és nem mindegyik pályán, de ez eszméletlen idegesítő volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest