- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
A "Codtoons" moshpit mit takar? Rajzfilmfigurákkal kell a moshpit lobbykban játszani? Külön CODtoons moshpit-et nem találok..
-
nutella1
őstag
Megmondom mi értelme. Bírja a rendszer. Talán ez hiba, vagy vétek? Huszonévesen még számított anno, hogy ultra-low graf-on, COD4-et futtasson az ember, mit kompetitív FPS-t. Szerinted a 10.000+ FPS low grafikán számít bármit ebben a játékban az SBMM és a csalók mellett? Őszintén.
-
nutella1
őstag
Dupla XP van, ha valakit érdekel.
-
nutella1
őstag
Na ez a Beavis and Butt-Head hiányzott eddig, ahogy mindig is gondoltam.
-
nutella1
őstag
válasz
laragirl83 #3003 üzenetére
Játékhiba. Alátámasztom, órajel droppok előfordulnak, multiban. Egyik frissítéskor oké, a másikban már nem.
-
nutella1
őstag
válasz
laragirl83 #2986 üzenetére
Szerintem is, messze az volt a legélvezhetőbb.
-
nutella1
őstag
Kezd a siralmas kategória lenni, nem? Mintha vissza kellene fejlődni agyban százezer évet. Ez az SBMM és egyéb csiricsáré ostobaságok tönkrevágtak abszolút mindent. Mennyire gáz, ha belegondolsz.. Egy korábban "értelmes", taktikai, logikus és totálisan élvezhető játék olyan szinten degradálódott, visszafejlődött a béka pics@ja alatti szintre, hogy az már egész egyszerűen kábulat. Akadnak persze szélmalomhajtók, akik azt állítják ez így abszolúte rendben van. De nem, ez így nincs rendben. Annyira gáz már, hogy "fáj", a legsötétebb erdőbe kellene elbújni ezzel a produktummal.
-
nutella1
őstag
Arról még nem esett szó, de 2000-es netnél például a CAT6 kábel jelent valamilyen érdemleges különbséget a CAT5-höz képest?
-
nutella1
őstag
-
nutella1
őstag
válasz
Raymond #2893 üzenetére
Bocs, én az RTX 4090 szemszögéből néztem a helyzetet, ott azért eléggé nyilvánvaló az Nvidia előnye. Egyébként valóban "jobban" teljesítenek a számok szerint, csak tele van microlag-gal a játék. Vagy már nem? Felső kategóriában pedig abszolút nem látom a jobban teljesítést. Ár-érték arányban az AMD középkategóriában megérősebb ( ha a microlag-okat nem nézed és elfogadod), de a lényeg a mai napig nem változott.
-
nutella1
őstag
válasz
WhiteAngel89 #2887 üzenetére
Miért éppen AMD-t, mi az indok
? Ez a linkelt video? Az AMD kártyákon nem több az indokolatlan microlag? Még mindig? Sikerült már jó catalyst-et legyártaniuk? Úgy tudom az AMD support elég gyenge PC-n. Konzolon más a helyzet.
-
nutella1
őstag
Nézd, megoldás erre a problémára konkrétan, szinte nincs. Rám vonatkozóan tudom megírni neked, amit tapasztaltam. Persze elsőre butaságnak tűnik, én is úgy gondoltam anno, aztán kiderült, hogy mégsem az. Bár a perifériáink eltérnek, elmesélem mi történt..
32(!) GB rammal be-beröccent a játék, olykor szaggatott a multi, idegesítően. Több (nem mindent (is) tudó magyar) fórumon kérdezősködtem, érdeklődtem, utánaolvastam. Írták, hogy 32GB rammal szaggatott a multi, 64GB ram megoldotta a problémát. Nyilván azért, mert xarul van megírva a játékmotor és csak egy olcsó konzolport PC-re. Viszont, láss csodát, miután 64GB ram csücsül az alaplapban, nem szaggat a multi. Ha tetszik, ha nem, ez így van. Hozzáteszem, ez nincs összefüggésben azzal, mikor szolgáltatótól eredő netproblémád, vagy server problémád adódna. Sem azzal, ha valamelyik hardvered idejét múlt és gyenge. Ez csak az én, saját hardvereimre vonatkoztatott tapasztalásom. -
nutella1
őstag
Olyan szinten laggol a frissítés után a játék, hogy az egy komplett vicc.
-
-
nutella1
őstag
válasz
Dave567 #2797 üzenetére
Ez rám is vonatkozik. De azért komolyan nem veszem, elhiheted
. Az a gond, hogy ezen az ultragagyi cirkuszon kívül nincs más létező, konkrét alternatívád, érted. Ezt is sokszor beszéltük. Ha jön ez az új BF, de én már nem merek semmit kijelenteni.. Abban nincsenek kis pályák, vagy ha igen, számuk elenyésző.
-
nutella1
őstag
válasz
kill_switch #2783 üzenetére
A jobb oldali az milyen nemű?
-
nutella1
őstag
Ezeket a bugyogó "színeket", aki kitalálta Blazetown-on, azonnal elküldeném. Minden zokszó nélkül. OLED-en széthasítja a szemem, de nem a képélesség, hanem az egymáshoz oda nem illő, csiricsáré árnyalatok sokfélesége miatt. Ilyen szín ízléstelenséget, ilyen stílustalanságot kitalálni nem lehet. A kellemesen megkomponált összhatás messze elmarad. Túl erős, túl sok bántóan oda nem illő szín, amely nem felel meg semmilyen esztétikai ízlésnek. Durva, rút, igénytelen, elcsépelt, akár egy befüvezett vidámpark, túlvilági-degenerált élménye.
-
-
nutella1
őstag
Egyetértek. Mondjuk engem nem érdekelne, hogy BO vagy nem BO. Csak ne kizárólag a fizetős, búcsús tartalomra mennének rá. A skineket vegyék akinek kell, abból van a profit, érthető, rendben. Viszont az már épp elég lenne, ha ezen kívül a kreativitás egy minimális szikrája is észrevehető volna a játékban.
-
nutella1
őstag
Nagy ötlet volt, hogy kivették a Nuke-ot a HC-ból, lobbyt sem talál, csak a Nomade-ban.
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron #2701 üzenetére
Nem az "újdonság varázsa" miatt nem evezek vissza MW 2-re, vagy korábbi részekre, hanem épp pont azért amit itt összefoglaltál: "grafika, mozgás, fegyverek testreszabhatósága." Amit én leülök a gép elé max 1 órákat kikapcsolni, nekem épp oly elég. Tudatosítottam magamban, hogy az SBMM és az EBMM miatt ezeket a részeket nem illik komolyan venni, és ennyi. Nem olyan nehéz, hiszen ez a realitás. Csak a mentálisan sérültek hazudnak önmaguknak. A Pizzeria elviszi minden időmet, + ezután a családi programok: együtt, melyek sokkal fontosabbak, élni az életet, a hetente kétszer kispályás football elviszi minden időmet, hál'isten(!!!). Jutalom időnek tekintem inkább, amikor itthon leülök a gép elé, etc... Persze, ha kijönne egyszer valami komolyabban vehető rész, kicsit variálnám, próbálnám testreszabni a rendelkezésre álló időmet. Viszont, ez nem rajtam múlik, cseppet sem, és ezt mindketten értjük, tudjuk, miről beszélek.
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron #2683 üzenetére
Egyébként nálam is az MW3 volt az etalon, szerintem akkorra forrotta ki a sorozat igazán magát, bármilyen tekintetben. Viszont azt is tönkrezúzták később a csalók. Ugye ebben egyetértünk? Komolyan nem tudom megérteni, hogy kinek milyen fixációs, beteg örömet okoz, ha cheatel.? Miért nem jobb és kielégítőbb, ha tudod, a valós JÁTÉKbeli teljesítményed alapján éred el azt, amit teljesítesz. Ráadásul akkor még nem is volt SBMM, sem EBMM. Csak a tiszta, natúr teljesítményed számított. Pihizz, de próbáld ki ezt a Chaos Nuke-ot, amíg tart egyáltalán.
-
nutella1
őstag
Aztán majd jól vegyítik azt is az új, általuk elképzelt mapokkal, skinekkel, pénzlehúzásokkal, és "álmodj királylány".. Mindkettőnknek, s még ki tudja hányunknak. Az a "retro", eredeti feeling sajnos már nem fog visszatérni, soha. Ez már nem az a világ, nem a felhőtlen szórakozásról szól. Sajnos.
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron #2601 üzenetére
Marad, de én már bazári szinten is kezelem. Helyére tettem a dolgokat, nem aggódom. Ez most jelen pillanatban, ennyit ér. Gondolom így is megyünk tovább, miért is másként.? Értelmes tartalom nem hoz pénzt (erőfeszítésbe kerül), vagyis minek, ha az értelmetlen is bőven termel?
-
nutella1
őstag
válasz
Döglött Róka #2491 üzenetére
Akkor jó. (Amúgy tudom
)
-
nutella1
őstag
válasz
Raymond #2489 üzenetére
Értettem. Csak gondoltam megosztom, mit gondolok magáról a véleményről. Nincs ebben semmi inkorrektség. Ha nem csak ezen a fórumon (mert ez kb. 10%-ka az innen-onnan összehorgászott "össztudománynak"), utána olvasol (szinte bárhol e témával foglalkozóan), megérted, hogy az élmény nem egyedülálló.
-
nutella1
őstag
válasz
Döglött Róka #2487 üzenetére
Működik ez a rendszer, ahogy írtam is korábban, pszichológiailag. Ezért nem törli, csak a kevés átlag.
-
nutella1
őstag
Ma minden bejön, mint mindig, de csak a körforgás alapján, headshotok, lobby elsőségek, mindenkor, mindenhol.
Persze, indokolatlanul. De kurv@ jó vagyok. Nevetséges.
-
nutella1
őstag
válasz
Gascoigne74 #2479 üzenetére
Azért érzékeled úgy, mert az algoritmus úgy akarja. Ha összeadod az SBMM, EBMM+ cheaterek, roppant egyszerű képletét, akkor naponta kijön a matek.
-
nutella1
őstag
válasz
Raymond #2471 üzenetére
Hazudhatunk itt magunknak, meg egymásnak, attól még ez a való helyzet. A játék lényege, hogy vásárolj, minél többet. Maradj benn a lobbyban, minél többet költs és játssz. Ezt az eredményt úgy érik el, hogy egy előre legyártott algoritmussal szándékosan irányítják a játékmenetet. Oké, hogy a fogyasztói társadalmat könnyű irányítani, de azért megvan, meg lenne mindennek a határa. Persze a pénzsóvárság nem ismer határokat. Ezt xopom be minden második vagy harmadik este. Én lexarom, ők mennyire tollasodnak az X, Y, Z, CS generáció átgondolatlan döntéseitől, Terminator és egyéb skineiktől. Tegyék tisztává a játékot!!! Se algoritmus, se kamu ricochet ne legyen. Hadd éljem meg én, hogy aznap mennyire vagyok jó vagy rossz, a valóságnak megfelelően.
-
nutella1
őstag
válasz
Raymond #2471 üzenetére
Igen. De itt nem ez a lényeg. Ma megint halomra lövök mindenkit, tegnap meg egy utolsó dilettáns benyomását keltettem. Szintiszta hazugság, hogy képesség alapján sorsolja össze a játék a játékosokat. Alkalmazás vezérelt, mobilhulladék lett ez a játék, és egyre durvább alapon folyik ez a móka. Amíg régen számított, 2019-ig, mennyire vagy jó, azt dobhatod a kukába. Aki nem így látja, állítólag nem ezt tapasztalja, hétről-hétre, az vak, vagy csal, vagy hazudik.
-
nutella1
őstag
Ez a játék egy ultra fos. Nem érdekes benne, te mennyire jó vagy vagy looser. Ha épp olyan kedve van és azt akarja, nyerj, "istenkirály" vagy, vagy ellenkezőképp, halomra darálnak. ..hogy miért nem tudom ezt elengedni? ..mert ez egy komplett idiótaság. Egyszer engedem a loosernek, hogy érvényesüljön, másszor megtiltom a tehetségesebbnek ugyanezt. Komolyan most értem el arra a szintre, hogy elengedem. Már esti kikapcsolódásnak sem jó, mert nem kapcsol ki. Most majd biztos beír valaki "okos", a planéta felfedezettje, hogy akkor miért? De a válaszom: @nyádért. Ne cheatelj tovább, aztán majd meglátod.
-
nutella1
őstag
válasz
Döglött Róka #2380 üzenetére
..mert tisztelem a szériát. Te minek állsz bele valakibe? Unalomból?
A középszer azóta rakás xar, mióta világ a világ. -
nutella1
őstag
válasz
Döglött Róka #2376 üzenetére
A középszerűségtől. Nincs benne semmi eredeti. Olyan új pályák például, amely megfogna bárkit. Csak a sablonos önismétlés. De ez a játék megél a sokéves hírnevéből, mint látszik. Hiszen a kommentekből is kitűnik, nem? Olyan sokaknak tetszene, hogy itt litániákat írnának a season 2 megérkezéséről? Arról a sok fantasztikumba illő újdonságáról? Egyetlen dolog számít, hogy fizess a bonus tartalomért, felesleges, bugyuta skinekért. Profit orientáltság szempontjából jó ötlet. Csak annyira átlátszó, hogy az már megmosolyogni való.
-
nutella1
őstag
Gondoltam hátha lesz valami gyakorlati haszna, másért nem. Rájöttem, hogy lehetetlen, hogy innen csökkentsem az elérési időt a játék szerverei felé. Beiktattam egy plusz lépcsőfokot, teljesen feleslegesen és haszontalanul. Ám ehhez ki kellett próbálnom. Nos, ezért. Nekem parasztvakításnak tűnt, de mindenki ahogy gondolja. Aki úgy véli, hogy hasznos számára, használja, nincs ellenemre.
-
nutella1
őstag
válasz
WhiteAngel89 #2349 üzenetére
Tudod, ilyenkor a szokásos kérdések, letöltés fut-e, töltesz-e fel időközben? Milyen sávszélességgel, stb?
A modemen cseréld fel a Box-ot és a Pc-t, úgy is próbáld ki, ha éppen nem fut a torrent..
-
nutella1
őstag
válasz
WhiteAngel89 #2347 üzenetére
Elhiszem neked, hidd el, nálam nem volt packet loss(az exitlag nélkül, mégis kipróbáltam). Hol laksz Győrben, mert az sem mindegy, hogy Szabadhegy vagy Adyváros például.?
-
nutella1
őstag
válasz
WhiteAngel89 #2345 üzenetére
Én elengedtem ezt a témát, csak azt tudom mondani, amit én tapasztaltam Pesten. Nulla értelme volt. Sőt, sokszor még hátrány is, Telekomosként. Töröltettem az acountom az exitlag supportjával, mert magán az oldalon ez lehetetlen, nem teheted meg. Nem tudod törölni a bankkártya adataid. Állítólag kieső területeken (értsd: nagyvárosokon kívül) hatásos a a sofware.
-
nutella1
őstag
Scorestreakek-nél mi az a két választható kis kocka, amely prestige váltás után is megjelenik?
-
nutella1
őstag
válasz
Döglött Róka #2320 üzenetére
Egyáltalán nem.
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron #2314 üzenetére
Egyébként a konzolosok hiába örülnek és reklamálnak a csalók és az SBMM miatt. A leginkább, mi, becsületes pc-sek szívjuk meg, akik nem csalnak. ..mert oké, ha esetleg kivágnak x számú cheatert a játékból, de például mi mit kezdjünk a sok megmaradt csalóval?
Az SBMM pedig mindenki számára létező probléma, már aki aktívan játszik, nem csak belepof@zik, mert neki nyilván még fogalma sincs az SBMM-ről sem, csak okoskodik. Messziről jött ember, név nélkül a neten azt mond amit akar. Ott mindenki okos és mindenható, és főleg a mindenség tudományát illetően, nagytudású.
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron #2203 üzenetére
Az is egy eltévelyedett, aki elhiszi magáról, hogy ebben a játékban nem az SBMM-től függnek az eredményei. Egy nyilvánvalóan eltévelyedett koca-játékos, vagy inkább sznob, vagy rejtett csaló, esetleg vak lelki szegény, ha éppen nem csal.. By the way, teljesen mindegy. A lényeget érted. Nevezzük akárminek. Akárkinek.
Ezt komolyan, csak a hülye nem látja, vagy aki cheatel, mert számára nem bír jelentőséggel, mi megy itt.
-
-
nutella1
őstag
válasz
nutella1 #2298 üzenetére
Vicc, amit válaszoltak
"Wassup! How are you doing?
Welcome to the ExitLag Support Service ️
I'm Nico (not Robin) and I’m here to help you!
We'd love to understand why you're considering deleting your account. Did you encounter any issues with the app?
Don't worry, we're here to assist you! We can offer you a brand new free trial and provide support to help you configure everything just the way you like it! What are your thoughts on that?
Regards,
Nico"Megírtam, hogy definitely want to delete my account. Tegyék zsebre a semmit.
-
nutella1
őstag
válasz
kill_switch #2291 üzenetére
Van bizony, és mindig ugyanez a jelenség. Próbálják belemagyarázni néhányan, hogy te vagy az ügyetlen, pedig nem így van.
Ilyen az égvilágon nincs, ha nem irányított a játék, és soha nem is volt, eddig, az SBMM bevezetése óta:"A meccs első felében olyan volt, mintha botok ellen mentünk volna, olyan lövések találtak be amiknek nem lett volna szabad, objektívet hírből sem ismerte a másik csapat, látszólag easy win meccs volt, aztán egyszer csak elkezdett a mi csapatunk csetleni botlani. Két respawn között feldolgozni sem volt idő mi történik, hirtelen elkezdtek nem belehalni a lövésekbe a másik oldalon és simán úgy átfordult a meccs, hogy mi tűntünk inkább botoknak és buktuk is a kört. Egy embernél ezt lehetne skillre fogni, fáradtság meg ilyesmi, de a komplett csapat viselkedett ugyanígy."
Sima ügy, rengetegszer előfordul ez.
-
nutella1
őstag
Ha valaki törölte/töröltette már az exitlag accountját, kérem ossza meg velem, mert "természetesen" az exitlag saját felületén ezt megtenni nem lehet, fogalmazzunk úgy: lehetetlen. Legalábbis nagyon úgy néz ki. Nyilván, hogy továbbra is tudják havonta vonogatni a bankszámláról a pénzt. Amit a neten találtam segítséget, mindössze annyi, a sok haszontalan információ mellett, hogy írjak a supportnak egy mailt:
"Hello!
I Would like to request the permanent deletion of my exitlag account! Please confirm once the process has been completed, or let me know if you need any additional information to proceed.
Thank you for your assistance."Best Regards: name
Exitlag e-mail address -
nutella1
őstag
válasz
Döglött Róka #2287 üzenetére
Akkor jó.
-
nutella1
őstag
válasz
Döglött Róka #2285 üzenetére
Ok. Mi a tévképzet?
-
nutella1
őstag
válasz
Döglött Róka #2283 üzenetére
"meccs kozben szerveren direkt manipulaljak a teljesitmenyed": ez teljesen valós.
#2282: nincs időm, csak napi néhány tíz perc. Majd ha dologtalan, vagy ha más oknál fogva temérdek idővel rendelkező leszek, nekifogok egy több órás single playernek, megígérem. Egyébként tervezem ezt az új Indi Jones-t, nem tudom milyen lehet, tartok tőle a játékidő fele átvezető jelenet. -
nutella1
őstag
válasz
Acheron #2264 üzenetére
Az SBMM sokszor annyira agresszív, esténként, hogy az már egy vicc. Épp abban a pillanatban jelenik meg a csávó, amikor újratöltesz, épp abban lőnek le, amikor nulla esély van rá, épp abban a pillanatban rakja mögéd/eléd az ellent, amikor neki jó, stb.. Épp úgy konfigurálja a K/D arányod, hogy az szigorúan 1 környékén maradjon. Ez már rég nem arról szól, hogy a saját reflexeid alapján hitelesítsd magad. Hiszen ha jó eredményt nyújtasz, sem rajtad múlik, ha rosszat, az sem. Átverés az egész. Arra ösztönöz az algoritmus, hogy játssz, játssz és még játssz. De a lényeg, a meccsek függvényében semmit nem változik. Ha az SBMM-re tejszínhabként rákerül a lobbyban 1-2 cheater, szabhatod az egészet. Irányított minden, de minden. Játssz, költs a semmire, látványelemekre, skinekre, bugyogókra, minden egyébre. Évekkel ezelőtt, azért tényleg nem így volt. Úgy érzi magát az ember játék közben, mintha az RTL 3-on elhitetnék róla, hogy ő mekkora tehetség, vagy looser. FOSRAKÁS az egész. Semennyire nem szabad komolyan venni, mert semmi sem azon múlik, mennyire jó a reflexidőd, a netes kapcsolatod, vagy a fegyvered. Ennyi.
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron #2261 üzenetére
Ez a játék egy komplett, hulladék, nulla, cheater, sbmm vicc. Úgy egy az egyben. Mint egy random, nulladik kategóriás, mobiltelefonos lövölde, oda süllyedt. Erőszakosabban, mint a korábbi részek. Akkorákat röhögtem így este, hogy milyen dolgok fordulnak elő.
Persze, a tapasztalatlanok, meg a csalók elhiszik magukról, egy-két kör alapján, mennyire tehetségesek, de azon kívül épelméjű ember nem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest