Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
válasz
wwenigma #921 üzenetére
Termeszetesen legalis game. Nem jol fogalmaztam, elnezest. A vilag ami nem akar valtozni. Valahogy nem sikerul egy normalis termeszetes kozeget osszerakni. Ez egyik reszben sem igazan sikerult. Nagyon nem melyedtem bele. Ettol meg sokaknak tetszeni fog, es jo jatekot kivanok hozza.
-
csongi
veterán
koszonom! Hat a grafika subjektiv. nekem nem jon be. Unalmas szurke fako szintelen vasvilag.
A talaltok beadasa, es minden mas egyeb pedig pontosan olyan mint volt. Ereztem ezert sem kell penzt adni. Nem tudom mitol lett ilyen magas a pontozasa, vagyis sentem. Ez most kozmetikazott eredmeny.
Nah mindegy is, ennek az arat inkabb fc4 re koltom, vagy megvarom a divisiot -
csongi
veterán
Valaki mondja mar meg nekem hogy ez valoban uj motor?
Mert szerintem nem az, vagy ha megis akkor erosen figyeltek ra, hogy jobb ne legyen az elodjenel
-
csongi
veterán
Erre kár volt 3évet pocsékolni
Ez valami kriminális.
Lassan leáldozik ennek a rókabőrnek a mizériája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged