- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megkapta az FCC engedélyeit a Galaxy A36
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- MIUI / HyperOS topik
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- iPhone topik
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
.-Blade-.
csendes tag
válasz
D1Rect #23143 üzenetére
Köszi D1rect intéztem neki a GUID bant. Ha megint feljön valahogy akkor majd megoldjuk. Sajna a pb shot nem ír IP címet így csak GUIDot tudunk bannolni. Nem baj. Előbb utóbb meg lesz az IP is.
Nevetségesnek találom, hogy van pofája feljönni valakinek "cod4kiakasztva" néven és akkor wh-zik. Sőt, szerintem még veri is rá a nyálát hogy ő milyen profi. Így nem nehéz kiakasztani. Sőt szerintem megunni sem. Mi a jó abban, hogy mindig tudja, hogy ki hol van. Mindig lelő mindenkit. Ezek a játékosok semennyire nem tudnak játszani. Bénák. Ők is tudnak erről és ezért használnak programokat, scripteket, dlleket ahhoz hogy jobbak legyenek. Csak saját magát járatja le az ilyen ember..
-
SipiBcs
őstag
válasz
D1Rect #23042 üzenetére
Annó meghívásra pont ezért csatlakoztam a Nyugdíjas Elit Veteránokhoz, mert nem vérre menő war-okat szerveztek. Szórakozásból, meló után, gyermek mellett egy kis kikapcsolódás. Nem feltétlen frag vadászat, győzelem hajkurászás a cél. Csípjük egymást, jó a hangulat....... nekem ennyi tökéletesen elég!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
válasz
D1Rect #23031 üzenetére
Ha war-ra szeretnél "edzeni", akkor kénytelen vagy a promodfinal serverekre járni, mert nehéz ellenfelet találni hc warra, vagy PAM mod-ra. Nem mondom, hogy lehetetlen, de nem könnyű.
Möhe: A PB shotot hol tudom megnézni? Ha jól sejtem a miniadminban ellövöm, de utána hol keressem?
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Attila14
aktív tag
válasz
D1Rect #22977 üzenetére
Felmentem próba ként azokra szerverekre amiken ti nyomjátok és láss csodát az összesről bannoltak, szép dolog nem mondom, sajna a magyar cod4 scene elég szánalmas ( tisztelet a kivételnek), ha egy jobb játékos feltéved egy HUN pub szerverre már egyből letámadják hogy csal, persze van csaló rengeteg de a 90%-uk nem a HC szervereken csal. HC ban kb annyi a lényeg hogy lőj mint a marha a megszokott helyekre és már hal is az ember. Realitás ide vagy oda ez akkor is csak egy játék marad amiben az 1 golyó általi halál túl sok! Ha már perkezel ne ilyen szemeteket használj hanem olyant ami javítja a teljesítményed pl az MD a legnagyobb hülyeség amit beleraktak a játékba.
[ Szerkesztve ]
Ja és a 14 nem a koromat jelöli :)
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
D1Rect #22977 üzenetére
Könnyű gusztustalannak ítélni az SK-t, de ezt a játékot arra csinálták, a szűk pályákkal...
Pl a spawn pont elég gyakran vátozik, sokszor arra vagyok figyelmes, hogy körülöttem születnek, akkor meg ha nem lövök, akkor ők lőnek.
Meg maga a game is alaposan be tudja szivatni az embert, mikor megyek valahova, és erre a háam mögé lerakja, felém néző puskacsővel... (Inverz SK?
)
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Sirandrish
legenda
válasz
D1Rect #22981 üzenetére
nah a Barett a másik nyomiság
Autosnipah...gyönyörü cuccmellesleg az a 3tár az 2-3skuló...csak el kell találni
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
belaazallat
addikt
válasz
D1Rect #22959 üzenetére
"Np. Csak rendszeresen elírják" Én erre reagáltam.
És sikerült elirnom a neved, pedig figyeltem.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
belaazallat
addikt
válasz
D1Rect #22953 üzenetére
Sorry!
Általában csak az avatart nézem, a nevet nem, és az angol helyesírásom a legrosszabb, mivel nem tok angolul. Egyébként a DIR parancs ha jól tévedek kiíratja az adott könyvtár tartalmát. Most már megjegyeztem!
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
belaazallat
addikt
válasz
D1Rect #22938 üzenetére
Hali!
Találkoztunk a Tudatlan S&D szerverén 2:1-re nyertél. Miután leléptél belejöttem a játékba. Este nyomulunk vhol?
-
jozefgucci1
addikt
válasz
D1Rect #22931 üzenetére
A sharkolás az az mikor vki a textúra alól lő.Te nem tudod lelőni de ő simán a pálya alól de van hogy feletted szaladgál.Elég gusztustalan dolog.
A sima HC HQ szerverünk állandóan televan .A custom hááát az csak este népszerű de akkor is max 10 fő. És ami érdekes a a MOHAA szerver is tele van a játék kora ellenére.
A kolega a többit pedig leírta. Fényképeket nézted ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Möhe
addikt
válasz
D1Rect #22931 üzenetére
Config lehet pölö: 250fix fps
az AIM pedig rárántja,igen jól olvasod, ráhuzza magától a célkeresztet az ellen fejére,neked csak löni kell,itt nincs olyan mint a tegnap belinkelt képeken a piros keret az ellen körül,egyszerűen ráhuzza az automatika a fejre a célkeresztet és neked csak lőni kell
az uccsót nemtom -
jozefgucci1
addikt
válasz
D1Rect #22929 üzenetére
Helló
Hát ezek vannak .: M.O.H.A.A.:157.181.180.24:12203
COD 4 szerver: 80.249.169.16:28970
COD4 custom maps: 157.181.180.24:28965Ja igen honlap .: www.fgjm.hu
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Möhe
addikt
válasz
D1Rect #22925 üzenetére
Nem akarom hogy CsB forma legyen,ha valakinek böki a csőrét a pálya vagy az ember akkor már mehet a szavazás. Több ismert szerveren nincs szavazás,és folyamatos a játék,ha valakinek nem tetszik a pálya akkor minél hamarabb le kell gyűrni a másikat és mehet is a következő pálya,én így látom.
Nekem is tetszik az S&D,de szarul volt konfigolva. Gondolok itt a térfélcserére,és arra hogy a végén egál is lehet,pedig győzni kéne valamelyik félnek. De csak belőttem az értékeket ami majd másfél órámba került,de megvan,igaz egyedül voltam és nem 1v1 ben játszottam le a beállítottakat,ezért lehetnek benne hibák. Ettől függetlenül át lehet majd állítani ha kérik az urak. -
jozefgucci1
addikt
válasz
D1Rect #22908 üzenetére
Nem ott már nem voltam .Benne vagyok a ma estében is ha megint ilyen időpontban leszünk.Sajna a nyakam nem bírja már estére a sok ülést , elég egéssz nap az iroda.
Volt valami izgi is ezek szerint ? Remélem adtatok a szemét csalónak.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
D1Rect #22890 üzenetére
Azért remélem annyira nem tetszik ,hogy te is használd
?
Sajnos ezek pedig elég "primitív " progik vannak a fizetős aszem x32-52 progik amik már teljesen konfgolhatók is.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
D1Rect #22887 üzenetére
Az adminprogramokban van rá lehetőség hogy egy adott pillanatot tudsz lefényképezni az összes játékos képernyőjéröl.Tehát te ugyan azt látod mint ő otthol a gép előtt.Így láthatod ki csal azaz látod ha valakinél kék és piros négyzetek vannak az csal.
Nézd meg az oldalunkon van már jó pár kép www.fgjm.hu szégyenfal
Oda kerülnek a csalók képei és ip-i is.
Amúgy nálunk is megy apb és mégis annyi a wh-s .Ja és hidd el a külföldi szerókon is rengeteg van csak ott nincs anyi rizsa játék közben mint idehaza.A külföldi alatt én német , francia , olasz szerókat értek ,lehet már egy amcsi szerón más de ott meg ugye a 100-as ping a gáz
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
válasz
D1Rect #22872 üzenetére
hú ezt nem is láttam! Nincs xfire-m. Csak 1 szerverre szoktam fel lépni a kisújji tudatlanra. De az hétvégére lehalt. Ezért kerestem alternatív lehetőséget.
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
válasz
D1Rect #22870 üzenetére
Túl jó a statotok azért kapjátok, bezeg én többször halok, mint amennyit ölök, hiába kempelem végig az egész játékot, nem cheat-ereznek le, nem ban-nolnak.
Melyik szerverre és mikor?
-
-
Möhe
addikt
válasz
D1Rect #22835 üzenetére
fent voltam épp, HQ-n már had álljak le egy kicsit bemérni a terepet és védeni a célt
ezek vaze mint a mérgezett egér,mindig futnak és körül sem néznek,nem hallgatóznak hogy valahol fut a manus és ha közel van utána megyek és leszedem,de ááááh kár a szóért
taktika nulla,hozzáállás negatív,az élmény amikor felhúzod az admint.... megfizethetetlen
-
-
belaazallat
addikt
válasz
D1Rect #22821 üzenetére
Clay-jel simán meg lehetett szívatni! Egyet elém, egyet mögém és gyönyörűen belesétált. A kis buta nem tanult, 3szor ugyan arra a helyre dobott le, ugyan oda raktam a clay-t ugyan úgy belesétált. Kis csapat játékkal simán meglehetne szívatni, mindenki lerak 2 clayt egy helyen maradunk és várunk. Egy idő után megunja úgy is. Meg legközelebb össze kell beszélni.
-
belaazallat
addikt
válasz
D1Rect #22819 üzenetére
Hali!
Nem rég játszottunk együtt a csiribiri szerveren!(20 perce) Celpont néven voltam fent. Érdekes tag ez a Silent Hunter. Párszor megszivattam clay-jel, és nem tanulnt, zsinórban 5 ször jött bele.
-
Möhe
addikt
válasz
D1Rect #22801 üzenetére
csiribiri: 80.249.169.14:28966
PgM: 84.2.39.237:28961 (a szerver neve már más amióta ott játszottam,de a jelölése a tagoknak ugyan az)
ez meg a mienk: Noob Team HC:87.229.108.173:28984 be kéne már járatni,hétvégén volna kedvetek hentelni? itt ugye nem szabad sem ugrálni,sem csítelni (csak a tagoknak) ,jah és lőni sem (szintén csak tagoknak lehet)
benne vagytok? -
nixx-21
őstag
válasz
D1Rect #22780 üzenetére
azt nem tudom pontosan.....de asszem pont CoD4-el reklámozták a core 2 vs Phenom X3-at
így szinte biztos voltam abban h 3at legalább támogat....
4.be nem votlam biztos de ez alapján úgy gondolom h 4. magot nem igazán használja ki....van növekedés de nem oan látványos szinten mint a 2.-3. mag között (bár lehet a tesztben a VGA limit is közbe szólt)Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
aleister
veterán
válasz
D1Rect #22733 üzenetére
Azért jó, mert a szerver nem tudja eldönteni ki nyert, és ilyenkor nem vereségként kerül bele a statba, hanem dispute-ként. A dispute rendszer előtt, néha győzelmet is kapott a drophacker. Sajna úgy tudom, hogy jelenleg mindkét fél (a vétlen is) megkapja a dispute-ot. Jó ideje nem is játszom ranked meccset emiatt, egyszerűen nem értem meg, hogy egy ilyen első osztályú játékban miért nem lehet ezt a primitív csalást kivédeni.
Azért raktam off-ba, mert nem COD téma.
[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Möhe
addikt
válasz
D1Rect #22730 üzenetére
hasonlóval én is találkoztam, jammerrel rohangálok 80%ban,aztán hebeg habog amikor visszakérdezek
íbéjen csak úgy röpködnek/tek még az AA-s 80-90-es accok is,unatkozó herpeszes vérpistike meg rázza anya szoknyáját hogy kérek zsebpénzt,és erre megy el nekiamúgy még a NFS széria valamelyikében csaltam a gép ellen,meg is untam,mert nem volt kihívás
-
aleister
veterán
válasz
D1Rect #22724 üzenetére
Igen, van replay mentési lehetőség. De a drophack a lehető legegyszerűbb és legnehezebben szűrhető csalás. Csak annyiból áll, hogy megszakítja a user a netkapcsolatot, vagy nyom egy alt+f4-et. Mivel p2p kapcsolat van a játszó kliensek között, csak azt érzékeli a rendszer, hogy a 2 gép között nincs kapcsolat. Erre vezették be a dispute rendszert. Ha sok kétséges meccsed van, akkor az ellenfélé lesz a vitás esetekben a győzelem. Sajnos nem tökéletes.
Nem értem miért nem a relic szerverén keresztül megy a dolog, mert akkor a szerver egyértelműen érzékelné, hogy melyik klienssel nincs kapcsolat.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Möhe
addikt
válasz
D1Rect #22707 üzenetére
Nekem a 18-20 slotos szerver a max amire felmegyek,legyen az bármilyen játékmód.Akkor lehet kicsit taktikázni ha a csapattársak is ésszel játszanak. Egyszer kipróbáltam valami 36-vagy ennél is nagyobbat,kész favágó egyletek vannak,spamok hada meg GL-ek röpködtek,és minig volt heli a magasban.
-
phanzetomox
őstag
válasz
D1Rect #22702 üzenetére
van valami mód amivel könnyebben ki lehet szúrni a másikat, gondolok itt arra, hogy visszavenni a grafikát vagy ilyesmi. hmm... mivel én pentium4-en nyomom fogalmam sincs hogy milyen magasabb grafikán
Amúgy a 67:1 arány már erősen cheat szagú nem? ja eléggé úgy néz ki hogy cheat, ... bár lehet hogy csak jó napja volt és azért jó a statja ( ezt milyen szerón érte el? tehát hq, sd, tdm, mert mondjuk sd-be nem túl valószínű, de mondjuk egy hc hq szerón bekempel és nem megy hq-zni akkor előfordul hogy ilyen jó statja van
)
mióta játszasz ? csak mert egy 1 hónap alatt hozzá szokik a szemed és jobban észre veszed az enemyt
(én legalább is így voltam vele)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
D1Rect #22672 üzenetére
Érdekes, azon menni kellene. próbálj admin jogot, stb. adni a két punkbuster folyamatnak, a játék és a win könyvtárában is.
Sirandrish: Most toltam idáig CoD uo-t, én inkább maradok annál.
forceberg: Viszont én nem kívánok warozni menni, a klános dolog nekem nem jött be. Utoljára a CoD1-ben volt klánom, de nem vonz a dolog, meg olyan jellegű szabadidőm sincs. Felmegyek, és lövöldözök egyet, ennyire érdekelnek ezek a játékok csak.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Sirandrish
legenda
válasz
D1Rect #22634 üzenetére
azért mert gyári korlát a 91...
írd be konzolba hogy /com_maxfps_125Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Möhe
addikt
válasz
D1Rect #22628 üzenetére
a szerver neve TiRPákia vagy hasonló,a játékmód S&D-azaz szörcs és disztroj ,egy élet egy halál,bombalerakásos és hatástalanítós feladat
a TRP-sek meg az admin programon keresztül nézték,gondolom PB képeket is csinált a szerver,meg spectatorban is feigyelték a szemszögéből a játékot
WH-wallhack ,ez csak egyértelműígy értem
kápíse -
SipiBcs
őstag
válasz
D1Rect #22601 üzenetére
Besza... Behu.... a röhögéstől! Nagyon jóóóóó....
Möhe: War közben is előferdül egy-egy teamkill. Nincs ezzel gond.
Szorosnak annyira nem találtam (31:17-es statnál szálltam ki), de egész tűrhető gárda verődött össze. A klántársaid közül 1-2 nagyon szépen, ügyesen játszik. (téged nem dicsérlek, mert az "büdös" lenne)"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Möhe
addikt
válasz
D1Rect #22598 üzenetére
Mindig lesz akinek nem a játékélmény lesz fontos,hanem hogy mindig,minden körülmény között ő legyen az első,a legjobb. Ezzel viszont a többiek játékélményét rontja el,nem is kicsit.
Egy jó kis vírust dobnék a gépére,meg persze betárcsázós netet adnék neki,azzal görcsöljön ne a HAX-al.
Az ilyenek szarjanak forgó hajócsavart.u.i.:Armyban is lesz nemsoká hack, nem adok neki 2-3 hetet,bár már lehet hogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest