- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanir
veterán
válasz odorgg #30751 üzenetére
Most elkezdődhetne megint az ostoba vita, hogy CoD vagy BF, de fölösleges szerintem.
A CoD igenis egy bughalmaz, a készítői meg pénzéhes idióták akik annyira nem képesek, hogy ráállítsanak a régebbi játékaikhoz egy anticheat fenntartására két jómunkásprogramozót havi plusz száz dollárért fejenként.
Attól még számomra soha nem lesz jobb FPS játék a CoD4-nél, pedig próbáltam a BF szériát meg a kántörsztrájkokat is. -
Ármester
-
n a x v i L
aktív tag
-
csurenzoo
aktív tag
válasz odorgg #29955 üzenetére
Szoktam játszani haverokkal, akik igencsak bénák és mircen keresünk meccseket általában low-med skillt. Ilyenkor az a baj, hogy a haverok még elvannak velük, de én az ellenfelet deaglevel kergetem, mert nem egy szinten játszunk a játékkal. Ekkor lépnek le csíterezve. Ha meg valami erősebbet hozok, akkor meg őket kergetik.
Nehéz jó meccseket szervezni mircen, de cg-n is. -
-
Ármester
válasz odorgg #29810 üzenetére
Azért a -mondhatom azt, hogy profi- BF-es pályafutásom alatt elég szánalmas dolgokkal találkoztam. Mind a BC2, mind pedig a BF3 annyira "lazán" veszi ezt a netkód-hitbox témát, hogy az valami szánalmas. BECUP-okon kicsit jobb volt a helyzet, mert mindenki egy netről ment, de ott is megvolt az a dolog, amire fújna a profi játékosok krémje. Az egérkezelésről még nem is szóltam... (konzolgémek..)
Ezzel nem azt mondom, hogy pl COD4-bem nincsenek furcsaságok, de jóval skill alapúbb, mint a DICE szerzemények.[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
marec1122
senior tag
válasz odorgg #29680 üzenetére
most visszautalnák egy régebbi hozzászólásomra. ingyen senki sem dolgozik. lehetne a pb-t naponta is frissíteni de senki nem fizet érte. nem éri meg a fejlesztő csapatnak életben tartani sem a cod2-t sem a cod4 et
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
csibe1
addikt
válasz odorgg #29649 üzenetére
Lehet sutyiba a csítgyárosoktól kapnak részesedést a "jó munkájukért".
(#29648) G4ula84
Akkor nyugodtan keressenek más mellékállást ha így van,mert nem látszik az eredményesség.
Évek óta csak dísznek van a Pb,csak fogja a gépet,netet; meg szivat a hülyeségekkel ha olyanja van.
Az ezeréves vackokon kívül nem fog meg semmit." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
pr1mzejEE
addikt
válasz odorgg #29649 üzenetére
Ha nem pénzről szólna minden, én erre a játékra és a cod2-re adnám ki a frissítéseket, mert egyértelműen ezek a codok. Bár a cod4 a cod1-3-tól eltér stílusban meg ugye időben is, de így promoddal szerintem elég jó.
Élményben mindenféleképpen ezek a legjobbak szvsz.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
SystemRoot
őstag
válasz odorgg #27583 üzenetére
Szerintem egy átlag pub szerón nem nagyon találkozol olyannal aki a cfgjét "mesterien" átírta volna. De ha találkozol is, ezt nem tudod megítélni, mert nem lesz tőle se aimbotja, se whja, se speedhackja, se nem fog tőle gyorsabban és recoil nélkül lőni.
De egyébként is mit számít a pub eredmény? Az nem verseny. A feljön egy csaló az látszik, ilyenkor továbbállsz máshova és kész.Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
f.bator
tag
válasz odorgg #27583 üzenetére
Az engedélyezett módosításokkal kapcsolatban ne gondolj nagy dolgokra. Ez itt pl. az ESL szabályzata (a cfg középtájon van):
http://www.esl.eu/eu/cod4/promod/sd/5on5/ladder/rules/
Ezektől a fű fű marad, és ha mellélősz, nem talál
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié.
-
csibe1
addikt
-
SystemRoot
őstag
válasz odorgg #27367 üzenetére
Nekem az a véleményem hogy lehet azért általános ítéletet is mondani. Szerintem amit a GV beállítások tiltanak az általánosan nem elfogadott. Na most pedig minden szervert ingyen és bérmentve be lehet állítani hogy GV streamelt legyen. CB-n ez kötelező is, de a pub szerverek ahol én játszok is mind streameltek. Ezt kijátszani tudomásom szerint már csak fizetett cheat fajtákkal lehet, de egyébként ezek is sűrűn bannolódnak mert hamar szemet szúr. És nem csak meccseken, ahol még a demóját is elkérheted az illetőnek. Én pl pubon ha látok valaki elképesztően gyanusat, akkor átállok spectbe, megnézem mit csinál. Szerencsés esetben csak valami sztárjátékos feljött a meccse előtt bemelegíteni. Ha nem akkor pedig beírom hogy /pb_plist és látom mindenki guidját, erről egy screenshot, illetve recordolok egy demót és lehet küldeni a GV-nek hogy bannolják, veheti az új accountot. Még csak szerver admin sem kellett hozzá.
Ezen felül megmondom őszintén nektek hogy számomra a Cod4 normál mód az ami tele van "csalással". Mármint azért nem túlzás hogy a claymoreok lerakása védi a kempereket, a martyrdom, juggernaut, stb unfair előnyt ad. Ráadásul pont a kempelést jutalmazza a rendszer az airstrikeal és helikopterrel, hiszen aki lő 5öt nyilván óvatosságból elbújik amíg le nem lő hetet. De már az egész koncepció hogy a több experience-el rendelkező emberek jobb fegyverrel mehetnek is felháborító. Egyetlen szerencse hogy a legjobb fegyver az AK hamar elérhető. Nem azért lettek kitiltva a perkek a warokból mert a játékosok nem szeretik a változatosságot. Hanem azért mert ezek egy torz játékot szülnek ahol mindenféle noob módszerekkel legyőzheted a nálad jobb játékost. Nem mellesleg én az idők során úgy láttam hogy normál pubokon a rendes cheaterek is sokkalta gyakoribbak, talán a rossz szerverbeállítások miatt.
Ebből visszatérve a játékos típusok kérdésére, szerintem nincs akkor szétválasztás és törésvonal mint amire te utalsz. Pl én és a barátaim sem azért játszunk hogy lanokat nyerhessünk, hanem pusztán hogy élvezzük a cod warokat, aminek persze a része az hogy nyerni akarsz, de ettől még egyáltalán nincsenek "pro" ambícióink, mi nem veszünk komolyan egy wart. És szerintem ez a warozók 95%ára igaz (15 év felett). Eleinte normál pubon kezdi mindenki, aztán kipróbálna egy wart, látja hogy az csak promodon van. Akkor átáll promod pubra, aztán még többet warozik, estleg elkezd cb-n játszani erősebb warokat. Szerintem ettől még ugyanazokról a játékosokról beszélünk, csak egyszerűen ők a játék mélységében már kicsit más helyen találták meg az élvezetet, ennyit.
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
Vanir
veterán
válasz odorgg #27319 üzenetére
Erősebb kutya baszik.
Akinek meg nem tetszik, hogy ki hogyan módosít a cfg-n, az menjen csak át MW3-ra, ott úgy sem lehet belenyúlni.
Balinov: cl_packetdup, cl_maxpackets, snaps, stb. parancsokkal egy kicsit lehet javítani. A lagometer pedig ha jól emlékszem cg_drawlagometer 1, de lehet, hogy r_ kezdéssel.[ Szerkesztve ]
-
válasz odorgg #27324 üzenetére
"Akárhogyis nézed, CFG és egyéb hekkeléssel előnyhöz jutsz a többi playerhez képest, akik nem folyamodnak ilyesmihez, és innentől kezdve a játék értelmét veszti, mert nem lesz fair játék!"
Ezek csak kifogások arra, hogy miért kapsz tizenharmadjára fejest. Teljesen fair. Lenyomsz egy "~"-t és beállítod ugyanazokat (vagy máshogy, ahogy neked kényelmes). Ha még nem volt dolgod *.cfg-vel, beírod google-be, hogy CoD 4 cvar list, aztán szemezgetsz. 2-3 óra alatt már tudod, hogy mi az a pár dolog, amit át kell írnod magadnak. Voliá.
Továbbra sem tudom, mi az az "egyéb hekkelés". "Csalni" sem csaltam online lődözésben soha, ez az asszociáció sértő. Cheating brings shame upon skill. Ez az én mottóm. ^^"Számomra ez 1 játék, amivel játszani szoktam, és aminek cfg és egyéb dolgok modosításai NEM részei alapesetben!"
Számomra is az. Csak a *.cfg alapesetben része. Arcade-gamereknek nem, de nekik való a gamepad.
A játék komoly dolog, még ha csak fun-ol is az ember."Ha meg valaki attol érzi magát jobb játékosnak, hogy kénye kedve szerint modosítja a játék beállításait, ( amiket egyébként nemlehetne) hát azt valahogy nagyon tudom sajnálni."
Az segít egy picit, hogy komfortosabb legyen a játék (és alapból lehet, ezt kellene megérteni - pénzdíjas versenyen melléd áll a referee és hevesen bólogat, hogy nagyon helyes...akkor hol a csalás? ).
Pl. (ez csak egy lesz) hol állítok a menüben \cl_mouseaccel-t? Ha én azzal szeretek játszani? Ó, nem lehet. Akkor ez velem szemben nem fair, mert nem tudok a saját egérbeállításaimmal játszani... Én azokat tudom sajnálni, akikben semmi respekt nincs a kompetitív FPS irányában (aminek szerves része a személyre szabott *.cfg) vagy azt hiszik a PC-re, hogy X-Box - és lecsalózzák azokat, akik egy picivel "kompetensebbek" a témában."én jobbszeretek mindenféle extra beállítás mentessen."
Én azt szeretem, ha mindent magamhoz tudok állítani. Az utolsó gránátjelző ikon méretét is - és nem korlátoz egy buta menü.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz odorgg #27319 üzenetére
"Sztem senkinek sincs joga, elönyt kovácsolni magának ilyen eszközökkel, azokkal szemben, akik nem értenek hozzá, és nem is akarnak, mert csupán játszani szeretnének."
Szemét csalók, akik veszik a fáradtságot, hogy megtanulják beállítani maguknak a játékot konzolban. LoL.
"Sajnos ez a PC-s COD sorozat legnagyobb hibája, hogy lehetőséget ad mindenféle mókolásra, ezzel elvéve a becsületes, csupán tisztességes játékra vágyó emberek kedvét a játéktól."
Ezért butulnak manapság a játékok. Tehát azok a "becsületes" emberek, akik bedugják az egeret, menüben húzzák a csúszkát, talán 1-2 gombot még átbindolnak magukak, max graf. Nekik akkor ott az új Battlefield, meg egyéb konzol FPS-ek. Meg úgy alapvetően konzol.
A "komolyan" játszható FPS-eknél meg hadd írjuk már meg a *.cfg-nket - ahogy ez kb. 15 éve (az első Quake óta) dívik. Ez nem becsületesség kérdése, hanem "szaktudásé".[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kedvenc zene a mai napra
- Mini-ITX
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest