Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • odorgg

    addikt

    Én speciel mezei gamer szemszögéből közelítettem meg a dolgot, nem pedíg a War-ozós, és esetleg versenyekre járós emberekröl beszéltem, ahol olyan szabályok szerint játszanak ahogy jólesik. Szerintem a 2 nem 1 kategória, és elég nagy botorság 1 kalap alá venni öket!

    Én nem azért játszom mert én akarok lenni a legjobb, hanem azért mert szórakoztat, az eredményektől függetlenül, és ha épp jobban megy az csak hab a tortán, de ha éppen szarabb napom van, akkor sem rágom emiatt a kefét.

    Az hogy ki mit tart csalásnak az elég egyén/ esetleg szerverfüggő, szóval igazságot tenni a dologban kb lehetetlen (ahány ház annyi szokás).
    Anyit tehet az ember, hogy megkeresi az izléséhez legközelebb áló szervereket, ahol olyanokkal játszhat töbnyire, akikkel kb egy húron pendül.

    Mindenesetre örülök hogy nem kell azzal foglalkoznom, hogy mit hol hogyan állítgassak a cfg-ben vagy máshol, hogy jobban mennyen a game, de ettöl függetlenül a gyorstöltéses, és egyéb 'haasznos' bindekkel, hackekkel rendelkező emberek kifejezetten iritálnak a játék folyamán, pláne olyankor, mikor ezek utánn még nekiálll arcoskodni is a kolléga hogy ő mekkora sztár.

    Ezt a Ph-s szerót majd meglesem :K

    Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg

Új hozzászólás Aktív témák