- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iOS alkalmazások
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
válasz Sirandrish #8491 üzenetére
Igazából bevallom, én már ezt el is felejtettem, nekem ez volt az első mikor feltettem a játékot bementem a cfg-be és átirtam egyből 100-ra, ez még cod2ből maradt meg, és nekem ez valahogy annyira természetes volt, hogy teljesen kiment a fejemből, hogy ezt mások nem tudhatják, de nálad szerintrem szolgáltató függö inkább a dolog, de ne legyen igazam...!
Szabozeeeeeee: nem érdemes máshol játszani..!Ja el is felejtettem mondani! Nem tudom már kik voltak tegnap ott az SD partin, de szépen magamra hagytatok tőlünk mindenki elhullott, az ellenségből meg mindenki megmaradt, mikor feleszmélek egyedül vagyok és 8an várnak arra hogy legyilkoljam őket. Nagyon beleéltem magamn, de nem tudtam megcsinálni, elfogyott a lőszerem, és annyira izgultam hogy csak 7-et sikerült gyilkolnom...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V2 - origami
- Diablo 3
- Ég veled, KEndre! :(
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- Metal topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 FIGHTER Eladó!
- HP ProBook 6475b : AMD A6-4400M / 8GB DDR3 / HD 7520G / 256GB SSD
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 HELLHOUND Eladó!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest